Evanescence

Aς βγαζανε κανα cryptonite και οι Evanescence και τα λεγαμε…:lol:

Κρίνοντας απο την ηλικία που λες οτι είσαι, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως θα “πέσεις και στα σκληρά” κάποια στιγμή. Ίσως παροδικά μόνο, μια φάση που λέμε, ίσως όμως να διαπιστώσεις οτι σου αρέσουν πολύ. Και οτι θα έρθει και εκείνη η στιγμή, ακόμα πιο μετά, που δε θα σε ενδιαφέρει καθόλου πλέον τι ταμπέλα έχει αυτό που ακούς ή ποιά είναι η αποδοχή του απο τον κόσμο.

Αλλά το κάθε πράγμα με τον καιρό του. :hippy:

:lol: :lol: :lol: #-o
μηπως ν’ανοιξουμε κ κανενα thread για την britney???:lol:

Why not?:-k

:lol: :lol: :lol:
xa xa xa
no way [-X

καλο θα ταν να μαθαινες να διαβαζεις καλα τι γραφει το wikipedia

το 1994 συναντηθηκαν ο ben moody και η amy lee
ΔΕΝ φτιαξανε την μπαντα
το 1994 η ame lee ηταν 13 χρονων!!!

οι within temptation ειναι παλαιοτερη μπαντα απο τους evanescence

αλλα ναι,τους αντιγραφουν στα τελευταια τους αλμπουμ

τωρα οσο αφορα τις υπολοιπες μπαντες
οι evanescence ναι, ανοιξανε τους δρομους για να πουλησουν και αυτες
γιατι οπως γινεται παντα,οι εταιρειες ειναι επιφυλακτικες μεχρι να δουνε οτι μια μπαντα πουλαει,οπωτε μετα υπογραφουν ή προωθουν τους παντες

συγκρινωντας μουσικα nightwish και evanescence δε μπορω να βρω ομοιοτητες οπως μεταξυ evanescence και within tempation
οι nightwish εχουν το μεταλο υποβαθρο πισω τους,τις πομπωδεις ενορχηστρωσεις,τα μεγαλα κομματια,τα αντρικα φωνητικα,ταχυτητες κλπ κλπ
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δηλαδη

επισης μια κορυφαια δηλωση της κυριας Lee
που οσο ταλεντο και να χει στο να γραφει πιασαρικα κομματια
οταν δηλωνει πως η Anneke των Gathering δεν εχει συναισθημα ε τοτε καλυτερα να παρατησει το αθλημα
δηλαδη με κατι τετοια σου δειχνει οτι αυτο που κανει, το κανει ψευτικα

btw
το fallen (να ναι καλα ο ben moody) και το open door (εχω ταλεντο να συνθετω,αλλα τεραστιο εγωισμο ωστε να παρω lead guitarist ισαξιο με μενα) μου αρεσαν αρκετα!!

αυτα

ΥΣ. οι 3 doors down μπορει στο συνολο να ναι απλα καλοι,αλλα εχουν γραψει μερικα φοβερα κομματια (kryptonite,landing in london,when i’m gone,changes,here without you…)

Ρε παλικάρι/κοπελιά (ότι και να’σαι) δεν παλεύεσαι με τίποτα…Ημουν τεραστιος φαν τους και εξακολουθώ να λατρεύω τη μουσική τους…Έχω να σου πω μόνο μια λέξη… ΗΜΑΡΤΟΝ
Οι Εν ΔΕΝ είναι μεταλ ΔΕΝ αντιγράφουν κανέναν και δεν κάνουν κόντρες ούτε με τους Within Temptation, ούτε με τους Epica, ούτε με κανέναν…Και δεν τείθεται θέμα σύγκρισης με τους παραπάνω (πόσο μάλλον με τους Nightwish που ανέφερες)…Κάτι τέτοια ακούνε οι “κομπλεξικοί” όπως τους είπες και γίνονται χειρότεροι…Και για να μην συνεχίσεις το όλο θέμα, διάβασε τα θρεντς για το λαιβ που κανανε το καλοκαίρι, και για το the open door…Χτυπιόμουνα και έκραζα χωρίς λόγο…Ψάξε και θα δεις οτι αναπαράγεται η ίδια συζήτηση για 1000000000000000000000000η φορά…

όμορφα να γίνεται κουβέντα αλλά παρατηρείται σε θρεντ τέτοιων,χμ…mainstream ονομάτων,να γίνεται αντίλογος απλά για να γίνει,αντίδραση στην αντίδραση και τελικά να κλειδώνεται…

:!:
Να ψοφησει η τσουλα!

το εχω πει κ σε προηγουμενο ποστ μου αλλα το ξαναλεω κ τωρα γιατι θελω να το τονισω. ημουν πολυ μεγαλη φαν του γκρουπ που λεγεται εβανεσενς οταν ημουν 13 ομως. κ ναι πιστευα οοοοοοοοοοοολες αυτες τις δηλωσεις της αμυ οτι παιζουν αληθινη μουσικη κ οτι η scabbia κ η anneke (που δε τις ηξερα καν τοτε) ειναι απλα ντιβες κλπ κλπ κλπ (γιατι τοσο χοντρα πραγματα εχει δηλωσει η αμυ παμπολες φορες) μετα με εκοψε κ εψαξα δισκογραφειες κ ετσι τωρα μπορω να υποστηριζω οτι ποτε κανεις δεν πρεπει να πιστευει σε μεγαλα λογια… εγω πλεον αμφιβαλω κ για το προσφατο τους αλμπουμ. αν το εγραψε η ιδια δηλαδη. κ οχι δεν ειναι μαγκια κανενος να ηχογραφει αλμπουμ χωρις καν να εχει μια ιδεα απο φωνητικη ουτε μαγκια του ειναι να κανει δηλωσεις του στυλ “με τα τραγουδια μου σωζω τις ζωες των ανθρωπων κ γιουπι ειμαι ο νεος μεσιας υποκληθειτε” κ οσο για τη συγκριση με τραγουδιστριες οπως η anneke tarja simone floor vibreke νταξ δεν εχω λογια. καποιος που συγκρινει τετοιες φωνες για μενα ειναι κομματακι ανιδεος. αυτα! κ επαναλαμβανω οτι ολα τα παραπανω τα εχει γραψει πρωην φαν του γκρουπ…

+1
Λιγα τα λογια της για την ανεκε.
Τελος.

Εχει καταντησει ελαφρως βαρετο το θρεντ, κλειδωστε το να υσηχασουμε.

η amy εχει δικιο σ’αυτα που λεει.
πολλες τραγουδιστριες δεν τραγουδανε απ’την ψυχη τους
και αυτο διακρινεται και απο τον τονο της φωνης τους οταν τραγουδανε και απο την εκφραση
στο προσωπο τους αλλα και απο τον ηχο που βγαζει το μουσικο οργανο που παιζουν (αν παιζουν).
δεν μπορω να αναφερθω συγκεκριμενα ομως μπορω να δωσω ενα παραδειγμα.
η simone των epica δεν δειχνει κ πολυ συναισθημα σ’αυτο που κανει
και καπου ειχα διαβασει (οχι στη σουπερ κατερινα) οτι το κανει για τα λεφτα.

οσο για το αν η amy σωζει ζωες,εχω να σου πω πως οντως σωζει γιατι εσωσε και την δικια μου.
και μπορει αυτο εσενα να σου φαινεται λιγο,εμενα ομως μου φαινεται τεραστιο.

αυτα!

παρακαλώ η κουβέντα να συνεχιστεί για το group και μόνο,χωρίς άσχετα υποτιμητικά σχόλια,κρίμα να κλειδωθεί επειδή δεν έχουμε που αλλού να το παίξουμε τρου και χεβι μεταλχεντζ

τι εχει δικιο βλακειες λεει απλα το καβαλησε το καλαμι ηθελε και 40 ευρω εισητηριο ουτε το βρακι μου δεν εδινα για μια ψωναρα μερικα κομματια τηςμα ρεσουν αλλα κατα τα αλλα ενα τιποτα οσο για το αν εχει συναισθημα η φωνη της Anneke ε τι να πω ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ειπες για την εκφραση ποια εκφραση εχει η κυρια αμυ εγω οταν βλεπω την μουτσουνα της θελω να αρχισω τα μπουκετιδια οσο για το αμα σου σωσε τη ζωη διακρινεω την υπερβολη σε μεγαλο βαθμο φαντασου οτι το λεω εγω που ΔΕΝ ακουω μεταλ για να το παιξω σκληρος και ουμ.ααα και ειναι και μπαζολα καλη ακροαση εντελωε φιλικα

ρε evanescence κάτσε ρε συ.πώς καταλαβαίνεις ότι κάποια τραγουδάει με συναίσθημα ή χωρίς ? τι τόνοι φωνής και εκφράσεις στο πρόσωπο κλπ ? ντάξει είπαμε σ’ αρέσει το συγκρότημα,δεν αντιλέγω αλλά μην τα ισοπεδώνεις κι όλα.δηλαδή η amy τραγουδάει με συναίσθημα ? από που φαίνεται αυτό,μήπως σγίγγεται το δεξί της κωλομέρι όταν τραγουδά ?

#-o #-o
δεν ξερω τι αλλο να πω.
η δικια σας γνωμη μπορει να ειναι οποια θελετε να ειναι.
λογος δεν μου πεφτει
αν και δεν μπορω να βλεπω να βριζουν ενα συγκροτημα
για το οποιο θα δινα και τη ζωη μου
δεν μπορω να κανω κατι γιατι ειστε ολοι…αντε μην πω…
τελος παντων,συνεχειστε να ακουτε αυτα που σας αρεσουν
και επιτελους μην γινεστε και τοσο κατινες κ να βριζετε κατι επειδη δεν σας
αρεσει.
κι εμενα δεν μου αρεσουν οι iron maiden αλλα δεν παω στο thread να βρισω.
σοβαρευτειτε επιτελους και μαθετε να σεβεστε ολες τις μουσικες.
τι κερδιζετε με το να κραζετε και να βριζετε ενα γκρουπακι(κατα την δικη σας αποψη γκρουπακι)
τελος παντων…ειστε για λυπηση.

το ότι θα δινες και τη ζωή σου μην το πετάς έτσι εύκολα.άλλα ακούσματα έχεις τώρα,άλλα θα χεις σε 10 χρόνια και είμαι σίγουρος ότι τότε,θα είσαι πωρομένος με άλλες μπάντες. :wink:

Ο 1ος τους δίσκος είχε μερικά καλά τραγουδάκια, ο 2ος κανένα, ήταν άθλιος… Η αμυ έχει σκατά φωνή, όσα βίντεο έχω δει μου το επιβεβαιώνουν, και είναι μπάζο… Η αννεκε είναι φωνάρα κ η σιμονε μ****… So, απλά δεν τις βάζουμε στην ίδια πρόταση με την χοντρούλα… Εγώ πάλι ούτε για τη μάνα μου δεν θα έδινα τη ζωή, πόσο μάλλον για τους… Σε λίγα χρόνια, όταν θα σταματήσουν να τρώνε προώθηση θα έχεις ξεχάσει κι εσύ πως τους λένε… Και σιγά μην σεβαστούμε τους Εβατέτοιους που ούτε εσένα δεν σέβονται και σου παίρνουν 40ευρα για σετλίστ μίας ώρας… Πάλι καλά που έχουν και support τον Κοργιαλά… Αυτό δεν ήταν ειρωνεία, καλυτερος είναι από τν κόρη τ αρχηγού… Αλλά η κόρη του αρχηγού είναι κ έρωτας…
ΥΓ. Σε ευχαριστώ που με λυπάσαι πάντως… Πάντα συγκινούμαι όταν δείχνουν ενδιαφέρον για μένα…