Exodus, Entombed, Sabbat 8 Μαρτίου στην Αθήνα

ΟΚ καλά πας. Πιάσε Ride, προσπέρνα Same Difference και κατέβαινε χρονολογικά.

Ριξε οση λασπη θες… η αληθεια θα λαμψει στο τελος… :stuck_out_tongue:

8O

Δεν το πιστεύω ότι έπρεπε να περάσουν οχτώ ( 8 ) μέρες για να το πάρω χαμπάρι ετουτονά!

Sabbat ρε. Ναι. ΝΑΙ. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

:yahoo: :vibrate:

Δυστυχώς είδα κάτι που με απογοήτευσε…
Η αφίσα τα λέει όλα.

εεε τι λες?τους εντομβεδ κάτω απο τους εξοντους?

Δεν ήξερα ότι οι Exodus θα ναι headliners.
Νόμιζα οι Entombed θα είναι.
Τέλος πάντων…

βασικά εγώ θα θέλα τους entombed μόνους,αλλά οκ,από τ΄ολότελα…οι εξοντους πάντως κάνουν παρτυ στη σκηνή

Ξενέρα αλλά αναμενόμενο. Οι gay thrashers πάνω από τους θεούς. Θα πάμε όπως και να χει.

ε εντάξει μωρέ θα τα σπάσουμε στους entombed και μέτα θα κάνουμε μιαν ευχάριστη θρασ ανάπαυλα

Sorry αλλα από που κι ως που να παίζανε οι Entombed πάνω από τους Exodus; :-k Αντικειμενικά τώρα ρε μάγκες. Εγώ π.χ. τους Sabbat γουστάρω περισσότερο από τους τρεις, μπορώ να γκρινιάζω που είναι το “τελευταίο” όνομα; Αφού οι Entombed έχουν μεγαλύτερη ιστορία από τους Sabbat, και οι Exodus έχουν μεγαλύτερη ιστορία από τους Entombed - duh!

Εγώ θα τα σπάσω σε όλους ε.

Επίσης, από που κι ως που οι Exodus “gay thrashers”; #-o

Oχι παλι η ιστορια με το ποιος ειναι παραπανω απο τον αλλον. Ασε που μπορει να παιξουνε κ ιδια ωρα.
Αλλα κ παλι κατα την προσωπικη μου εκτιμηση οι Exodus πρεπει να ναι πανω απ ολους.
Ασχετα που παω κυριως για Sabbat

Το φτωχό μου μυαλό μου λέει ότι συμφωνούμε…

gay εισαι κ φαινεσαι…

Σε λένε Exodus?

Αφου συμφωνεις μαζι μου, σ αυτο το θεμα δεν ειναι κ πολυ φτωχο το μυαλο σου:lol::lol:

ρε οχι και gay thrashers οι exodus :!:

Aλλαξε η χρονιά αλλα μερικά μυαλά παλι οχι…Δεν πειράζει καλή καρδιά και good friendly violently fun…

Ποιος το ειπε αυτο ρε παιδια?8O

:roll:

Νταξει, οι παλιοί Exodus γαμούσαν, τώρα με τον καραφλα δεν ξέρω πως θα είναι. Μάλλον βαρετοί. Όπως ο τελευταίος τους δίσκος άλλωστε, που μόνο θρας δεν ήταν.