Exodus, Entombed, Sabbat 8 Μαρτίου στην Αθήνα

Διευκρίνηση, έτσι για την ιστορία. Καταρχήν στη συναυλία δεν άκουσα καλά τι είπε ο Μartin, δηλαδή αν το σχήμα που θα φτιάξει είναι οι Μartin Walkyer’s Skyclad ή κάτι αλά Skyclad, απλά μου φάνηκε ότι επικεντρώθηκα στην εντύπωση που μου έκανε ότι είπε ελπίζω να σας ξανάρθω. Αν όντως έφτιαχνε MW’s Skyclad δε θα μου άρεσε. Αυτό. Δεν κατηγορώ τον άνθρωπο ότι ό,τι κάνει το κάνει για τα λεφτά. Πως θα μπορούσα άλλωστε για κάποιον που χει γράψει στίχους σε ύμνους όπως Inequality Street, Penny dreadful κι άλλα πολλά, για τα οποία τον σέβομαι και του βγάζω το καπέλο?

Red Rum ριξε ενα βλεφαρο στο post 258…:slight_smile:

Αντε μετα να ασχοληθεις με αλλα ειδη μουσικης !
ΘΡΑΣ ΡΕ ! Μεχρι και οι Entombed thrash-o-punk διασκευες των τραγουδιων τους κανανε.
Επικη συναυλια.Τα σκαλοπατια μονο δυσκολιες φερνουνε αλλα τι να κανουμε.
Οι Sabbat ηταν πολυ καλοι με μετριο ηχο ομως.Προσεξα οτι παιζανε ενα κλικ πιο αργα ή μου φανηκε ?
Εntombed ηταν απιστευτοι αλλα φανηκε οτι ελειπε η δευτερη κιθαρα…
ε απο εκει και περα Good Friendly Violent Fun !
Για Entombed ειχα παει κυριως αλλα οι Exodus ηταν απιστευτοι !

Aν σ πω οτι για αυτο μ αρεσαν περισσοτερο…:stuck_out_tongue:

Πλακα κανω, βεβαια… Αλλα υπηρχαν σημεια που ηταν για oi! oi!

Ρε παιδιά τι είπε ο Dukes??θα βγει η συναυλία του gagarin σε DVD???
για να ξέρω να πάρω καναν μάνατζερ :stuck_out_tongue:

…o martin ειπε στο live για ενα skyclad project…η μπαντα ειναι οι Tuatha de Danann και εχουν ενα βιολι που σπερνει…εκανε 2 live μαζι τους στο παρελθον…θα κανουν απ’οτι μου ειπε ενα tour και το σκεφτεται και για δισκο…παρτε μια ιδεα…

E όχι ρε φίλε αυτά δε γίνονται!!! Με τους Tuatha de Danann, μιλάς σοβαρά???8O8O8O
Τα παιδιά είναι απίστευτα!!! Φοβεροί μουσικοί.Όσοι αγαπούν τα κέλτικα (Thorgal σε σένα μιλάω) ας τους ψάξουν είναι αστέρια!!! Το βιολί πραγματικά σου παίρνει τα μυαλά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!! Μακάρι να γίνει αυτή η μείξη και να έρθουν από δω, ε ρε γλέντια:vibrate::vibrate::vibrate:!!! Bella Natura ωρεεεεεε!!!

Επειδη βλεπω φιλε οτι σου αρεσει Dime των Pantera και γενικως επειδη πηγα στο Live,ειδα λοιπον εναν τυπο ολοιδιο με τον Darell!!στην αρχη φοβηθηκα,τεσπα με τα πολλα πολλα τον εψησα να τον παρω φοτο και οριστε λοιπον!!!(το μουσι δεν ειναι κοκκινο ) :stuck_out_tongue:

αχαχαχ τον ξερω ρε αχζαχχαχαχα

ειμαι κατω.

Μου άρεσαν και τα 3 group στο live και ειδκά οι Entombed!!!

Sabbat respect σε Martin και Andy Sneap!!! Exodus πολύ καλοί αν εξαιρέσω Rob Dukes που με ξενέρωσε πολύ

Παλικαρι χαχαχα ,εγω γυρισα το κεφαλι μου και φοβηθηκα νομιζα εβλεπα φαντασματα χαχαχα ασεε επαθα εκεινη την στιγμη κοκκαλωσα για τα καλα χαχαχαχ:lol::lol::lol: