Evil army (us)

αλλη μια νεα μπαντα απο Αμερικη που σαρωνει ! Όσοι περιμενετε τεχνιλικια μακρια, καθως αυτοι εδω οι αλητες πατανε με το ενα ποδι στην hardcore/punk αισθητικη, με το αλλο στο καθαρο 80s Speed Metal (τρελη σπιντα - μιλαμε για ριφ που θα μπορουσαν να ηταν ανετα σε δισκο των Agent Steel!!!) και με το τριτο ποδι στους Slayer! (ειδικα στην φωνη). υπεργρηγορα ριφς-τενοντιτιδα, γαματα μελωδικα σολακια, και μικρα σε διαρκεια κομματια, συνθετουν το ομονυμο και μοναδικο full length τους. Χυμα καταστασεις!

DRIVEN TO VIOLENCE : (αγαπημενο κομματι του δισκου!)

Severe Mental Disorder : (το πρωτο ριφ που μπαινει ειναι για μενα απο τα πιο 80ς ριφ που εχει γραψει μπαντα μετα το 2000…)

Sgt Says Kill : (απο το 0:38 κ μετα γινεται σφαγη!)

[B]

[SIZE=“5”]
CHEERS ![/SIZE][/B]

γαμανε οι τυποι ! ειδικα αν εχεις πιει λιγο χεχε… evil army lemeeeeeeeeeeeeeee

Στηριζω κι εγω Evil Army. Προσφατα τους εμαθα και γαμανε!

Πολυ ωραιοι. κατεβασα και επιτελους ακουσα κατι αλλο εκτος απο DRI :stuck_out_tongue:

[B]^^^ αμα θελεις ψαξου και με S.S.S. (Short Sharp Shock - και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειχαν σκεση με τπτ SS και ξενερωσα, αλλα τελικα καμια σχεση). οι τυποι μου θυμιζουν αρκετα M.O.D. !! χαβαλε εχουν, δεν ειναι ασχημοι… εχουν μερικους θεικους τιτλους, με αποκορυφωμα το κομματι-με-τιτλο-για-οσκαρ “THRASH WITH A SMALL MOUSTACHE” !!![/B]
:lol::lol::lol: