Exodus - Blood In, Blood Out

14/10 (εαν μπορει καποιος Mod να διορθωσει τον τιτλο σε Blood In, Blood Out :slight_smile:

Blood In, Blood Out? ειναι το πρωτο αλμπουμ που οι Exodus? εχουν παρεα τον Steve ?Zetro? Souza απο την κυκλοφορια του ?Tempo of the Damned? το 2004.

Επισης ο Kirk Hammet των Metallica (και πρωην μελος των Exodus) συμμετεχει με ενα σολο στο κομματι “Salt in the Wound”.
Τελη 2014 θα βρει τους Exodus να κανουν περιοδεια στην Νοτιο Αμερικη παρεα με τους Slayer και Suicidal Tendencies.

τσεκαρετε ημερομηνιες εδω

http://exodusattack.com/site/tour-dates/

Το περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια αυτο και εχω μεγαλες προσδοκιες. Απο την μια η επιστροφη του “ασωτου υιου” Steve “Zetro” Souza, απο την αλλη εχουν περασει και 4 χρονια απο την κυκλοφορια του Exhibit B: The Human Condition οποτε και μου εχουν λειψει και ειχαν τον χρονο τους να συνθεσουν τα καλυτερα δυνατα κομματια. Οι 3 τελευταιοι δισκοι τα Shovel Headed Kill Machine, The Atrocity Exhibition: Exhibit A και Exhibit B: The Human Condition ειναι παρα πολυ καλοι και το μονο που με ξενιζε ηταν η φωνη του Rob Dukes που ηταν πολυ hardcore για τους Exodus, τωρα εχουμε Steve “Zetro” Souza πισω και παμε για μεγαλα πραγματα.

…αναμένουμε για σπουδαία πράγματα
…το εξώφυλλο πολύ Kreator μου φαίνεται
:):!:

Ποιοι παιζουν στον δισκο ? Oι Vatos Locos ?

Μετά από δύο ακροάσεις μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά και κιθαριστικά τουλάχιστον είναι άψογο. Ξεχώρισα τις τέσσερις πρώτες συνθέσεις, μαζί με τις δύο τελευταίες. Σίγουρα θέλει πολλές ακροάσεις, μιας και είναι γύρω στη μία ώρα η διάρκειά του. Α, και ο ήχος του μπάσου τα σπάει, εύστοχο το σχόλιο περί D.D. Verniσμού στην αντίστοιχη κριτική στο site.

Με μια προχειρη ακροαση ο δισκος ειναι γαματος, εξαιρετικες κιθαρες και ο γνωστος αγαπημενος μας Steve “Zetro” Souza “οξινος” και απολαυστικος οπως παντα… Τον αγορασα κατευθειαν, θα επανελθω οταν τον ακουσω οπως πρεπει.