Evergrey live

anakoinw8hke synavlia twn evergray sth Larisa(!!!)apo mia etairia th warcry gia tis 14-1-07!!!
Trikala eimai aneta petagomai gia na dw ayth th bandara…

http://www.warcry.gr/www/enter/gr/news.html

Nα ετοιμάζονται τα καραβάνια για Λάρισα… :lol:

Παιδιά,προσέξτε μόνο μην έρθετε πάρα πολλοί και δεν χωράμε… :lol:

kali kinisi apo meria tis eterias

krima pou den pernane apo thessaloniki alla i larisa einai dipla.
timi eisitiriou xeroume ?

mpes sto link pou exw sto prwto post…kati 8a vreis

mpes sto link pou exw sto prwto post…kati 8a vreis

Den anaferei timi. Pi8anotata 8a anakoinw8ei argotera

23 ψωροευρώ και οι Innosense γαμάνε ,ε;Βγάλαν και το demo άκουσα,έτσι έτσι!
Έτσι και αποτύχει και αυτή η συναυλία θα είμαστε (που είμαστε…) άξιοι της μοίρας μας.
Ά,ελπίζω τα παιδιά από Θεσ/νίκη να κατέβουν,όχι μόνο εμείς να ανεβαίνουμε…έτσι;

και από Καρδίτσα θα έρθει κόσμος. Έλπίζω να μαζέψει κόσμο.
By-Tor να πίουμε καμιά μπυρίτσα. Η παρέα μου θα είναι από Λαρισαίους φίλους.

den to vlepw na pianw larisa tn kyriakh…ti skatoxronia fetos…to demo twn innocence to akousa sto oksygono kai leei…

πήγε κανείς ρε?

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΔΗΛΑΔΗ…

Επειδή είστε ανυπόμονοι, ορίστε :

Φτάνοντας κατά τις 20:30 στο B-LIVE είδα κόσμο να περιμένει στην ουρά!Απίστευτο γεγονός για συναυλία στη Λάρισα-άν δεν παίζουν οι Rotting…
Μπαίνοντας μέσα έπαθα πλάκα,το μαγαζί γεμάτο!Δηλαδή μιλάμε για 220-250 άτομα περίπου,τέλεια για τις δύσκολες εποχές μας…Εννοείται βέβαια πως υπήρχε και κόσμος από Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Τρίκαλα-Καρδίτσα…Εύγε παιδιά!

Σε λίγο ξεκίνησαν οι πατριώτες Innosense σε λυρικό power-prog ύφος.Παίξανε δυο δικά τους,με το “On and On” να απογειώνει το κοινό, και διασκευές σε Conception “Flow” και Fates “A pleasant…” !!!Άξιοι!Από τις μεγάλες ελπίδες της Λάρισας (μιας και η ΑΕΛ απογοητεύει…) και γιατί όχι και του Ελληνικού μέταλ.Άψογη εμφάνιση,ο καλύτερος-πεντακάθαρος- ήχος της βραδιάς(!) και ένας τραγουδιστής που θα έκανε τους Alder,Khan να αισθάνονται περήφανοι-αν και λίγο…αμήχανοι.Μιλάμε για τέτοιο ταλέντο!Μόλις βγάλανε και το πρώτο demo τους “Life” με δυο πολύ καλά κομμάτια.Άκούει καμιά δισκογραφική…;

Μετά από μισή ώρα περίπου βγήκαν οι νορβηγοί Stonegard.Μη ξέροντας τίποτα γι’ αυτούς περιμέναμε με αγωνία.Τελικά οι νορβηγοί αποδείχθηκαν οι πιο “άγριοι” της παρέας.Σπινταριστοί και με κάποια μελωδικά κοψίματα, έδειξαν πως ξέρουν καλά να ξεσηκώνουν το κοινό!Υποπτεύομαι πως κάποια στιγμή μικροί-πολύ μικροί γιατί μικροί είναι και τώρα!- πρέπει να είδαν τους Metalica live in Russia!Άν ο τραγουδιστής τους δεν σταματούσε και το φροντιστήριο αγγλικών…νωρίς,τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο αισιόδοξα γι’αυτούς!Άς είναι,το μέλλον είναι μπροστά τους.

Και φτάνουμε στο ψητό…μετά από μια μικρή αναμονή και λίγα προβλήματα ήχου βγαίνουν οι Evergrey…και εγένετο χαμός!Ρε μπας και είμαι σε συναυλία…Maiden ; Ξεκινάνε και ο κόσμος τραγουδάει-και είναι αυτός που ακούγεται ,διότι το μικρόφωνο του Tom δεν του κανε το χατήρι!!!Ο Tom δείχνει να εκπλήσεται και κάνει πως πάει να φύγει για να αφήσει το κοινό να τραγουδήσει!Παρόλα τα προβλήματα το γκρούπ τα δίνει όλα,δείχνει παθιασμένο και έτοιμο για όλα-να είχε και καλύτερο ήχο!Λεπτομέρειες θα μου πείτε,οκ,οπότε συνεχίζουμε.
Μεταξύ άλλων παίχτηκαν: More than ever, End of your days, Recreation day,Rulers of the mind,I’m sorry (όπου τραγούδησε όλος ο θηλυκός πληθυσμός-έτσι,έτσι),και απο το νέο :In remembrance,Monday morning apocalypse και Still in the water.προτελευταίο το έπος A touch of blessing και το μαγαζί σείεται!Τελευταίο-encore-το Masterplan και το μαγαζί ξανασείεται!
Ενδιάμεσα είχαμε σόλο-ιντερλούδια πλήκτρων-κιθάρας, πλήκτρων-ντράμς τα οποία είχαν άποψη αλλά φάγανε πολύτιμο χρόνο!Παίζαν άνετα αλλα τρία κομμάτια!(καθένας με τον πόνο του).

Ως επίλογος,μια ατάκα του Τομ στην αρχή της συναυλίας: "I tried hard to be here tonight,cos I was in the hospital before,…I shot my ass!!!(Μάλλον…ένεση εννοούσε, χαχαχα,άψογος!!!)

Άντε και του χρόνου!

Όντως άψογοι οι INNOSENSE και πολυ καλη κυκλοφορια το demo τους!Συμφωνω και επαυξάνω για τον τραγουδιστή τους!Από τις λίγες καλές φωνες που έχω ακούσει τελευταία στο χώρο ειδικα στην Ελλάδα!

Οι STONEGARD μαλλον περασαν απαρατήρητοι οπότε δε θα σχολιάσω

Για τους κορυφαίους EVERGREY με κάλυψε ο προλαλήσας,να πω μόνο ότι απ’ότι μά8αμε ο Tom έφτασε στην Ελλάδα με φαρυγγίτιδα και παραλίγο να χάσει το live. Αυτό που εννοούσε ήταν ότι πήγε στο νοσοκομείο για ένεση κορτιζόνης ώστε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του…Εξού και τα μεγάλα διαλείμματα με τα solo αλλά και η χαμηή ένταση της φωνής…
Πάντως για άρρωστος άνθρωπος μια χαρά τα πήγε!
Αντε και στην Αθήνα τώρα!

NEED εχεις καμια σχεση με την μπαντα τους NEED ?

Ε τότε η μπάντα πρέπει επειγόντως να ερευνηθεί!! Φίλε αν έχεις οποιαδήποτε πληροφορία γι’αυτούς (site κλπ) πόσταρε τη!

Ελπιζω πώς θα αξιωθώ κάποια στιγμή να τους δώ! :frowning:

Φιλάρες και εγώ ήμουν Evergrey και οφείλω να σας πω πως ήταν πολυ γαμάτη συναυλία…ήμουνα πρώτη σειρα πολυ κοντά με τον τομ…
μπορώ να σας πω οτι μου έκανε μεγαλη εκπληξη που ήρθαν στη λάρισα και δεν πήγαν θεσ/νίκη ή αθήνα…

τράβηξα και κατι φωτογραφίες…
θα δω πότε θα τις βάλω και εδώ…
ανυπομονώ παντως να ξαναέρθουν ελλάδα, αλλά και όπου να είναι θα πάω…

Υ.Γ: Μήπως τυχαίνει να έχει βρει κανένας σας καμία ταμπλατούρα για κιθάρα ή guitar pro από κανενα τραγούδι των Evergrey από το καινουριο τους αλμπουμ Monday Morning Apocalypse, η έστω να έχει βγαλει κάποιος κανενα τραγούδι…
Γουστάρω να παίξω κανένα με το band μου αλλά εχω φάει τον τόπο και δεν έχω βρει πουθενά κανένα καινούριο tab…Εάν κάποιος έχει κατι μπορεί να μου το στείλει εάν θέλει στο kouts5@yahoo.gr
Σύντομα θα στείλω και τις fotos από το concert…

exw to demo twn innosense kai einai poly kalo …o tragoudisths exei fonara…
gia to live den sxoliazw…den piga gamoto…

Καλά guys, ήμουν με τον kouts5 στην συναυλία των Evergrey!!! Οι τύποι απλά τα σπάνε!!! Ό,τι και να πω είναι απλά λίγο…
Είναι για μένα ένα απ’τα ωραιότερα συγκροτήματα που υπάρχουν τώρα!
Από την πρώτη σειρά που ήμουν και εγώ ήταν όλοι καταπληκτικοί!
Έπαθα λέμε!
Και Scorpions-Whitesnake όταν πήγα Καραϊσκάκη το καλοκαίρι δεν ήταν έτσι ρε σεις… Και αυτοί είναι απλά θεοί αλλά άλλο classic rock και άλλο metal!!
Επειδή είμαστε μαζί στο συγκρότημα με τον kouts5, θα θέλαμε να παίξουμε κανένα από το καινούργιο album των Evergrey, αλλά πουθενά tabs ρε σεις!
Αν έχει κανένας οτιδήποτε απ’το καινούργιο album εκτός απ’το Till Dagmar pls ας το στείλει στο kouts5@yahoo.gr ή στο yngwiejmalmsteen17@yahoo.gr ή ας στείλει το link εδώ! Thanks προκαταβολικά guys και σας εύχομαι με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δωθεί, να μπορέσετε να τους απολαύσετε από κοντά… :wink:

καλο μεσημερι surfers
Οι Evergrey ηταν και γαμω
Οι Stonegard δεν ειναι και πολυ του γουστου μου
Οι Innosense πλεον εχουν σελιδα στο myspace: www.myspace.com/innosensetheband στην οποια υπαρχουν samples απο τα τραγουδια του demo. Επισης οποιος θελει να προμηθευτει το demo μπορει να επικοινωνησει με τον τραγουδιστη στο vasilisgeor@yahoo.gr

Αυτα

Stay heavy

Γεια σας πάλι παίδες,επιστρέφω δρυμήτερος και σας φέρνω τις φωτογραφίες από την μαγευτική,τρομερή,φανταστικη συναυλία των evergrey στη λαρισα…
Εδώ είναι το link:

http://rapidshare.com/files/12656055/evergrey_live_in_larissa_fotos.rar