Evanescence

Μεταφέρω εδώ για το ον τόπι της υπόθεσης.

Δεν έχω δει καθόλου αν/τι έχει ειπωθεί είναι αλήθεια, αλλά φαντάζομαι κάπως θα έπαιξε ρόλο η απόσταση (αν δε κάνω λάθος η Majura δεν πήγε ποτέ προς Αμερική, θυμάμαι ένα stream που ήταν οι τέσσερις στο στούντιο κι εκείνη χώρια πχ)

Έδιτ: τώρα είδα το τελευταίο ποστ, επιτυχία

3 Likes

@Ktn @osfp7 Δεν νομίζω ότι η απόσταση ήταν ο βασικός λόγος που έφυγε. Ίσως έπαιξε ένα ρόλο αλλά δεν νομίζω ότι ήταν η βασική αιτία.

Πρώτον γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία μπάντα που τα μέλη τους μένουν μακριά μεταξύ τους (φυσικά βρίσκονται όλοι μαζί όταν είναι για ηχογραφήσεις, περιοδείες κτλ).

Δεύτερον, όταν την προσέλαβαν και όλα αυτά τα 7 χρόνια που ήταν στους Evanescence η απόσταση δεν ήταν πρόβλημα; Τώρα ξαφνικά έγινε; Ή τώρα διογκώθηκε από κάποια άλλα θέματα πιο σημαντικά τα οποία δεν βγήκαν προς τα έξω; Εγώ νομίζω μάλλον το δεύτερο.

Τρίτον είναι η πολλοστή φορά που απολύεται μέλος από τους Evanescence (θυμίζει λίγο Dave Mustaine η φάση).

Τέταρτον, η ανάγκη της Jen Majura να διευκρινίσει αργότερα στο twitter ότι τίποτα απ’ όσα έγιναν δεν ήταν δική της απόφαση βγάζει μια πικρία παρ’ όλο που λέει ότι δεν κρατάει άσχημα συναισθήματα για κανέναν και εύχεται στη μπάντα τα καλύτερα.

Τεσπα ας δούμε την καινούρια τι ρόλο βαράει. Το συγκρότημα της δεν το ήξερα btw. Έβαλα πριν λίγες μέρες να ακούσω 2-3 τραγούδια, καλούτσικοι μου φάνηκαν.

1 Like

Τι να σου πω και εγω τυχαια το διαβασα. Δεν ακολουθω την μπαντα καθολου και δεν ξερω κατι αλλο

1 Like

Καμια κριτικη απο τη συναυλια στην αθηνα? Κρινοντας απο τα βιντεακια και μονο που ανεβηκαν,η φωνη της Lee ειναι σε καλη κατασταση,τουλαχιστον στα παλια hit,απο εκει και επειτα μαλλον οι αρκετες αλλαγες εχουν χαλασει τη συνοχη τους στο stage.

3 Likes

Τιμιο ριβιου, για μια απο τις μπαντες που αγαπω :100:
(αν και τους αγαπουσα σιγουρα περισσοτερο πριν απο 18 χρονια)

Η βιομηχανία μπορεί να έχει σχεδόν ξεγράψει τις κιθάρες.

Ποτε συνεβη αυτο και δεν πηρα πρεφα? :stuck_out_tongue:

Το ίδιο σκοτάδι, δεκαοχτώ καλοκαίρια μετά

Ενταξει δε θα ελεγα και πολυ σκοτεινη μπαντα τους Evanescence :stuck_out_tongue:

Εκκωφαντικη η απουσια του Tourniquet απο το σετλιστ.
Τα μισα τραγουδια δεν τα ξερω καν, ισως πρεπει να κανω catch up

Θεωρείς δηλαδή ότι η κιθαριστική μουσική (του σήμερα, όχι του '80 και του '90) την τελευταία δεκαετία έχει θέση στο mainstream αντίστοιχη με εκείνη που είχε όταν κυκλοφορούσαν το Fallen, το Hybrid Theory ή το Toxicity;

Η συναυλία μια ομορφιά κατά τα άλλα. Η Amy πολλά κέφια, η μπασίστρια άξια μεταγραφή, παραγωγή/ήχος/όλα σωστά και το θέατρο εξαιρετική επιλογή. Έπαιρνε σίγουρα περισσότερη ισορροπία στο σέτλιστ (ωρέ πού πάμε χωρίς the mechanical lights of Athens ωρέ), αλλά έπαιξαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι έκλεισαν με Blind Belief, οπότε. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Αυτο ελεγα κι εγώ στον @Ktn που ήμαστε παρέα στο live. Υποτιμημένη κομματάρα.
Το live ήταν ωραίο πάντως, και η Amy παραμένει φωνάρα.

4 Likes

Καλα σιγα την κιθαριστικη δουλεια στο Hybrid Theory αλλα οκ το βλεπω το επιχειρημα.

Το οτι δεν υπαρχει καποιο μεγαλο καινουριο ονομα να σκασει με κιθαριστικο αλμπουμ δυναμιτη τα τελευταια 1-2 χρονια δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ακομα παρα πολλες mainstream μπαντες που βγαζουν μουσικη σε παρεμφερη μουσικα μονοπατια.

Το “ξεγραψει” νομιζω ειναι μια καποια υπερβολη. Δεν θεωρουνται mainstream οι Rammstein ας πουμε? Το Zeit πηγε πολυ ψηλα. Κατσε να δουμε και που θα παει το Muse.

Οι Muse είναι εικοσιφεύγα χρόνια συγκρότημα και οι Rammstein άλλα τόσα όμως, εκεί είναι το θέμα.

Αυτή τη στιγμή οριακά δεν υπάρχουν νέα ονόματα που εμπορικά να παίζουν με όρους αντίστοιχους των Evanescence, των Linkin Park ή των SOAD στα 00ς.

Και αυτό σε πολύ μεγάλο ποσοστό έχει να κάνει με τη βιομηχανία. Δεν είναι ότι ξαφνικά σταμάτησαν να βγαίνουν ροκ μπάντες που να παίζουν καλά, να γράφουν ραδιοφωνικά τραγούδια και όλα τα σχετικά.

1 Like

Τι 20 χρονια πριν γαμω την Βηθλεεμ…
Εξαιρετικο remaster btw, ακους οντως την διαφορα στην ποιοτητα του ηχου.

4 Likes

Οντως πολυ καλο. Τι δισκαρα γαμωτο, ποσο λιωσιμο.

2 Likes

Κλάσεις καλύτερη η βερσιόν με τις κιθάρες