Evanescence

Σε πιο ποστ αναφέρεσαι?

“”(Και οι Epica τους μηδενίζουν για τη πλάκα όμως)""

:lol: :lol2:

#-o σιγα μην μπορουν!!!

ρε αυτοί οι έπικα πως τους λένε είναι άσχετοι,παίζουν με σκούπες και κατσαρόλες…

:lol:

:lol: :lol2:
ετσι,ετσι!!!

Το τόπικ έγινε τώρα Evanescence vs Epica?

Εγώ περιμένω πως και πως να έρθουνε για λαιβ. Με 50 ευρώ εισητήριο και σετλιστ μιας ώρας!8)

Πραγματικα μελος των Evanescence να μουνα δεν θα κανα ετσι.

Τεσπα, αν εισαι 12-13 μια χαρα κανεις και ακους Evanescence, και δεν το λεω περιφρονητικα, αλλα σε αυτες τις ηλικιες (οκ λιγο μικροτερος) μου αρεσαν κι εμενα. Δεν πιστευω ομως να εισαι τοσο φανατικη οσο μεγαλωνεις. Ειδικα με το συγκεκριμενο συγκροτημα :stuck_out_tongue:

Evanescence?..χμ…Α! ναι μωρε καπου τους εχει παρει το αυτι μου.
Εμπορικοι μεχρι παναγιας.

ειμαι 15.και δεν ακουω evanescence επειδη ειναι πολυ προωθημενοι η κατι τετοιο.
τους ανακαλυψα μονη μου σ’ενα cd που ειχε γραψει καποιος στον αδερφο μου.
μολις τους ακουσα ηξερα οτι ειχα κολλησει.
τους ακουω επειδη τους γουσταρω και αυτο ειναι αρκετο.
εσεις μπορει να εχετε διαφορετικη γνωμη,δεν με νοιαζει…

και ναι ομως θα συνεχισω να τους ακουω και 80 χρονων να γινω,κι ας πεθανει η amy,κι ας διαληθει το συγκροτημα.
η μουσικη τους μιλαει στην ψυχη μου.
δεν παει να υπαρχουν και 1 εκατομμυριο καλυτερα συγκροτηματα απο αυτους,για μενα εκεινοι
ειναι οι καλυτεροι!!!

και ποιος χεστηκε αν ειναι μεταλ η ροκ η οτιδηποτε αλλο???
ειναι αυτο που ειναι και σε οποιον αρεσει!!!

κριμα παντως που εισαι τοσο τυφλη (μεταφορικα) και τοσο κουφη (παλι μεταφορικα) για να ακουσεις τα 1 εκατομμυριο καλυτερα συγκροτηματα…

:lol: :lol:
ναι,γελασαμε!!!
καταλαβα τι θες να πεις…

Χαλαρά…

δεν θα ξαναπω τιποτα αλλο στο τοπικ, μονο θα συμφωνησω με το παραπανω και τελος.

και τι φταινε αυτοι που παιζονται σε τετιους σταθμους???

Και απο πότε είναι κακό να παίεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς του είδους?

Ελα για ονομα του Θεου #-o
Οι Epica ειναι πολυ πιο μεταλ απο τους Evanescence ε? Γιατι? Επειδη δεν πουλανε? Κριτηριο, οχι μαλακιες…

Επιπλεον οι Evanescence ειναι σαφως πολυ πιο μεταλ απο τους Gathering των τελευταιων album πχ. Metalcore με γυναικεια φωνητικα που σε ορισμενα σημεια γκοθιζει, τα υπολοιπα περι ραδιοφονικων σταθμων και Avril ειναι για τα πανυγηρια, οποιος εχει αυτακια μπορει να κρινει

Μετσαλ ειναι μονο οι Priest ρε. ΑΝΤΕ!

Επισης ΕΛΕΟΣ με την μανια να μειωνετε οποιον δεν συμφωνει μαζι σας με το “επιχειρημα” εισαι 12χρονο. Ειμαι 26 και μου αρεσουν οι Evanescence και οι Nightwish, OMG θελω γιατρο, πρεπει να αρχισω να ακουω MANOWAR που ειναι για μεγαλους, οριμους και αγριους μεταλαδες!!!

ρε αυτοί οι έπικα πως τους λένε είναι άσχετοι,παίζουν με σκούπες και κατσαρόλες…

μα δεν το είπα στα σοβαρά…

@ morgoth: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Evanescence. Εκτός από το γεγονός οτι πολύ απλά δεν μου αρέσουν. Οι Evanescence δεν είναι μέταλ, και τονίζω, αυτό δεν το αναφέρω σαν κακό. Και ναι, οι Epica μου αρέσουν περισσότερο.

Αυτο το ποστ επρεπε να κανεις εξαρχης. :slight_smile:
Καλως ηρθες στο φορουμ.

Επισης καλα κανεις και εισαι κολλημενη με ενα συγκροτημα, αλλα δοξα τω Hetfield χρονος υπαρχει να ακουμε ενα σωρο πραγματα…