Exhorder

ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαντα των late 80’s…Μεγαλουργησαν με τα 2 αλμπουμ τους The law και Slaughter in the Vatican…!!!κυρια επιρροη των σε ολους μας γνωστων Pantera…Για μενα οι τυποι εχουν εναν απτους πιο δολοφονικους και εμπνευστικους για χτυπημα ηχους π εχω ακουσει ποτε!και το προσφατο reunion τσ μ δινει ελπιδες για ενα live στην Ελλαδα…!!οσοι δεν τους ξερετε μαθετε τους!!!οσοι τς ξερετε θυμηθητε τους…ΘΕΟΙ…!:wink:

Που τους θυμηθηκες αυτους ρε μαγκα?:wink:

Kαποτε οταν πηγαινα πρωτη λυκειου τους ακουγα και το παραπανω οπως και το The Law που βγηκε μετα ηταν πολυ καλα δισκακια.Αν δε κανω λαθος ειχαν και τον τραγουδιστη των Alabama Thunderpussy.

τους έχω αναφέρει στο thread του Θρας, αμα θέτε να διαβάσετε την γνώμη μ παραπέμπω εκεί. Γενικώς respect και αγαπάμε.

Για την ακρίβεια, ο τραγουδιστής τους πέρασε κι από τους ΑΤΡ για ένα μικρό διάστημα (μ’αυτόν τους είδαμε εδώ την τελευταία φορά που ήρθαν) :wink:

ο τραγουδιστης τους μεγαλη μορφη!!!μακαρι να περασουν σαν Exhorder απο Ελλαδα…!!!

Που τέτοια τυχη…:frowning:

ο κυριος τραγουδιστης τους ειχε περασει και απο ενα φεγγαρι απο τους trouble

και κυκλοφορησε και ενα stonerοδισκο με τους floodgate

ακουγωντας σημερα μετα απο πολυ καιρο θυμηθηκα οτι δεν υπηρχε ανταποκριση οταν εκανα αυτο το θρεντ…αντε να ξυπναμε δολοφονοι του φορουμ…ριχτε λεμε!

Μ’αυτον εχω και φωτογραφια.:stuck_out_tongue:

Πολύ καλός δίσκος το Slaughter…σεβασμός!

exhorder χώνουν αβέρτα

Αυτό το γαμημένο το “Soul Search Me” ακόμα με στοιχειώνει! Δώστε τούπα τούπα στο λαό ρει!

ΧΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΩ

προσευχομαι για ευρωπαικη περιοδεια…να δω Kyle να ουρλιαζει ΕΚΖΟΝΤΑΑΑΑΑ και δεν θελω τιποτα αλλο

Τα σπάει το κλιπάκι…ας ενωθούν οι προσευχές μας:):!: