Το ειχα για χρονια παρατημενο στην ακρη και φετος το προσεξα για πρωτη φορα. Δε μ αρεσε ιδιαιτερα τοτες.
Υψιστος.
Το ειχα για χρονια παρατημενο στην ακρη και φετος το προσεξα για πρωτη φορα. Δε μ αρεσε ιδιαιτερα τοτες.
Υψιστος.
ναι αλλα παιδια σηκωσα το θρεντ για ν’ ακουσετε το Diapsiquir και κανεις δεν εδωσε σημασια.
χιντ: ο ψηλος ειναι ο σκαλωμενος απο αρκον.
Μωρε εσυ το ποσταρες,αλλα δεν φαινοταν η εικονα.
ε χερια εχεις, γραψε το. δεν εχει αλλο χιντ, κανονιστε.
To εχουμε ακουσει κυριος !
Το ειχε προτεινει παλια ο Voider…
Κι εγώ το έχω ακούσει!
Αλλά αφού πας και το ποστάρεις όπου να ναι καλά να πάθεις!
Θα το ποστάρω τις επόμενες μέρες εκεί που πρέπει! 8)
Darkthrone-Under a funeral moon με διαφορά…
Gehenna-Malice…Αρρωστημενο black metal οσο δεν παει…
ποτε εφευρεθηκε πιο αρρωστη και ακραια μπαντα απο τους slayer?
νομιζω οι τυποι δεν εχουν αντιπαλο, ειτε μιλαμε για μουσικη, για στιχους ή για εξωφυλλα.
Αρκετά νοσηρός, τρομερό διαμάντι το από πάνω.
Ον τόπικ επειδή πήρα την επανακυκλοφορία του σήμερα, ντίσκο βολάντε. Όταν ο ίδιος ο Πάτον έχει πει ότι είναι το μεγαλύτερο σκουπίδι που έχει βγάλει, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Δε ξέρω αν είναι όντως ο πιο άρρωστος δίσκος, πάντως για να τον ακούς πρέπει να είσαι άρρωστος. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου (γιατί αυτό είναι το κόνσεπτ του), μιλάμε για τρομερό δίσκο.
Οι Mr Bungle είναι πραγματικά άρρωστοι. Σε συνδυασμό με τα άρρωστα κλιπς τους που μπορείτε να βρείτε στο utube πραγματικά ξεφεύγουν.
Επίσης μεγάλη αρρώστια είναι και ο κύριος Les Claypool στους Primus αλλά και στα προτζεκτς του.
Το angel of death με κορυφαίο τραγούδι το ομότιτλο…
θα ελεγα Pantera - great southern trendkill Η’ Entombed -Wolverine Blues αλλα απο τους δισκους που ηδη υπαρχουν το Reign In Blood.
ποιανών?
Το Reign In Blood νομιζω οτι εννοεις… :-k
axaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa 8eos !!!
einai megalo forum diavazeis wres wres koryfaia post
on topic : NIN - the downward spiral
reznor preza mastoura
pc problem = greeklsh
Επειδη απο οτι ειδα κανεις δεν εχει ψηφισει το obituary του ριχνω εγω μια ψηφο.Σαπιος ηχος σαπια φωνητικα τρελη πορωση. Παντως πολυ δυσκολο να διαλεξει κανεις