Evanescence

και γω να πω την αληθεια,ακουσα πρωτη φορα εβανεσενς στο γυμνασιο,στο μαντ(νομιζω ηταν το μπρινγκ μι του λαιφ) και μου αρεσαν πολυ,κι ας το ακουγαν ποζεραδες και ψευτομεταλαδες που στο σπιτι τους εβαζαν δυνατα πλουταρχο…
τους θεωρω πολυ καλο συγκροτημα και θα συνεχισω να ακουω νεες δουλειες τους
και επιτελους να σταματησει αυτο το κραξημο στις εμπορικες και τις πουλημενες,οπως τις λενε,μπαντες.
το ιδιο εκαναν και με τουςμεταλλικα οταν ειχαν βγει στο μ-τιβι…ελεος

πες τα!!!

Ρε μην πλακώνεστε για το τι ταμπέλα πρέπει να κουβαλάει ο καθένας…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ROCK!!!
Btw ούτε εμένα μου αρέσουν οι Evanescence αλλά δεν θα το κάνω και θέμα:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βασικά τι μαλακίες ακούμε, τι μεταλ και μημεταλ. Το θέμα είναι οτι κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να τους ακούει.

οποιος δεν θελει,μην τους ακουει!
να μην τους βριζει ομως

Νομίζω όμως ότι έχουμε το δικαίωμα να τους κατακρίνουμε. Με το σκεπτικό σου, μπορώ κι εγώ με τη σειρά μου να σου πω, αν θες άκουγε τους, μην τους αποθεώνεις όμως κιόλας. Εντάξει μαγκιά σου αφού μιλάνε στην ψυχή σου. Στους περισσότερους από μας δεν μιλάνε προφανώς.

Με τη σειρά μου, εγώ θα συμφωνήσω ότι το Fallen έχει μερικά καλούτσικα κομματάκια αλλά από εκεί και πέρα είναι πολύ μέτριο γκρουπ, που απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο ακροατών και φυσικά είναι και απίστευτα υπερεκτιμημένοι, αναλογιζόμενοι τα νούμερα των πωλήσεων τους (τα οποία φυσικά δεν λένε τίποτα απολύτως ως προς την ποιότητα). Καλό είναι οι συγκρίσεις με Nightwish (ειδικά), Lacuna Coil και Within Temptation (λιγότερο) να αποφεύγονται αφού η διαφορά μεταξύ τους, τουλάχιστον τεχνικά, είναι χαώδης.
Πάντως πιστεύω ότι και η φωνή της Άμι Λι είναι πολύ υπερτιμημένη. Σε μερικά τραγούδια δεν ακούγεται.

το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα

Δεν ειπαμε οτι οι Evanescence δεν ειναι καλοι επειδη ειναι εμπορικοι. Κι εγω ακουω mcr και Franz Ferdinand…!

Απλα δεν ειναι ωραιοι μουσικα, και το ενα τους τραγουδι ειναι ξεπατικωμα του αλλου. Αυτο οτι θα τους ακους για παντα μην το παιρνεις κι ορκο…

Αυτο ειναι κομματαρα ρε!

Χαλαρώστε ρε παιδιά…Δεν ξέρω γιατι η φωνή της Amy Lee δεν σας αρέσει,αλλά κατ’εμέ είναι φωνάρα.Λίγο η ξαφνική αλλαγή όλου του συγκροτήματος ήταν κάπως άκυρη και ανούσια αλλά οκ…
Όσοι δεν τους ακούνε καταβάθος επειδή είναι “πολύ εμπορικο” για τα αυτιά τους ας τσεκάρουν και τά παλιά cds,demos και γενικά όλα τα pre-fallen.Μεγάλη διαφορά με τα 2 τελευταία albums.

Απαισια ειναι η φωνη της amy.

Και οποιος ειπε για gathering στο τοπικ των εβατετοιων εχει την καταρα μου! Φυσικα και δεν ειναι μεταλ τα τελευταια τους, αλλα δεν αξιζουν τετοια καταντια (διοτι περι καταντιας επροκειτω)

Το να λες οτι δεν σου αρεσουν ειναι υποκειμενικο, αλλα το παραπανω σχολιο ειναι υποτιθεται αντικειμενικο. Ακου το The Open Door (που ειναι πολυ πιο πολυμορφικο απο το Fallen) κια θα καταλαβεις ποσο ακυρο σχολιο ειναι αυτο.

Γενικα, αφου δεν τους γουσταρετε, και δεν εχετε ακουσει (εκτος απο κανα-δυο κομματια στον Χακο) γιατι χαλατε τον χρονο σας και ποσταρετε? Κλειδωθηκε το τοπικ του Χατζηγιαννη και πρεπει να μπουμε να βγαλουμε τα αχτια μας καπου αλλου ε?

Τι λαθος ειπα για τους Gathering?

δεν ειπα οτι ακουω μονο evanescence. και σιγουρα πιστευω οτι υπαρχουν κι αλλα καλα συγκροτηματα οπως nightwish,within temptation k lacuna coil που ομως αν δεν υπηρχαν οι evanescence δεν θα ειχαν κανει ουτε αυτη την λιγη επιτυχια που εχουν.οσο για την φωνη της amy ειναι η 64η στις 100 καλυτερες μεταλ φωνες που υπηρξαν ποτε:!:

σύμφωνα με τι;
Με το rolling stone ή το super κατερίνα;

Οι Nightwish ζήλεψαν την επιτυχία των Evanescence! Οου γιεα!

Ό,τι ακριβώς είχα στο μυαλό μου… :lol:

:lol: καλοοοοο!
αλλα ξερεις,δεν διαβαζω super κατερινα!
συμφωνα με καποια ιστοσελιδα

www.superkaterina.gr

πηγαινετε σ’αυτη.
αααα εκανα λαθος! στο 69 ειναι!

Βασικά εμένα η φωνή της Έιμι μου θυμίζει λίγο Αγκιλέρα στο πιο σκοτεινό:p Καλή φωνή αλλά πολύ πολύ πόπ.
Για το ραδιόφωνο είναι μια χαρά τα κομμάτια τους ανάμεσα σε τόσες αηδίες, και πιστέυω οτι είναι το σημερινό αντίστοιχο των Nirvana για τους νεότερους σε τάυτιση ρουχισμό κλπ(ζούμε σε ποιό πόπ και συμβατικές εποχές έτσι κιαλλιώς, γινόμαστε όλο και πιο πολύ Ευρωπαίοι άλλωστε,έχουμε και mall τώρα). Το Lithium είναι γαμώ τα εμπορικά κομματάκια. Είναι γεγονός οτι είναι σχετικά μονότονοι πάντως και μετά απο λίγο αρχίζουν χασμουρητά