Evergrey - Hymns For The Broken

  1. The Awakening
  2. King Of Errors
  3. A New Dawn
  4. Wake A Change
  5. Archaic Rage
  6. Barricades
  7. Black Undertow
  8. The Fire
  9. Hymns For The Broken
  10. Missing You
  11. A Grand Collapse
  12. The Aftermath

Επίσημη κυκλοφορία στις 26 Σεπτεμβρίου. Μεγάλες προσδοκίες από το αλμπουμ αυτό καθώς επέστρεψαν και οι παλιοί, Henrik Danhage-Κιθάρα και Jonas Ekdahl-Ντραμς. Σε συνδυασμό και με τις φωτιές που μας άναψε η κριτική του rocking (http://www.rocking.gr/reviews/album/Evergrey—Hymns-For-The-Broken/5663/) προβλέπεται δισκάρα.

Το πρώτο και μοναδικό single πάντως είναι κομματάρα! Τσεκάρετε οπωσδήποτε!

Είναι δισκάρα. Δεν γίνεται να σου αρέσουν έστω και λίγο οι Evergrey και να μην σε ενθουσιάσει αυτό το άλμπουμ.

Τις επόμενες μέρες έρχεται και “πλούσια” συνέντευξη με Tom και Johan.

[SPOILER][/SPOILER]

To single παντως εμενα δε μ ειπε πολλα, ελπιζω να ειναι απ τα πιο αδυναμα κομματια του αλμπουμ.

@Bastard, ας άκουγες και τη ραδιοφωνική εκπομπή του site αν ήθελες να έχεις ακούσει κάτι ακόμα… :stuck_out_tongue:

Δεν θα το έλεγα αδύναμο κομμάτι, καταλαβαίνω γιατί το επέλεξαν για single, αλλά σίγουρα δεν είναι στα αγαπημένα μου του άλμπουμ το “King Of Errors”.

για χιλιοστή φορά. μετά το 2000 η επιλογή των singles-κομματιων που βγαίνουν πρώτα στην δημοσιότητα, είναι τραγικά.
εχω σταματήσει πλέον να ακούω κάτι απο πριν μεμονωμένα, γιατί απλά δεν ανταποκρίνεται στον εκάστοτε δίσκο.

Εμένα πάντως το single μου άρεσε. :stuck_out_tongue:

Οι Evergrey μου άρεσαν πάρα πολύ την εποχή In Search of truth - Inner cirlce. Ωστόσο ποτέ δεν έβγαλαν την τεράστια δισκάρα. Με το Inner ήταν η μοναδική φορά που πλησίασαν κάπως αλλά η μετέπειτα πορεία τους ήταν μάλλον απογοητευτική.

Δεν πίστευα πως θα περίμενα με ανυπομονησία νέο άλμπουμ τους αλλά… ψήθηκα :smiley:

Μπα, είμαι με Crimson εδώ, τις περισσότερες φορές αποφεύγω ακόμα και το ένα single και περιμένω να βγει κανονικά ο δίσκος. Άσχετα τώρα που δεν άντεξα και άκουσα το κομμάτι με το που βγήκε.

Παλια μεγαλη αγαπη που δεν ξεχνιεται, περιμενω πως και πως κατι καλο.
Το King Of Errors και μενα μου αρεσε.

Το έχω λιώσει το king of errors. Aν όντως δεν είναι στις δυνατές στιγμές του δίσκου τότε μιλάμε για μεγάλα πράγματα. Άντε ρε rocking κάνε το καλό και leakαρε τίποτα! :p:lol:

ωραίος είσαι εσύ ρε! :lol:

[B]εδώ[/B]και η συνέντευξη που υποσχέθηκα.

ωραία συνέντευξη αλλά τι “δεν παίζει” για το when the walls go down γαμώ

θενκς.
έλα ντε. και είδες πόσο προβοκατόρικα το έθεσα…8)

Όντως αφού το είχαν παίξει και εδώ live.

ε πραγματικα ειναι απο τα λιγα αλμπουμ που δεν αντεχω την αναμονη !!

…ναι κιεγώ…αναμένω κάτι το εξαιρετικό μετά από κάμποσα χρόνια…όχι πως με χάλασαν οι τρεις τελευταίοι δίσκοι, αλλά τώρα έχω την αίσθηση, απ’αυτά πού’χω ακούσει, ότι θα μας καταπλήξουν:):!:

Να πω κ γω τη γνώμη μου, ποτε δεν ήμουν τρελός fan των Evergrey, αλλά το άλμπουμ σπέρνει. Φοβερές μελωδίες, εξαιρετική παραγωγη, και νομιζω τύμπανα κ πλήκτρα ανεβάζουν πολύ το αποτέλεσμα.

Θα διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια και διαγώνια! Οι Evergrey είναι από τις πιο υποτιμημένες μπάντες κατ’ εμέ! Μπορεί να μην έχουν κάποιο άλμπουμ μνημειώδες αλλά όλα τα χαρακτηρίζει ένα πολύ καλό επίπεδο και δε μπορείς να πεις πως κάποιο άλμπουμ είναι κακό, δεν έχουν κάνει ποτέ κοιλιά στα album τους, κάτι που το συναντάς σπάνια, και δεν έχουν και λίγα. Και για ‘μένα το πόσο μεγάλη είναι μια μπάντα φαίνεται από τα live της, απ’ όσο γνωρίζω θα έρθουν πάλι εδώ για live (είχα πάει φυσικά στο προηγούμενο) οπότε θα πρότεινα να μην τους χάσει κανείς, θα κάνει “έγκλημα”! Είναι μια από τις μπάντες-εγγύηση όπως τις χαρακτιρίζω!

ΥΓ. Προσωπικά βάζω και το Recreation Day μαζί με τα 2 άλμπουμ που ανέφερες.

Εγω πιστευω οτι το peak τους ητανε στο in search of truth και recreation day. Τρομεροι δισκοι και οι 2 τους. Το inner circle ποτε δεν καταλαβα γιατι αποθεωθηκε τοσο. Προσωπικα προτιμω το Torn και Glorious Collision απο αυτο.

Συμφωνω πως τα 2 καλυτερα ειναι τα in search of truth και recreation day, με προσωπικο αγαπημενο το δευτερο. Εμενα βεβαια μου αρεσε πολυ και το Monday Morning Apocalypse. Αντιθετα το Torn ειναι το πιο μετριο που εχουν βγαλει για μενα.
Οσο για το Inner Circle νομιζω οτι οντως πηρε παραπανω αποθεωση απο οσο αξιζε και ο λογος ειναι βεβαια τα 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ επη A Touch of Blessing και When the Walls Go Down.