Αγορα εισιτηριου από Eventbrite.com

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας τι παίζει με την αγορα εισιτηριου από Eventbrite.com.
Αγοράζεις το εισιτήριο και στο στέλνουν σπίτι ή το παραλαμβάνεις από τον χώρο της συναλίας?
Την πληρωμή μπορείς να την κάνεις με paypal?
Όποιος έχει κάνεi αγορά από το συγκρκριμένο site ας βοηθήσει:please:

ναι, πληρώνεις με paypal, τυπώνεις το email και τη μέρα της συναυλίας στην πόρτα σου δίνουν το εισιτήριο (ή και όχι, βλέπε Κύτταρο… γκουχ γκουχ)

δεν συνηθίζω να αγοράζω από ιντερνετ ποτέ μα ποτέ, ούτε για εισητήριο από εμπιστευτικό site. κομπλεξ. αν και δεν έχω αγοράσει από eventbrite, μπορείς να αγοράσεις άνετα εισητήριο από κει.

Για μια συναυλία στο Eightball(Θεσ/νίκη)θέλω.
Πάντως μου φαίνεται περίεργο που πρέπει να εκτυπώσω μόνο το e-mail και την μέρα της συναυλίας. Πχ όταν έκλεισα αεροπορικό εισητήριο εκτύπωσα κανονικά το εισητήριο και όλα τα στοιχεία της πτήσης.

μα και τα αεροπορικά είναι πλέον e-tickets, δεν έχεις χάρτινο στα χέρια σου, στην ουσία απλά δίνεις το όνομα σου και σου δίνουν την κάρτα επιβίβασης στο check in του αεροδρομίου (αυτή ναι, μπορείς να την τυπώσεις και στο σπίτι)

on topic:
σε όλα τα live του εξωτερικού αυτό κάνω πάντως, τα κλείνω ηλεκτρονικά και απλά πάω εκεί που λεει (άλλες φορές στο χώρο της συναυλίας, άλλες φορές σε κατάστημα πχ FNAC σε Ισπανία, Γαλλία) και παίρνω το κανονικό, και με βολεύει αυτό γιατί δεν έχω το άγχος μη χαθεί/αργήσει αν μου το στέλνανε αυτοί ταχυδρομικώς.

Στην Ελλάδα έχω κάνει χρήση eventbrite φέτος 2-3 φορές γιατί ήταν πιο φθηνά από το να τα αγόραζα αλλιώς, τύπωσα το email και απλά στην είσοδο του Gagarin πήρα το απόκομα

Ok ευχαριστώ για την απάντηση.:bye:

Και 'γω το χρησιμοποιησα μια φορα για μια συναυλια Θεσσαλονικη και ολα ηταν απλα και ωραια.

Και εσύ έτσι το έκανες, εκτύπωσες κάτι?