Exodus, Entombed, Sabbat 8 Μαρτίου στην Αθήνα

Με λίγα λόγια:
Οι Sabbat μαμήσανε!Πολύ χάρηκα που είδα τον Martin πάνω στην σκηνή μετά από πολλά χρόνια.(70’)
Entombed μαμήσανε $%#@$%@(δεν γράφω αυτό που θέλω γιατί θα με πάνε μέσα για βλασφήμια :slight_smile: ) (80’-90’)
Exodus μαμήσανε ό’τι αφήσανε αμάμητο οι Entombed(90’)
Ετσι απλά!!!

Βρήκα και τον Martin σε κάποια φάση για αυτόγραφα και φωτό. :stuck_out_tongue: Πολύ ευγενικός και γαμώ τα παιδία!Μάλιστα μόλις του είπα πως έχω μία φωτό από το 98 μαζί του(Ο ηλίθιος την ξέχασα σπίτι…), γέλαγε αμήχανα και με ευχαρίστησε 2-3 φορές, και επειδή πήρα και το cd The clan destined.

Tον λυπηθηκα… Αλλα γενικα κομπλε ρε το crowd surfing, πεταγοντουσαν κυριολεκτικα σκορμια στον αερα!!! ΤΗς καριολας!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα χθες!!! Τελεια!!! απλα δεν υπηρχε…

setlist Sabbat (σιγουρα ξεχναω αλλα εχοντας κοιμηθει 4 μονο ωρες για να διαβασω δεν γινεται να τα θυμηθω ολα τωρα, Cautionary tale, hossana, behind the crooked cross, I for an eye, church bizzare, clericla conspiracy, do dark horses, the best of enemies. how the mighty fallen.

παρα πολλοι καλοι, γενικα, αν κ ο κοσμος θα μπορουσε λιγο πιο δυναμικα…

setlist entombed δεν θυμαμαι ακριβως γτ βγηκα κ για λιγο εξω κ εχασα μερικα. Παντως, μας ξεσκισανε… Πολυ oi oi σε στιγες τελειως Punk!!! Τιμιοι…

Τωρα Exodus τι να λεμε… της πουτανας πραγματικα μα να μπαινουν με last act of defiance!!! Tα παιξα… Το πιτ γνωρισε ηρωικες στιγμες αν κ λιγο μουφα ωρες ωρες τοσο στενα στο gagarin… παντως στο τελος ηταν οπως πρεπει + το wall of death…
Aν δεν μιλαγεκ πολυ ο παπαρας κ δεν μας επρηζε καλυτερα θα ταν
setlist
Last act of defiance, 44 magnum opus, fabulous disaster, piranha, children of worthless god, blacklist, iconoclasm, brain dead, war is my sheperd, lesson in violence, and then there were none, metal command Και Encore: bonded by blood, toxic waltz, strike of the beast

Ωραιος κ ο (ηρωας) Αngmar για τον Barker… Δολοφονικος!!

καλη συναυλια!!

Η καλυτερη αποδοση που εχω δει απο Sabbat μεχρι στιγμης!ναι,ενταξει, ο Simon Negus πασχιζει στα τυμπανα…αλλα τι να κανουμε!!Οπως και να εχει…για αλλη μια φορα με αφησαν καγκελο!!

Οι entombed ηταν κορυφη σε ηχο,εκτελεση και ο δια8εση!Ο Petrov απλα ειναι ο πιο χαρουμενος μεθυσος που εχω δει σε συναυλια!!

Οι exodus με απογοητευσαν για αρκετους λογους: βγηκαν με καθυστερηση…ο Barker ηταν ΠΟΛΥ ψηλα στον ηχο, οι κιθαρες θαμμενες και η λιστα των τραγουδιων ηταν σαν προωθηση του Bonded by blood.Δηλαδη απο τοοοσα αλμπουμ…παιξανε 3 απο το fabulous…6(!!!) bonded by blood…1 Pleasures of the flesh…και τα υπολοιπα απο τα τελευταια!
Καμια σχεση με τα προηγουμενα τους live εδω και εξωτερικο!

Ας ειναι καλα ο κοσμος και η πιτσιρικαρια που γουσταρει ακομη τοσο, που οχι μονο γεμιζουμε τετοια live αλλα τα κανουμε και αξεχαστα!

Sabbat: Χαλια ηχος, panμεγιστη εμφανιση.- Ο Μαρτιν ειναι θεουλης, θελω να τον καμνω θειο.- Καταδικαζουμε ξανα τον ηχο, ιδιαιτερα οσον αφορα τα τυμπανα. Ντενεκες ξεγανωτος.

Η μπαντα παντως εσκισε και το κατευχαριστηθηκα. =) Απο κομματια παιξαν αυτα που ανεφερε ο cynic, συν το For Those Who Died (νομιζω). Καπου τα χω σημειωσει, θα επανελθω δημητριος μεσω του ρεπορτ.

Entombed: Σκισανε, αλλα η δευτερη κιθαρα λειπει. Πολυ! Και πωπω ρε σεις τι encore ηταν αυτο; :lol: Μας πηρε τα κεφαλια. Δε κατεβαιναν με τιποτα οι πστδες! Κι ο LG σε τρελα κεφια λεμε. :lol:

…ο οποιος σε μια φαση εβγαλε κατι, σε σημειο που ο κοσμος νομιζε πως εκανε εμετο. Κι ομως οχι, το εβγαλε απ’ τη μυτη του!! Αχααχα!! Aυτο θα πει Death Metal! :lol:

Exodus: Ειχανε χαλαρα τον καλυτερο ηχο σε σχεση με ολους. Δυνατος & συμπαγης. Ο αρκουδιαρης φροντμαν τα πηγε πολυ καλα και νταξ, προσωπικα ελιωσα με τα καφριλικια του.

''Are there any old-school fans here?"
O κοσμος απο κατω σα τρελος να φωναζει yeeeeeah
“Well, you know, we play only the new stuff tonight!! AAHAAAHAΑΑ. A-HAA-HAA. PIRANHAAAA
:vibrate:

Ο Νικολακης υπερδυναμη για μια ακομη φορα. Λιγο πιο γρηγορα να τα παιζε και θα χαν βγει death metal. :lol:

Κατα τ’ αλλα, ΡΙΦΦΣ. Τειχη απο ριφφς. Και τεραστιο respect στη μορφη του Gary Holt.

Sabbat:
Πολύ καλοί, χάλι μαύρο ο ήχος, ο Μάρτιν είναι θεούλης στα “δεν-βάζω-γλώσσα-μέσα” φωνητικά του, το Clerical conspiracy είναι μέγα έπος, αλλά η ατάκα “we used to be the main influence for Cradle of Filth” μου έκατσε λίγο “κάπως”. Άξιοι πάντως.

Εntombed
Toυς έβλεπα 3η φορά, μετά την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνισή τους στο ίδιο μέρος το 2002 και την μετριότατη πέρισυ στο Brutal Assault. Αρκετά καλοί, με δυνατές εκλάμψεις (stranger aeons, left hand path), αλλά σε αρκετά σημεία (sinners bleed) η απουσία του Uffe είναι παραπάνω από αισθητή. Όλα αυτά μέχρι το “διάλλειμα”, όπου με το που ξανανεβαίνουν για το Chief Rebel Angel, εμφανίζεται μια άλλη μπαντα, που κόβει κώλους με απίστευτη μανία και μας θυμίζει πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ είναι αυτή η μπάντα. Wolverine Blues, Out of Hand, Revel in Flesh στη μάπα όλα!!! Ο LG χαλαρά ΘΕΟΣ!!!

Exodus
Δεν είμαι και κάνας μέγας φαν, αλλά ομολογώ πως γάμησαν ολοκληρωτικά ό,τι είχε απομείνει! Κολασμένη απόδοση, μέγας βλάχος ο τραγουδιάρης, και βουνό κιόλας, Fabulus Disaster, Bonded by Blood, Piranha, Lesson in Violence, διασκευή Μotorbreath που καταλήγει σε Toxic Waltz, στο πιτ να πέφτουν κορμιά. ΜΕΤΑΛ!!!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά Cynic και Corpsette, καθώς και που ξανάδα παλιές γνωστές φάτσες (Angmar, Nihilist (ζεις ρε?:p), Red Rum, Trelen, Outlawtorn) και φυσικά, την απόλυτη μορφή, την ψυχή του μέταλ στην Ελλάδα, τον Πολωνό! :slight_smile:

Σειρά μουυυυυ λοιπόνε…

Sabbat μόλις που πρόκαμα ν ακούσω 2 φορές το dreamweaver την Κυριακή το πρωί…Δεν τα ήξερα τα τραγούδια τους, μπορούσα να καταλάβω ότι τα έσπαγαν,αλλά από ένα σημείο-και ειδικά εν αναμονή entombed- και μετά το μόνο που άκουγα ήταν ντουπα ντουπα ντουπα…

Entombed νταξ τι να πω…οι πιο πολλοί ξέρετε ότι για μένα εδώ άρχιζε η συν(κ)αυλία(γιατί περί τέτοιας επρόκειτο…).Δεν έχω λόγια.Τα έπαιξαν όοοοολα.Δλδ οκ,masters of death και στο καπάκι sinners bleed?Και τα κόκκαλα μου τα άφησα κάπου εκεί στο πιτ…Left hand path ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ outro στην ιστορία της μουσικής.Όσο για το encore οκ τελειωμό δεν είχαν.Εμείς πάντως είχαμε.WE CAME AGAIN AND AGAIN.(blood,spit you name it).Το ενκορ ήταν οδοστρωτήρας…έβλεπα τον LG να χαμογελάει πονηρά και να μας λέει : one more…και ήξερα ότι το κεφάλι μου θα ξεκολλήσει από τη θέση του.Ο τύπος είναι υπερμορφάρα,lg come home with me.Και οι entombed είναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ.Ναι έτσι,με όλα κεφαλαία.Γιατί μας ισοπέδωσαν και γιατί ξαναγίναμε 20 χρονών…Το λάηβ πάει κατευθείαν στη λίστα με τα καλύτερα μου εβερ,και σίγουρα τα καλύτερα του 09 κι ας είναι Μάρτης ακόμα.
Και μολονότι ήθελα σαν τρελή ν ακούσω το to ride…μέχρι που έπαιξαν το like this with the devil δεν το σκέφτηκα ούτε μια φορά …γιατί στο κεφάλι μου δεν υπήρχε μυαλό…μόνο παρτάλα.εκείνη την ώρα it hit me και λέω ωχχχχ to ride shoot straight…ooops.αλλά δε μ’ ένοιξε και τόσο.Και πως να με νοιάξει…αχχχχχχχχχ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…
all hails στο αχτύπητο συναυλιακό μου δίδυμο ουλβα και στον κολλητούλη μου Χρηστάκη που τα σπάγαμε μαζί όπως και τότε πριν 10 χρόνια…
Επίσης χάρηκα που είδα παιδιά από εδώ(Angmar) και γνώρισα και μερικά ακόμα(Bleeding History,Outlawtorn,RedRum).Μου έλειψε ο Nihilist.Νέε μου ακόμα κι αν δεν ήσουν εκεί in the flesh(δε ξέρω αν ήσουν) σε σκεφτόμουν,ειδικά στο sinners bleed(θυμάσαι εκείνη την κουβέντα μας ελπίζω)

Exodus τώρα…συμφωνώ μ’ αυτό που ειπώθηκε για τα τύμπανα ότι ήταν πολύ μπροστά και για την αργοπορία(αν και εδώ που τα λέμε ήταν ευπροσδέκτη για να ανασυνταχθούμε μετά τον όλεθρο που έσπειραν οι entombed).Αλλά δε με ένοιαζε.Μου άρεσε το σετ,κατάφεραν να με ξεσηκώσουν-παρά το γεγονός ότι ήμουν σακατεμένη-ουκ ολίγες φορές.Εκπλήξη και τρελή χαρά το metal command, πάρτυ με τις ατάκες και το attitude,δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με την υπεροψία ο φίλος destroyer,αλλά ας μη τα παίρνουμε βρε παιδιά και όλα τοις μετρητοίς,θρας λαηβ ήταν,νομίζω λίγος χώρος για μαλακίες υπάρχει.

Τέλος καλό, όλα καλά.Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να έφυγε παραπονεμένος.Άντε και στα επόμενα.

[FONT=Century Gothic][SIZE=1]Kαλά τα λένε οι από πάνω.

Να βάλω και μια αγγελία: χάθηκε ήχος μπάντας στο Gagarin. Όποιος το βρει να τον επιστρέψει πίσω πάραυτα.

Παιδιά χτες ξενέρωσα με το μέρος. Το λάιβ ήταν πάρα μα πάρα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, αλλά μας χάλασε την κορύφωση η άτιμη ηχητική. Πάμε με τη σειρά.

Sabbat: Πολύ καλοί. Απέδωσαν το υλικό τους πολύ πιστά σε σχέση με τους δίσκαρούς τους. Μartin θεός επικοινωνούσε με το κοινό (η αλήθεια βέβαια είναι ότι στην αρχή έλεγε όλο come on, περιμένοντας περισσότερα), και η μπάντα παρά τα χρονάκια της απέδωσε θαυμάσια το υλικό, με ύμνους όπως Clerical Conspiracy, Behind the crooked cross (όχι των Slayer ρε!), do dark horses dream of nightmares και τα ρέστα. Αγέρωχος Sneap στην κιθάρα, δεμένοι παρά την απουσία. Μείον: πίσω τύμπανα, πιατίνια επίσης πίσω (το ride χαμένο, ρε γμτ πως θα καταλάβεις αλλαγές χωρίς crash), και πίσω φωνητικά (αν και τραγούδαγε με δικό του ακριβό ασύρματο μικρόφωνο). Περίμενα ίσως λιγότερο πριμαριστό ήχο στις κιθάρες, αλλά έμειναν κοντά στον 80s ήχο τους. Όπως και να χει μου άρεσαν πολύ. Εμένα Βleedin πάντως δε μου κατσε καλά αυτό που είπε ο Walkyer “θα σας ξανάρθω με άλλο σχήμα αλά Skyclad”. Όλα καλά ρε μαν, αλλά μου δημιουργείς υποψίες αν γουστάρεις εμάς ή την τσέπη μας.

Εntombed: Άψογοι. Εντάξει, δεν έχω και πολλά να πω, αφού τα είπαν όλα με την απόδοσή τους. Ξεκίνησαν λιγότερο δυναμικά, αλλά σιγά σιγά άρχισαν να στροφάρουν μόλις έφτιαξε και ο ήχος. Στο ανκόρ ο σατανοκινητήρας έπιασε 9000 στροφές (τόσα χρόνια πρώτη φορά βλέπω μισή περίπου ώρα και τόσα κομμάτια σε ανκόρ!). Πετρόφ μορφή, ο τύπος είναι υπέρ ρέψας !:lol: Πάντως περίπου στη μέση έφτιαξε ο ήχος. Χαιλάιτ Left Hand Path, Stranger Aeons, Wol. Blues, Chief Rebel Αngel λέμε!

Exodus: To παιδί του Gary Holt είναι ζωντανό! Πιστεύω ότι το περφόρμανς τους ήταν ανάλογο μεγαθηρίων του είδους, ο ήχος όμως για ακόμα μια φορά τα θαλάσσωσε (στην τουαλέτα ακουγόταν πιο καθαρά απ την αρένα και δεν κάνω πλάκα. Αν και αγαπημένη μπάντα δεν τους είχα ξαναδεί :tomato:[/SIZE][/FONT][FONT=System][SIZE=1][FONT=&quot][FONT=Century Gothic]Με τις κομματάρες που έπαιξαν με κράτησαν πολύ ζεστό και τους καραγούσταρα. Εντάξει ο Barker μας χάζεψε. Ο τύπος μπορεί να ηττηθεί μόνο από το Hoglan. Καλή επιλογή τραγουδιών μέσες άκρες με μίξη παλιών καινούριων. A, και ρισπεκτ για το μίνι tribute στους Μετάλικα με τα ριφ που έπαιξαν, έδειξαν ότι δεν έχουν κόμπλεξ με το ροκσταριλικι των πρώην κολλητών τους. Φοβερό pit με slamdancing στο toxic waltz![/FONT]
[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4]It was a fabulous disaster…

[/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4]…And then there were none!!![/SIZE][/FONT]

[FONT=Century Gothic][SIZE=1]Cheerz to outlawtorn, corpsette (xάρηκα για τη γνωριμία guys8)), αλλά και σε bleedin, angmar, κ ναιλιστ (sorry που δε χαιρετησα, αλλα σε θυμηθηκα εκ των υστερων):slight_smile:

(SORRY για τα γράμματα αλλά το γραψα 2 φορές λόγω σερβερ)
[/SIZE][/FONT]

Α να μιλησει και ενας 17χρονος που πηρε τον κωλο του και κατεβηκε απο Βολο για να δει την συναυλια :stuck_out_tongue:

Sabbat: Παρα πολυ ωραιοι, ο Martin απλα φοβερος. Το κοινο μου φανηκε αρκετα κρυο ομως, ενω ο Martin προσπαθουσε να το ζωντανεψει. Θα παει κανεις σημερα για μπυρες μαζι του? :stuck_out_tongue:

Entombed: Παρολο που δεν πολυακουω, ηταν αρκετα ωραιοι και δυναμικοι. Ο τραγουδιστης τους ειναι ο ορισμος του καφρου :stuck_out_tongue: Πρεπει να ειχε πιει κιολας, αλλα ειχε φαση!

Και μετα… το μπουλο. Φευγω για να παρω το γαμωτρενο της επιστροφης…

Οι Exodus ως τι ωρα επαιξαν?

Παντως η οργανωση μου φανηκε “καπως”. Οι πορτες αν δεν κανω λαθος αργησαν να ανοιξουν, και το κενο μεταξυ Sabbat Entombed οπως και το κενο Entombed Exodus παραηταν μεγαλα.

οι έξοντους τελείωσαν κάπου 1.20! Απαράδεκτο!

exodus παικσανε 23’45 - 1’40

Το ξεφτιλισαν πιστευω για Κυριακη βραδυ…

Δεν πειραζει. Καποια στιγμη θα ξαναερθουν οι Exodus, ελπιζω.

Όντως τελείωσε πολύ αργά και πακέτωσε πολύ κόσμο. Πάντως να πω την αλήθεια, η διοργάνωση θα μπορούσε να ναι ακόμα χειρότερη (πάλι καλά).

oi exodus βγήκαν 23:55 μέχρι 1:20

Καλησπέρες παιδες και καλώς σας βρίσκω και αποφάσισα να ξελουρκάρω λίγο…

Επειδή το ανέφερε και ο Timeous, ξέρει κανείς σας τι θα παιχτεί σήμερα με τους Sabbat? Τα άκουσα όσα είποε ο Martin στο τέλος, αλλά και μετά το live δεν ήξερα που είχαν μάζωξη οι μπάντες για να πάω να τους βρω.

Παρακαλώ ΠΑΡΑ πολύ όποιον έχει την παραμικρή γνώση για το που θα βρίσκονται σήμερα να στείλει πμ…

Ευχαριστώ!!

Ας πω κι εγω 2 λογακια για χτες

Sabbat:Δεν τους παρακολουθησα ολους και δε μπορω να πω οτι μ’αρεσουν ιδιαιτερα για να εχω μια γνωμη.Συγχωρεστε με.

Entombed:Τι κι αν αλλαξε το μισο line up?Ο Lars και η παρεα του συνεχιζουν να τα σπανε αλυπητα επι σκηνης.Ηταν η παντα που ηθελα να δω περισσοτερο απο τις 3(εχοντας χασει και τα 2 προηγουμενα τους live)και με δικαιωσε.Κορυφαια στιγμη το Chief Rebel Angel που με οδηγησε σε παροξυσμο.

Exodus:Εχοντας τους δει live με την αυθεντικη συνθεση στο Ροδον και με τη κουραση και τη μπυροποσια να μ’εχουν σχεδον γονατισε δε μπορω να πω οτι περιμενα και πολλα.ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!!οι Exodus ειναι ακομα μια σταθερη αξια στις live εμφανισεις παρα τις αλλαγες τους.O Nick Barker σκετο μυδραλιοβολο(α,ρε Γιαννη ειχες δικιο τελικα)ο Dukes αν και δε μπορει να φτασει τους προκατοχους του(και ειδικα τον μακαριτη τον Baloff)ειναι ενας πολυ καλος frontman που φτυνει τα πνευμονια του σε καθε εμφανιση.Σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσουμε οτι το μαλακισανε σε φασεις(εκει με τα riff-ακια)οι Exodus δωσανε μια πολυ καλη εμφανιση και με πολυ καλο playlist(Braaaaaaaaaaaindead!!)

Eνα μεγαλο μειον του χτεσινου live ηταν οτι τελειωσε στη 1:30,πραμα που εκανε την επιστροφη στη πραγματικοτητα(Δευτεριατικο ξυπνημα κι ετσι)ακομα πιο δυσκολη.

Respect στους:Angmar,Bleedin,Cynic(thanks man!ξερεις γιατι),Red Rum(χαρηκα για τη γνωριμια ρε γιγαντα,τα λεμε στους Haunted),Corpsette(γαματη η μπλουζα).

Εχω αρχισει και μετανιωνω που δεν κατεβηκα Αθηνα γιατι πιστεψα οτι οι Entombed θα παιξουν μολις 40 λεπτα,οπως γινεται συνηθως σε τετοιες συναυλιες.Εξαλλου μεγαλος φαν exodus δεν ειμαι,οποτε λεω γαμησε το μη μου φυγει κανα 100σταρι ευρω παλι.

Ας υπάρχει και μια γνώμη απο τον εξώστη(καταραμένο γόνατο)
Sabbat:Δεν τους ήξερα πριν ανακοινωθούν για το live,κατέβασα δισκογραφία,μου άρεσε αυτό που άκουσα,αλλα πολύ περισσότερο μου άρεσε αυτό που είδα εχθές.Ο ήχος ήταν καλός (για Γαργάριν),η μπάντα πολύ καλή (ο μπασίστας είναι emo;:p)και τρελή μορφή ο Μάρτιν!(Αυτό το πράσινο παγουρίνο:p τι να είχε μέσα;)Γούσταρα πολύ γενικότερα.Αυτό για τον Πάνα που είπε,με πόρωσε ακόμη περισσότερο!
Entombed:Εδώ,ο ήχος αρχίζει να μας τα χαλάει.Έπρεπε να προσπαθήσω για να καταλάβω τι είναι αυτό που ακούω ο’τι καταλάβαινα πάντως ήταν μια χαρά…Απέλαυσα τον κάφρο LG απο την ώρα που μπήκε κρατώντας μια μπύρα,που παραπατούσε και τραβούσε τα καλώδια,την μύξα-μακαρόνι Νο10 και τις υπόλοιπες μπύρες-πίνω μια γουλιά και μετά τις δίνω στο πλήθος!(το μπουκάλι τι είχε μέσα;δις)One man show!Death Metal,βρωμιά και αλητεία:metal:
Exodus:Άλλο δράμα απο εκεί.Απο το soundcheck χτυπούσέ ο χοντρός τα drums και χτυπούσαν και μέσα στο μυαλό μου.Ξεκινάνε και τα drums εκεί!Πάνω απ’όλα.Τα υπόλοιπα ή δεν υπήρχαν,ή ακουγόταν μια ακατανόητη βαβούρα.Ξενέρωσα άσχημα.Δεν καταλάβαινα τι παίζόταν.:-sΗ κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται απο το Piranha(yeah!) και ιδίως μετά τα happy birthday στον Βλαχάντερ.Ξαφνικά εμφανίστηκαν δλδ κιθάρες!Απο εκείνη την ώρα άρχισα να το διασκεδάζω και να κοπανιέμαι όσο μπορούσα,γιατί είχε πονέσει το κεφάλι μου απο τους Entombed(απο το headbanging καλέ:D)Απέλαυσα και τις βλαχιές τους ακόμη,και το Motorbreath:p
Γενικότερα λοιπόν,οι μπάντες γάμησαν,αλλα ο ήχος με ταλαιπώρησε αρκετά.Όσο άκουγα μουσική πάντως,το ευχαριστήθηκα.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Thrash ‘em all!
Παιδιά,να κάνω μια (ίσως αστεία) ερώτηση;Απ’οτι διάβασα εδώ,λογικά θα παίξουν 40’ οι Sabbat,75’ οι Entombed και άλλα 75’ οι Exodus.Αυτά όλα μαζί μας κάνουν 190’,άντε δλδ με τα ενδιάμεσα κενά,να κρατήσει όλη η φάση 3μιση,παραλίγο 4 ώρες.Στο εισητήριο όπως και στην αφίσα γράφει ώρα έναρξης 19:00.Δηλαδή,θα τελειώσει το (πάρα) πολύ 11μιση;

Μεσα επεσες :lol:

Χαχαχαχα.Το σκεφτόμουν αυτό που είχα γράψει,όσο έβλεπα την ώρα στο κινητό στα soundcheck!Που να ξέρω οτι αντί για 7 θα ξεκινήσουν 8 και οτι ανάμεσα στις μπάντες θα κανουν τόση ώρα για να κάνουν τα όργανα να μην ακούγονται…#-o Καταραμένοι ταρίφες…

Εntombed ρε τι να λέμε τώρα? Τα πάντα όλα παίξανε τα παλικάρια

Με κάλυψες πλήρως!Αυτά ακριβώς ήθελα να γράψω.

Να συμπληρώσω (αν και το γραψες πάνω κάτω) ότι αν δεν ήταν ο Barker, πιστεύω οι Exodus δε θα μαμούσαν τόσο άγρια.Ο τύπος είναι απίστευτο πολυβόλο!

Χάρηκα που γνώρισα Angmar έστω και κάτω από ‘‘περίεργες’’ συνθήκες(ξέρεις εσύ)

μιλάει και για μένα η Corpette :!:

ENTOMBED!!!