Exodus, Entombed, Sabbat 8 Μαρτίου στην Αθήνα

Τα γιουχαρισματα μου αρεσαν οταν ανεφερε τον μονοθεισμο :stuck_out_tongue: Στο παγουρι θα ειχε τιποτα για τον λαιμο, γιατι ετσι οπως τραγουδαει λογικα ειναι να ξεραινεται ο λαιμος :stuck_out_tongue:

Βοτκα πρεπει να’ταν το μπουκαλι των Entombed! Χαχαχαχαχαχ :lol:

Έτσι!Μέταλ οπαδοί,ψαγμένοι:)Ο Πάνας και οι Σάτυροι του είναι μέταλ8)
Ναι,το μπουκάλι των Entombed πρέπει να ήταν βότκα,ή τσίπουρο/ρακή:lol:πάντως,ο συνδυασμός της με μπύρα είναι δολοφονικός:roll:
Off topic:Καλωσήρθες στο forum,newborn Timeous!Εσύ με avatar τον αγαπημένο δίσκο της αγαπημένης μου μπάντας ('till 1996):metal:

Όλες οι μπάντες ήταν φοβερές και τα έδωσαν όλα. Διαφωνώ με κάποιους που είπαν ότι ο ήχος των Sabbat ήταν χάλια, στο σημείο που ήμουν ήταν ΑΨΟΓΟΣ!!! Μόνο τα τελευταία 3 τραγούδια μπούκωσαν λίγο. Οι Entombed είχαν αρκετά καλό ήχο και οι Exodus μια μπούκωναν μια ξεμπούκωναν.
Προσωπικά κατέβηκα για να δω τον Μάρτιν από κοντά και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολύ συγκινημένη!!! Καλά κανένας δεν ανέφερε το σημαντικότερο γεγονός της βραδιάς??? Με γέλασαν τα αυτιά μου ή ο Μάρτιν είπε ότι φτιάχνει καινούριους skyclad και μόλις οργανωθούν θα περιοδεύσουν προς τα δω??? Δεν το έγραψε κανείς και αρχίζω να ανησυχώ ότι δεν κατάλαβα καλα…:?:?:?

Βότκα είχαν οι Entombed αφού το πε ο τραγουδιστής 500 φορές.

Είπε πως ετοιμάζει κάτι που ελπίζει να είναι οι καινούριοι Skyclad με μία μπάντα από την Αργεντινή.Είπε και το όνομα τους αλλά δεν το θυμάμαι.Αρκέσου προς το παρόν με τους The Clan Destined που σπέρνουν!

Δεν κατάλαβες λάθος. Τώρα όπως το πάρει κανείς όμως…

Δηλαδή πως να το πάρει κανείς?Τι θα έρθει για να βγάλει λεφτά?Τι λεφτά να βγάλει ακριβώς?¶ντε να βγάλει κανα νοίκι.Σε πληροφορώ πως ο Martin είναι από τους πιο τίμιους καλλιτέχνες που υπάρχουν στο χώρο.Το δείχνει η συμπεριφορά του γενικότερα και κάποια άλλα πράγματα όπως το οτι έφυγε από τους Skyclad γιατί δεν γούσταρε την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί(ενώ είχε σίγουρο ένα μικρό μεν αλλα κυριλέ εισόδημα), το οτι παίζει σε μικρά κλαμπάκια με τους Sabbat,το οτι το cd των the clan destined αν δεν κάνω λάθος το διανέμει μόνο από το ίντερνετ χωρίς καμμία προώθηση, το οτι έχει φτιάξει ένα σάιτ με μπλουζάκια(καμμία σχέση με το μέταλ.Οικολογικά/παγανιστικά κλπ) που σχεδιάζει ο ίδιος και βεβαίως δεν το ξέρει ούτε η μάνα του, και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω τώρα.
Φιλικά πάντα.

:cry::cry::cry: τζάμπα χάρηκα!!! Τελικά το όνειρο δεν θα γίνει πραγματικότητα… Ο Μάρτιν είναι αυθεντικός και αξίζει το σεβασμό όλων. Δεν κάνει τίποτα για τα λεφτά και το έχει αποδείξει. Ο ίδιος είχε πει ότι από τους Skyclad έβγαζε περίπου 50 λίρες την εβδομάδα και όμως το πάλευε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που έφυγε. Τώρα περιμένει να κάνει την περιουσία με τόσο μικρές μπάντες??? Δεν παίζει τέτοιο θέμα. Ας ελπίσουμε στο νέο σχήμα να έχει την ίδια έμπνευση και μεράκι με τους Skyclad.

Εγω παρακολουθησα το λαιβ απο την τριτη σειρα στα αριστερα (κ καμποσο απο το πιτ…)

Το χτεσινο λαιβ ηταν το πρωτο μ το Γκαγκαριν (δεν ετυχε ποτε ξανα) κ μολις μπηκα μεσα εφαγα τρελη φρικη με τα σκαλοπατακια… ΕΛΕΟΣ. Ολες σχεδον οι σαβουρες εκει ευθυνονται.

Sabbat (ή οπως ελεγε κ ο τραγουδιστης τους Θabbat:lol:)
Εμφανισιακα ειχα την προδιαθεση για τρελο κραξιμο (σχεδον Edguy) αλλα μετα αρχισαν να μου αρεσουν αρκετα. Περασε ευχαριστα η ωρα με μπολικο headbang

Entombed
Το death για μενα εξαντληται στους Σεπουλτουρα αλλα χτες αναθεωρησα… Τρομερη μπαντα. Ηταν ενας κ ενας… Απιστευτος καρακαφρος ο τραγουδιστης. Και γαμω τις ριφαρες ειχανε τα ατομα!

Exodus
Για αυτους πηγα… Περιμενα να παιξουν το ξενερωτο σετλιστ των 10 τραγουδιων που κυκλοφορησε αρκετα στο θρεντ… Ευτυχως ομως ηδη μερικα λεπτα πριν αρχισουν φαινοταν το χαρτι με τα τραγουδια πισω απο το ''τειχος" των ντραμς και ηρεμησα… Εξαιρετικη εμφανιση και των 5 κ ειδικα των δυο χοντρουληδων…:stuck_out_tongue: Οι τυποι πραγματικα πιστεψαν οτι ειμαστε “Insane”. To encore ηταν οτι τελειοτερο μπορουσαν να κανουν…
Οσο για την υπεροψια που αναφερθηκα ειναι γιατι ενιωσα πως μας φεροντουσαν λιγο σαν ζωα και γιατι θεωρησα υποτιμιτικο προς τους Μεταλλικα (“και καλα εμεις δεν παιζουμε μουφα θρας χιτακια”)…

Γενικα παραπονα: το γαμημενο το crowd surfing τι το θελετε με το ζορι??? Αφου ο πρηχτης ο σεκιουριτας δεν αφηνε να περασουν και τους πεταγε παλι πισω… Respect στον καημενο τον ψηλο με το δερματινο… Μας γαμησε.

Oπως κ να το κανουμε ειναι Must στις θρας συναυλιες, δεν γινεται αλλιως. Οσο για τους σεκιουριταδες μην το ανοιγεις το ζητημα…Ο ψηλος με το δεματινο γαμηθηκε περισσοτερο σε κατι υπερ-σαβουρες που εφαγε… Μιλαμε μπορουσε να χε παθει σοβαρο τραυματισμο

Δεν πιστεύω να ήταν υποτιμητικό για τους Metallica γιατί εκτός του οτι ήταν κώλος και βρακί όταν ξεκινήσανε, έχω ακούσει καλά σχόλια εκατέρωθεν.Και για την συμπρεριφορά πιστεύω πως απλά ήταν τελείως thrash metal.Μην ξεχνάς πως οι ίδιοι ήταν από τις πιο ακραίες αν όχι η πιο ακραία μπάντα σε συμπεριφορά από τότε που ξεκινήσανε(δες το ντοκυμαντερ get thrashed και θα καταλάβεις).Απλά οι τύποι είναι κάφροι.Δε νομίζω τπτ παραπάνω.Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος(αν και δεν το συνηθίζω… :lol::lol: )#-o

Πραγματικα αφου δεν χτυπησε χτες ηταν θαυμα!!! Ενας αλλον θρασερ ειδα με γαζα στο κεφαλι κ ξενερωσα…
Να ρωτησω κατι… Γινεται συχνα οι σεκιουριταδες να μην αφηνουν τους σερφερς να μην περναν ή ειναι φαινομενο του γκαγκαριν μονο?

Δυστυχώς είναι γενικό το φαινόμενο,και παγκόσμιο.Εκτός αν πάρουν γραμμή από το συγκρότημα.Μόνο τότε αφήνουν.Άλλοι φοβούνται, άλλοι δεν θέλουν να ασχοληθουν κλπ.Οι Nevermore π.χ γουστάρουν φουλ, και γίνεται πανικός συνήθως.Δεν μιλάμε βέβαια για underground συναυλίες.Εκεί κάνεις ό’τι γουστάρεις. :stuck_out_tongue:

Μεχρι πριν μια ωριτσα sabbat και barker ηταν στο underground και μπεκροπιναν…:stuck_out_tongue:

Κρίμα…Αν και αυτόν που ήθελα να πετύχω, τον πέτυχα(martin),θα γούσταρα τρελά να γνωρίσω Andy Sneap και Barker.

Ευτυχως τον Ιουνη στους Testament αφηναν τα παντα ολα. Aν και τους ειδα Σαλονικη, δεν ξερω τι επαιζε στο Γλαργαριν.

Χοχοχο, τυχεροι… Γκαγκαριν π@π@ρι@…αν κ ανεβασε απο τα πλαγια o Chuck εναν!

…o martin ειπε στο live για ενα skyclad project…η μπαντα ειναι οι Tuatha de Danann και εχουν ενα βιολι που σπερνει…εκανε 2 live μαζι τους στο παρελθον…θα κανουν απ’οτι μου ειπε ενα tour και το σκεφτεται και για δισκο…παρτε μια ιδεα…

Ελα ρε! Κριμα! Σαλλονικα ειχαμε πολλες ομορφιες! Να ανεβαινουν πωρουκλες στην σκηνη, αγκαλιες με τον Chuck και μετα βουτες! Παντου αιωρουνταν σωματα! :smiley:

Και εγω αριστερα ημουν, στην ακρη του πρωτου σκαλοπατιου. Πρωτη φορα και εγω στο Γκαγκαριν, οταν ειδα τα σκαλοπατια ποσο κοντα ειναι, αναρωτηθηκα πως δεν εχει σκοτωθει κανεις εκει. Στο μος και στα crowdsurfing ειναι αρκετα επικινδυνα τα σκαλοπατια.

Ενα βραβειο μαλακιας στους σεκιουριαταδες. Τους πετουσαν κατω με μανια ρε… Ειδικα ενα παληκαρι, επεσε κατω πολυ βιαια και παιζει να εσκασε πανω στο σκαλοπατι. Να μου πειτε, απο την μια την δουλεια τους κανουν, αν και δεν ξερω αν τους ειπαν να μην περασει τιποτα, αλλα και παλι ρε φιλε, ασε να thrashαρουμε properly :stuck_out_tongue:

O Martin παιδια πιστευω πως μονο τα λεφτα δεν κοιταει. Θελει το παληκαρι να περναει καλα και να βγαζει και κανενα ψιλο. Και παλιοτερα οταν ειχε ερθει με τους Skyclad, την 2η μερα ειχε παει στο σπιτι ενος παιδιου (φιλος φιλου) και ειχαν δειπνησει εκει.

Off topic: Thanks Thrash’em All :smiley:

PS: Α επισης, ο ηχος των Sabbat μου φανηκε παρα πολυ καλος, εκτος λιγο απο τα drums. Βασικα ηταν καλυτερος και απο τον ηχο των albums :stuck_out_tongue: