19/10/2013 στο Κυτταρο
…βρε καλώς τα παιδιά…άλλο ένα καλό live, που δεν πρέπει να χαθεί…και η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πάει σε μεγαλύτερο χώρο…όχι ότι με χαλάει το Κύτταρο:):!:
ΓΑΜΩ EVILE ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ! \m/\m/ Η μεγαλύτερη Αγγλική Thrash μπάντα με το σπαθί της για την εποχή μας \m/
http://www.youtube.com/watch?v=gckfqefea_0
Τίμια μπάντα. Αν και η φωνή του τραγουδιστή δεν ακούγεται live, βγάζουν πολύ ενέργεια στα live τους.
Μπανταρα και δεν χανεται αυτο το live. Μακαρι να ειναι και live τοσο καλοι οσο στους δισκους.
ξερουμε ποιος το διοργανωνει?
κανα δυο κομματια απο το τελευταιο καλα ειναι, κατα τα αλλα εξαιρετικα αδιαφορη μπαντα…
Οχι και αδιαφορη μπαντα οι Evile. Δωστους αλλη μια αυτια καπου κανεις λαθος μαλλον.
το οτι δεν μου κανουν κλικ δεν παει να πει οτι κανω “λαθος”. εχουν αξιωθει για πολλες αφτιες απο τοτε που εβγαλαν το πρωτο EP τους. τιμια προθεση αλλα τα κομματια τους μου ακουγονται πολυ ντεκαβλε
συμφωνω με nir!
κατα τ’αλλα
http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=23524
με Suicidal Angels and Chronosphere
και τιμη 23e
σαν λιγο πολλα μου φαινονται
και γαμω τα live
δεν χανετε!!!
θα παμε, εννοείται!
Τσιμπήσαμε εισιτηριάκι και ετοιμαζόμαστε για το πανικό
Δυστυχως λογω χρηματων επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε αυτο το live και το live των Fates Warning αυριο και επελεξα το αυριανο. Κριμα, ηθελα πολυ να δω Evile και να ξαναδω Suicidal Angels. Την επομενη φορα. Καλα να περασετε οσοι πατε και να τα σπασετε και για εμας που δεν μπορεσαμε να ειμαστε εκει.
ελπιζω να παιξουν και τπτ απο metallica οι evile.
Αν παιζανε μονο Metallica και ηταν φθηνοτερο, ισως και να πηγαινα.
ολα καλα.τρελο κοπανημα-mosh-stagediving και τα σχετικα.chronosphere καλοι.το ιδιο και suisidal.evile τα εσπασαν κανονικα.φανηκε οτι γουσταριζαν.σε μια φαση παιζουν κατι μεντλει απο sabbath metallica κ.α.και λεω ωχ τωρα θα σκασει κανα μαστερ.αλλα οχι τελικα.στο τελος εκατσαν και για φοτος/υπογραφες.
Όλες οι μπάντες κόψανε κώλους ειλικρινά. Evile άψογοι πολύ γαμάτοι Οι Chronosphere και οι Suicidal Angels κλασσικά κορυφαίοι. Αναλυτικά παρακάτω για όποιον δεν το χε δεί
www.metalpaths.com/reports/2013/10/21/report-evile-support-acts-athens-greece/
Πολυ καλο το report, οπως και τα setlist απο Evile και Suicidal Angels, κριμα που εχασα το live. Τους Suicidal θα τους ξαναδω συντομα βεβαια και με καινουριο δισκο, ευχομαι να μας ξαναρθουν και οι Evile συντομα.
…γαμάτο ριβιού Imperium…σαν νά’μαστε μέσα κιεμείς που δεν πήγαμε:):!: