Evergrey - the storm within

Distance
Passing Trough
Someday
Astray
The Impossible
My Allied ocean
In Orbit (ft Floor Jansen)
The Lonely Monarch
The Paradox Of The Fame
Disconnect
The Storm Within

2 χρονια μετα απο το φοβερο Hymns for the Broken, οι Σουηδοί επιστρεφουν με το καινουριο τους πόνημα, το οποιο κυκλοφορει στις 9 Σεπτεμβρη.

Ιδου το πρώτο δειγμα, το οποιο κυκλοφορει εδώ και λιγο καίρο

Πρώτες εντυπώσεις θετίκες, αν και το ρεφρενακι θα μπορουσε να ειναι και καλύτερο…Ιδωμεν…

Λήκαρε σε 320kbps, ένα μήνα πριν, δεν ξέρω τι φάση αλλά δε με χάλασε καθόλου γιατί πραγματικά το χρειαζόμουν αυτό.

Λέγοντας “αυτό” εννοώ να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ακουστικά και να χαμογελάω σα χαζό, όπως όταν άκουσα πρώτη φορά το Communication Lost των wolverine ή το Hymns For The Broken.

Δεν ξέρω γιατί επέλεξαν το Distance και (κυρίως) το Paradox of the flame για βίντεο δεδομένου ότι είναι τα λιγότερο αντιπροσωπευτικά του δίσκου, θα προτιμούσα ένα My Allied Ocean, ένα Lonely Monarch ή αν έπρεπε όπως και δήποτε να είναι στο ύφος του Paradox… ας έβαζαν το The Impossible που σου κάνει κομματάκια την ψυχή, because it is impossible to be this alone.

Άξιος διάδοχος του Hymns, τους αγαπάω απλά, ελπίζω να έρθουν πάλι για λάιβ, Outshined ελπίζω να μην κατάλαβα καλά το σχόλιό σου στο άλλο θρεντ, δεν μπορεί να απογοητεύτηκες από αυτόν τον δίσκο. [SIZE=1]μπορεί; =/ [/SIZE]

Εδώ κάνουν έκπληξη σε έναν οπαδό πηγαίνοντας σπίτι του να του βάλουν να ακούσει τον δίσκο. Η χαρούμενη φάτσα του, μόνο <3

/όλα γκρι

οσό και αν γουστάρω τις early δουλειές τους, εχουν καταλήξει λίγο πυξ-λαξ, ε ?

Μετά από περισσότερο από ένα μήνα το άλμπουμ δεν με έχει κρατήσει όσο περίμενα και σίγουρα δεν με έχει συγκλονίσει σαν το προηγούμενο.

Έχουν ένα στάνταρ ποιότητας, έχει κάποιες στιγμές, αλλά συνολικά θα ήθελα κάτι περισσότερο. Για να το πω διαφορετικά δεν το βλέπω στα καλύτερα της χρονιάς.

εγω θα το εβαζα στα καλυτερα του 16 παντως…

Αν βρείτε λόγια για το “god, she’s gone” στο diconnect, τα “feel like i have lost my armor”-“you stole my armor” στα someday-the storm within και όλο το impossible, να τα πείτε και σε μένα γιατί ο δίσκος παίζει κάθε βράδυ και έχω σοβαρό θέμα με το concept και τους στίχους και there’s not a sound, just the storm within.

Παίδες ο δίσκος έχει κάποιες κομματάρες, αλλά δυστυχώς δεν πιάνει το Hymns. Δεν υπάρχει και λόγος να συγκρίνουμε “καλύτερα”, αλλά όπως είπε και ο Outshined δε σε κρατάει και πολύ.

Πολύ πολύ σύντομα θα διαβάσετε τόσο την κριτική αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που κάναμε με τον Tom, έχει αρκετά πράγματα να μας πει.

Double post, έχουμε συνεντευξάρα με τον Tom και κριτική του νέου δίσκου. For your reading pleasure.

Εμένα πάλι μ’αρέσει πάρα πολύ. Ίσως περισσότερο και από το hymns. Βέβαια ακόμα θεωρώ καλύτερο από τα τελευταία τους το collision course. Μπανταρα όπως κ να χει!

Χωρις να εχω ακουσει και πολλα πραγματα απο αυτους , παντα μου ηταν συμπαθεις. Ωρα μου φαινεται να ασχοληθω πιο σοβαρα μαζι τους.

Δεν ειναι κακο με την καμια…απλα οντως στερειται της “ειδικης βαρυτητας” που ειχε το HFTB. Ισως αν ειχάν βγει με αντιστροφη σείρα να μου ειχε κανει μεγαλυτερη εντυπωση. Ως έχει, θα του έβαζα ενα 7,5 προς 8, εκει που το προηγουμενο θα έπερνε 9-9,5.

Αν έπρεπε να το αναλυσω παραπέρα, η αδυναμία του μαλλον εντοπιζεται στο οτι με αυτη την ψιλο riff-less προσεγγιση, οφειλεις να εχεις πραγματικα εκπληκτικες μελωδιες φωνητικων για να σου κατσει καλα. Σε αυτο τον τομεα ΚΥΡΙΩΣ πιστευω υστερει σε σχεση με το προηγουμενο. Μιλάω προφανως για την συνολικη εντύπωση που αφήνει το αλμπουμ κι οχι για το ταδε ή το δείνα κομματι ή σημειο, που μόνο του μπορει να στεκεται πολυ ψηλα.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Δυνατό άλμπουμ, αλλά δεν πιάνει τις κορυφές του HFTB.

Ρε και το Astray ρε με την ΡΕΦΡΑΙΝΑΡΑ και τη ΣΟΛΑΡΑ αν ειναι δυνατονε.

Αμα συνελθω ποτε απο την τραγουδαρα το paradox και την απυθμενη βιντεαρα του τοτε μπορει και να κριτικαρω το δισκιο, προς το παρον απεχω.

Oσο για Hansen…I’m not worthy!

Τώρα που φθινοπωριάζει θα το ακούσω καλύτερα στο κατάλληλο mood για δίσκο Evergrey (Δεν γίνεται να ακους Evergrey με ήλιο :stuck_out_tongue: )

Paranoid, ο ορισμός της διασκευής, έτσι απλά.

Πως διαολο καταφεραν να κυκλοφορησουν στα καπακια δευτερη δισκαρα;ειναι σε τρελη φορμα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γαμησε η διασκευη !!! Εκπληκτικη !

evergrey=εγγυηση

δισκαρα κι αυτος… άντε μισό κλικ με το ζόρι πιο κάτω από το HFTB

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk