EXIT Festival 2013 (10-14 Ιουλίου, Νόβι Σαντ, Σερβία)

τελευταίο δελτίο τύπου με την προσθήκη του Νικολάκη του Σπηλιά…

Ο σκοτεινός ποιητής της ροκ, Nick Cave και οι Βad Seeds στην κεντρική σκηνή του ΕΧΙΤ Festival

Let the EXIT R:EVOLUTION begin…! 10-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 Petrovaradin Fortress Νόβι Σαντ, Σερβία

5-Day Pass: 55 Eυρώ
Συνεχίζεται η πώληση του πενθήμερου εισιτηρίου στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ μέχρι τις 15 Ιουνίου!

Mεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν από 80 ευρώ
Προσφορά Exit Pass - Διαμονή & Μεταφορά ΜΟΝΟ 178 Ευρώ!
Πληροφορίες στο www.ticketarena.gr και www.ibreak.gr

Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της Alt-rock, Nick Cave, έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο line-up της κεντρικής σκηνής του Exit Festival, ως μια από τις πιο επιβλητικές εμφανίσεις της φετινής χρονιάς, δίπλα σε άλλα κορυφαία ονόματα όπως το supergroup του Thom Yorke με τον Flea, Atoms for Peace αλλά και τους Prodigy με το project Warriors Dance!
Παρέα με τους Bad Seeds και το άλμπουμ ?Push The Sky Away? που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και σφράγισε την επανένωση της θρυλικής μπάντας, ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού και ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της ροκ σκηνής παγκοσμίως θα βρεθεί μπροστά σε 30.000 κοινό στη γειτονική Σερβία, παρουσιάζοντας τους σκοτεινούς ύμνους του, όπως το ?Lightning Bolts? αφιερωμένο στην Αθήνα των δακρυγόνων.
Τη φεστιβαλική εμπειρία του Exit 2013 συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Atoms For Peace, The Prodigy, Fatboy Slim, David Guetta, CeeLo Green, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Bloc Party, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Mathew Johnson, Rudimental live, Dixon & Ame, SBTRKT, Seth Troxler, Scuba live, Matador Live και πολλοί άλλοι…
Πληροφορίες για το φεστιβάλ: http://www.exitfest.org/en/tickets/greece
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

5-Day Pass: 55 Eυρώ
Συνεχίζεται η πώληση του πενθήμερου εισιτηρίου στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ μέχρι τις 15 Ιουνίου!

Προσφορά Exit Pass - Διαμονή & Μεταφορά ΜΟΝΟ 178 Ευρώ!
Mεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν από 80 ευρώ!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
www.ticketarena.gr
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MAD TV | MAD RADIO | REPUBLIC| RODON FM | MOJO RADIO| JOIN RADIO | INDIEGROUND.GR | CLUBBER.GR | ROCKING.GR | AVOPOLIS.GR | MIXGRILL.GR | LATERNATIVE

τι φεστιβάλ είναι αυτό ρε χωρίς Maiden??? :p:p

ωραία φάση θα είναι. κρίμα που δεν έρχεται και από δω η Νικολάκης

Γιατι το λενε EXIT? Γιατι ο Cave ειναι μαζι με ηλεκτρονικα συγκροτηματα στο line-up?

Οι Atoms For Piece με τραβανε μονο, πολυ ταλαιπωρια ομως να φτασεις μεχρι Noβισαντ φανταζομαι. Μετανιωσα παντως που δεν πηγα πριν 2 χρονια για Arcade Fire

Αισθητά πεσμένο το λαιν απ τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά στη μεγάλη και την Explosive σκηνή. Η Dance Arena σταθερή αξία, αν και προηγούμενες χρονιές είχαν αρκετά πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Η απόσταση είναι 7 ώρες από Θεσσαλονίκη με αμάξι, υπέροχη διαδρομή, η Σερβία μια χαρά, οι Σέρβες ακόμα καλύτερα, καλό και φτηνό φαηγτό, γενικά value for money κατάσταση, ειδικά για βορειοελλαδίτες.

Όταν είχα πάει πρώτη φορά το 2009 που ήταν αναμφίβολα το καλύτερο των τελευταίων χρόνων επειδή γιόρταζαν τα δέκα χρόνια του φεστιβάλ, το rockwave στην ανακοίνωσή αυτοαποκαλούνταν το μεγαλύτερο φεστιβάλ των βαλκανίων :roll:

με σχεση με το δυνατο line up του 2009, καθε χρονο και χειροτερα.Πλεον 2 σκεψεις περνανε απο το μυαλο μου.

Η πονταρουν στην dance arena θελωντας να ακολουθησουν την συνταγη tommorowland (sold out σε 1 μερα 180.000 tickets με line up που συνολο κοστιζει οσο 2 μεγαλες rock μπαντες μαζι :stuck_out_tongue: )

ή πονταρουν στο οτι αποτελει πλεον θεσμο και ο κοσμος θα παει ανεξαρτητα απο το line up.

παρόλα αυτά ΑΜΟΚ & Cave δεν τα λες μικρά μέσα σε 2 βράδια… 55ευρά!!!
από Θεσσαλονίκη τίποτα οργανωμένο; εκτός ticketarena που είναι για 5 μέρες;

οργανωμενο μονο για το διημερο με Atoms for piece και nick cave? χλωμο… 8)

πανω κατω ιδια λεφτα θα σου βγει αν κατσεις και τις 4 μερες,αν εχεις σκοπο να μεινεις στο καμπ φυσικα.
η 1η μερα ειναι απογοητευτικη αλλα εχει τοσα stages το φεστ,καπου θα βρεις κατι καλο να ακουσεις.

κατανοητό και λογικό, αλλά άδεια γιοκ!

οτι και να λέτε για το line up, είναι μια φτηνή πρόταση που είναι ένα επίπεδο πάνω από τα ελληνικά “φεστιβαλ” αλλά και ένα κάτω από τα “μεγάλα” ευρωπαϊκά.Όποτε είναι μια λογική εμπειρία για όποιον θέλει να πάει και να δει κάτι διαφορετικό απ’ότι έχουμε συνηθίσει εδώ, χωρίς να κοστίσει ένα μηνιάτικο.Το 2011 Arcade Fire και Pulp με 30 ευρώ δεν έβλεπες πουθενά.Και ήταν και πολύ καλοί και οι 2.

Από την άλλη, ξεκάθαρα κάθε πέρσι και καλύτερα. Επίσης πασιφανές ότι ποντάρουν πάρα πολύ στο dance arena και σε πιο pop/edm ονόματα…(cee lo green στην,snoop dogg στην main stage?) Βέβαια λίγο ως πολύ το ίδιο κάνουν και όλα τα φεστ της Ευρώπης γιατί γενικά αλλάζουν τα ακούσματα του κόσμου και πλέον όλοι θα θέλουν να ακούσουν και κάτι λίγο πιο pop/dance σε ενα festival που θα πανε κυριως για να περασουν καλα και να πιούνε (χωρίς πάντα με αυτή την σειρά). Και φυσικά λόγω της πτώσης των πολλών indie συγκροτημάτων που περιοδεύουν,τα πολλά festival και τον ανταγωνισμό,την άνοδο της EDM κτλ κτλ

update

To EXIT κρατά χαμηλή τιμή μόνο για την Ελλάδα!

10-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
Petrovaradin Fortress
Νόβι Σαντ, Σερβία

Συνεχίζεται η προπώληση του 5νθήμερου εισιτηρίου στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ έως την 1η Ιουλίου!

Σε μια κίνηση αλληλεγυής ως προς τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η χώρα μας, η ομάδα του ΕΧΙΤ αποφάσισε να κρατήσει έως την 1η Ιουλίου την προπώληση του εισιτηρίου στη προνομιακή τιμή των 55 ευρώ.

Προλάβετε τη μοναδική αυτή προσφορά και ετοιμαστείτε για το πιο ξέφρενο 5ήμερο του καλοκαιριού, δίπλα στις μαγευτικές όχθες του Δούναβη, σ? ένα απ? τα πιο εντυπωσιακά μνημεία της Σερβίας, παρέα με πάνω από 50.000 άτομα κάθε εθνικότητας!

Για 14η χρονιά το φεστιβάλ - που ξεκίνησε ως αντίσταση στο καθεστώς Μιλόσεβιτς- στέκεται αντάξιο της μακράς του φήμης ως ένα από τα πλέον πολυσυλλεκτικά φεστιβάλ της Ευρώπης, αφού φιλοξενεί πάνω από 600 καλλιτέχνες, νέους αλλά και θρύλους της μουσικής βιομηχανίας, σε 20 διαφορετικές μουσικές σκηνές,. Στις διθυραμβικές κριτικές από το Διεθνή Τύπο έρχεται να προστεθεί και η φετινή δήλωση του Beatport, που επιβεβαιώνει και τη γενικότερη αίσθηση, πως ?..με την προσθήκη και 5ης ημέρας το φετινό EXIT Festival θα αφήσει εποχή…?.

EXIT FESTIVAL line-up:

Atoms For Peace, Nick Cave & the Bad Seeds, The Prodigy (Warriors Dance), Fatboy Slim, David Guetta, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Bloc Party, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Mathew Johnson, Rudimental live, Dixon & Ame, SBTRKT, Seth Troxler, Scuba live, Matador Live και πολλοί άλλοι!

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.exitfest.org/en/tickets/greece
https://www.facebook.com/ExitGreece

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
5-Day Pass: 55 Eυρώ
Συνεχίζεται η πώληση του πενθήμερου εισιτηρίου στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ μέχρι τις 1 Ιουλίου!

Προσφορά Exit Pass - Διαμονή & Μεταφορά ΜΟΝΟ 178 Ευρώ!
Mεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν από 80 ευρώ!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
www.ticketarena.gr & www.ibreak.gr