Αν μου επιτρεπεις καποιες διορθωσεις.
Καταρχας συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα λες , αλλα :
το live αργησε να ξεκινησει με αποκλειστικη ευθυνη των Evergrey , οι οποιοι ηρθανε στην Λαρισα με καθυστερηση 2 και ωρων.
Οι 2 μπαντες που παιξανε πρωτες ειχανε κακο ηχο επειδη δεν ειχανε χρονο για soundcheck.
Οι Evergrey ειχανε κακο ηχο με ευθυνη του ηχοληπτη τους ο οποιος ειχε την αποκλειστικη ευθυνη για ολο το στησιμο.
Το κοινο ητανε πολυ παραπανω απο 70 ατομα.(κοπηκαν 160 εισητηρια συν προσκλησεις , guests κτλ)
και η μπακετα που επιασες εσκασε στο σταντ που καθομουνα και παραλιγο να μου’βγαζε το ματι…
Έχεις δίκιο για τον κόσμο, πρέπει να ήταν πολύ παραπάνω τελικά. Απλά όταν ήμασταν μαζεμένοι έξω πριν αρχίσει, είχα την εντύπωση ότι κάπου τόσοι είχαν έρθει. Αν δεν έπαιζαν καθημερινή και αν το εισιτήριο ήταν πιο φθηνό θα είχε σίγουρα πολύ περισσότερα άτομα.
Σχετικά με τον ήχο, όσες φορές έχω πάει στο Stage ποτέ δε μου άρεσε και θεώρησα ότι εκτός από τα μηχανήματα, έχει να κάνει ως ένα σημείο και με την ακουστική του χώρου. Όπως και να έχει, εγώ και πιστεύω και οι περισσότεροι, το χαρήκαμε με την καρδιά μας! Περιμένουμε να μας έρθουν ξανά σύντομα!
Να πούμε κι εμεις με τη σειρά μας ότι είμαστε απίστευτα απογοητευμένοι με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα μιας και σίγουρα περιμέναμε πώς και πώς αυτό το live όπως άλλωστε και τα παιδιά από τους Silent Rage…
Κάποιες φορές συμβαίνουν αυτές οι μαλακίες και το μόνο που ελπίζουμε είναι τα παθήματα να είναι μαθήματα ώστε να μην επαναλαμβάνονται!
Κατά τα άλλα το live ήταν γαμώ με πολύ ωραίο ήχο στους EVERGREΥ, γαμάτη απόδοση και πολύ θερμή ατμόσφαιρα από τον κόσμο.Άντε να μας ξανάρθουν σε κάποιο καλύτερο χώρο ελπίζω την επόμενη φορα…
Α και κάτι ακόμα…
Αν κάποιος by any chance έχει καμιά φώτό ή video από το συγκεκριμένο σκηνικό θα το εκτιμούσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αν επικοινωνούσατε μαζί μου
Thanx in advance!!!
loipon epeidi akousa arketa gia to live tis athinas…oi bandes p akurwthikan imastan emeis (the silent rage) kai oi need…o logos pou mas akurwsan itan i kaki diorganwsi. otan oi evergrey esteilan to writer(xarti sto opoio anaferetai to ti eksoplismo theloun) den mpike kanenas ston kopo na mas enimerwsei kai na mas pei oti ta pragmata tous den ta ksestinoun ap ti skini, opws kai to oti xrisimopoiisan ola ta kanalia tis konsolas…emeis to mathame otan pigame ekei na kanoume soundcheck…o enas petage to mpalaki tis efthunis ston allon ktl, opws ginetai klasika se auti ti xwra. twra tha peite “ti leei o malakas pou tha zitisei kai ta resta ktl ktl…” . ki omws tha zitisw ta resta, gt de m aresei na m ferontai etsi. na me douleuoun mes sti mouri m…de me endiaferei poios ftaiei kai poios den prowthise to writer…auto p me endiaferei einai eixame kopsei ws banda 50 eisitiria gia na erthoun na doun emas prwta kai tous evergrey meta…irthan paidia apo thessaloniki,igoumenitsa kai kriti…ksodepsan kapoia xrimata gia na mas doun kai de mas eidan…auto einai dusfimisi ws pros tin banda kai apogoiteusi gia to koino tis…gt exoume kai koino, parolo pou den eimaste toso gnwstoi oso oi evergey…tespa den grafw gia na tin pw, i na kraksw kanenan…grafw gia na dilwsw tin katastasi…
ps.: oi chaoswave itan athlioi…
λοιπον επειδη ακοθσα αρκετα για το live τησ αθηνας…οι μπαντες που ακυρωθικαν ημασταν εμεις(The Silent Rage) και οι Need…ο λογος που μας ακυρωσαν ηταν η κακη διοργανωση. οταν οι Evergrey εστειλαν το writer(χαρτι στο οποιο αναφερεται το τι εξοπλισμο θελουν)δεν μπηκε κανεις στον κοπο να μας ενημερωσει και να μας πει οτι τα πραγματα τους δεν τα ξεστινουν απ τη σκηνη οπως και το οτι χρησημοποιησαν ολα τα καναλια της κονσολας…εμεις το μαθαμε οταν πηγαμε εκει να κανουμε soundcheck…ο ενας πεταγε το μπαλακι της ευθυνης στον αλλον κτλ, οπως γινεται κλασικα σε αυτη τη χωρα. τωρα θα πειτε “τι λεει ο μαλακας που θα ζητησει και τα ρεστα κτλ κτλ…”. κι ομως θα ζητησω τα ρεστα, γιατι δε μου αρεσει να μου φερονται ετσι. να με δουλευουν μες στη μουρη μου. δε με ενδιαφερει ποιος φταιει και ποιος δεν προωθησε το writer…αυτο που μ ενδιαφερει ειναι οτι ειχαμε κοψει ως μπαντα 50 εισητηρια για να ερθουν να δουν εμας πρωτα και μετα τους Evergrey. ηρθαν παιδια απο θασσαλονικη,ηγουμενιτσα και κρητη…ξοδεψαν χρηματα για να ερθουν να μας δουν και δε μας ειδαν…αυτο ειναι δυσφημηση ως προς την μπαντα και απογοητευση για το κοινο της…γιατι εχουμε και κοινο, παρολο που δεν ειμαστε τοσο γνωστοι οσο οι Evergrey…τεσπα δε γραφω για να την πω, η να κραξω κανεναν…γραφω απλα για να δηλωσω την κατασταση…
ΥΓ.: οι chaoswave ηταν αθλιοι…
Αν δεν κάνω λάθος το τράβηξε ο κολλητός μου σε βίντεο. θα μάθω και θα σ ενημερώσω
Eγω θα ελεγα τα φωνητικα…δε μπορουσα να τα αντεξω, ειδικα του τυπα [-X
Sorry file mou alla egw akousa na lene oti itan oi Silent Rage apo tin Italia. Pantws vlakeia ayto pou ginetai edw pera kai sas akyrwnoun. Egw ithela na tous dw olous giati eimai ki egw stis underground mpantes. Elpizw na sas dw kapoia alli fora.
Stay heavy.