Απο τα παραπανω θα προτιμησω το Megatherion των Frost(και το Morbid Tales ειναι εξισου αρρωστος δισκος,μη το ξεχναμε).
Εννοειται πως συμφωνω και με Γρακχο περι Converge.
Απο τα παραπανω θα προτιμησω το Megatherion των Frost(και το Morbid Tales ειναι εξισου αρρωστος δισκος,μη το ξεχναμε).
Εννοειται πως συμφωνω και με Γρακχο περι Converge.
εγω ψηφισα paradise lost.Καλα υπαρχουν και αλλα πιο αρρωστα αλλα αυτος το album ειναι ΘΕΙΚΟ
Μιας και δεν έχει αναφερθεί…
Αρρωστημένα, undead cartoons!
αρρωστημενο μεχρι κοκκαλο!!!
Mr Bungle - Disco volante
για αρχη
Edit:Για μενα το Jane Doe βγαζει περισσοτερο πονο παρα σαπιλα,οποτε αν και αγαπημενος δισκος,δεν θα το συμπεριλαβω.
ΣΩΣΤΟΣ (ξανα).
My pick: CURRENT 93 - DOG’S BLOOD RISING
αν επρεπε να πω δυο δισκους ακομα, θα ηταν SUICIDE - SUICIDE (Frankie Teardrop!), LOU REED - METAL MACHINE MUSIC
Απο τις υπαρχουσες επιλογες στο poll χαλαρα “Burzum οτιδηποτε”. Και θα προσεθετα τον πρωτο δισκο On Thorns I Lay, το “Dawn of Martyrdom” απο Agatus, το πρωτο split Necromantia/Varathron και οτιδηποτε κυκλοφορει (?) απο Moevot και Notre Dame (snowy shaw)
ειναι.
ειναι πιο αρρωστο και απ’ το λιντερ(666 ιντερνασιοναλ).
οι τυποι ειναι φρικαρισμενοι πολυ ρε, καλα για τον ψηλο το ξεραμε, ο αλλος απο που ξεπεταχτηκε;
Άρρωστο και σκατόψυχο…
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα αυτη τη περιοδο θα ψηφιζα αυτο
Βάλτε ρε παιδιά κανα όνομα δίσκου/καλλιτέχνη για εμάς που δε ξέρουμε να ψαχτούμε λιγάκι. Άντε μην ανεβάσω τον δικό μου σκύλο 8)
και το περάσετε για κανονικό εξώφυλλο
Έλα ντε! Τι κακό συνήθειο είναι αυτό που έχουν όλοι εδώ μέσα;
E το Zeichnungen des Patienten O. T. (“οι ζωγραφιές του ασθενούς Ο.Τ.”) των Einstürzende Neubauten εξ ορισμού κλειδώνει το τόπικ.
burzum απο αυτά που υπάρχουν, αλλιώς αυτο:
Καλη η διαμαντω αλλα ο Tibet στο “Falling back in fields of rape” την σκιζει , με τη βοηθεια του Steve Ignorant
:lol::lol::lol:
alice in chains-alice in chains
μη μου ζητησεις να σου ξεκαθαρισω ποιο ειναι το αλμπουμ και ποια η μπαντα!:lol:
Τι;; Alice in chains;;; Πάω να αυτομαστιγωθώ τώρα!
Αυτο
ειναι Deathspell Omega το Kenose EP τους παντως.