[FONT=Century Gothic][SIZE=1]Kαλά τα λένε οι από πάνω.
Να βάλω και μια αγγελία: χάθηκε ήχος μπάντας στο Gagarin. Όποιος το βρει να τον επιστρέψει πίσω πάραυτα.
Παιδιά χτες ξενέρωσα με το μέρος. Το λάιβ ήταν πάρα μα πάρα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, αλλά μας χάλασε την κορύφωση η άτιμη ηχητική. Πάμε με τη σειρά.
Sabbat: Πολύ καλοί. Απέδωσαν το υλικό τους πολύ πιστά σε σχέση με τους δίσκαρούς τους. Μartin θεός επικοινωνούσε με το κοινό (η αλήθεια βέβαια είναι ότι στην αρχή έλεγε όλο come on, περιμένοντας περισσότερα), και η μπάντα παρά τα χρονάκια της απέδωσε θαυμάσια το υλικό, με ύμνους όπως Clerical Conspiracy, Behind the crooked cross (όχι των Slayer ρε!), do dark horses dream of nightmares και τα ρέστα. Αγέρωχος Sneap στην κιθάρα, δεμένοι παρά την απουσία. Μείον: πίσω τύμπανα, πιατίνια επίσης πίσω (το ride χαμένο, ρε γμτ πως θα καταλάβεις αλλαγές χωρίς crash), και πίσω φωνητικά (αν και τραγούδαγε με δικό του ακριβό ασύρματο μικρόφωνο). Περίμενα ίσως λιγότερο πριμαριστό ήχο στις κιθάρες, αλλά έμειναν κοντά στον 80s ήχο τους. Όπως και να χει μου άρεσαν πολύ. Εμένα Βleedin πάντως δε μου κατσε καλά αυτό που είπε ο Walkyer “θα σας ξανάρθω με άλλο σχήμα αλά Skyclad”. Όλα καλά ρε μαν, αλλά μου δημιουργείς υποψίες αν γουστάρεις εμάς ή την τσέπη μας.
Εntombed: Άψογοι. Εντάξει, δεν έχω και πολλά να πω, αφού τα είπαν όλα με την απόδοσή τους. Ξεκίνησαν λιγότερο δυναμικά, αλλά σιγά σιγά άρχισαν να στροφάρουν μόλις έφτιαξε και ο ήχος. Στο ανκόρ ο σατανοκινητήρας έπιασε 9000 στροφές (τόσα χρόνια πρώτη φορά βλέπω μισή περίπου ώρα και τόσα κομμάτια σε ανκόρ!). Πετρόφ μορφή, ο τύπος είναι υπέρ ρέψας !:lol: Πάντως περίπου στη μέση έφτιαξε ο ήχος. Χαιλάιτ Left Hand Path, Stranger Aeons, Wol. Blues, Chief Rebel Αngel λέμε!
Exodus: To παιδί του Gary Holt είναι ζωντανό! Πιστεύω ότι το περφόρμανς τους ήταν ανάλογο μεγαθηρίων του είδους, ο ήχος όμως για ακόμα μια φορά τα θαλάσσωσε (στην τουαλέτα ακουγόταν πιο καθαρά απ την αρένα και δεν κάνω πλάκα. Αν και αγαπημένη μπάντα δεν τους είχα ξαναδεί
[/SIZE][/FONT][FONT=System][SIZE=1][FONT="][FONT=Century Gothic]Με τις κομματάρες που έπαιξαν με κράτησαν πολύ ζεστό και τους καραγούσταρα. Εντάξει ο Barker μας χάζεψε. Ο τύπος μπορεί να ηττηθεί μόνο από το Hoglan. Καλή επιλογή τραγουδιών μέσες άκρες με μίξη παλιών καινούριων. A, και ρισπεκτ για το μίνι tribute στους Μετάλικα με τα ριφ που έπαιξαν, έδειξαν ότι δεν έχουν κόμπλεξ με το ροκσταριλικι των πρώην κολλητών τους. Φοβερό pit με slamdancing στο toxic waltz![/FONT]
[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4]It was a fabulous disaster…
[/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4]…And then there were none!!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=1]Cheerz to outlawtorn, corpsette (xάρηκα για τη γνωριμία guys8)), αλλά και σε bleedin, angmar, κ ναιλιστ (sorry που δε χαιρετησα, αλλα σε θυμηθηκα εκ των υστερων)
(SORRY για τα γράμματα αλλά το γραψα 2 φορές λόγω σερβερ)
[/SIZE][/FONT]