Exodus, Entombed, Sabbat 8 Μαρτίου στην Αθήνα

Για Ελληνικά δεδομένα μια 25 άρα τουλάχιστον θα την ήθελε ο καθένας από τους Exodus, Entombed σε μια συναυλία χωρίς Support. Τώρα για Ευρωπαικά μην το συζητάμε.

Eγω δεν θεωρω πολλα τα 35… Ουτε λιγα ομως.
Ειναι μεγαλες μπαντες και οι 3…
Ξερει κανεις τι σετλιστ παιζουν περιπου οι Εξοντους??
Κυκλοφορησαν τα εισητηρια κ εχω την χαρα οτι το εισητηριο μ εχει το νουμερο 0002!!!

Ναι ποσο θα παιξουν ομως… καμια ωρα?
αλλιως αμα ερθουν μονoi τους και αλλιως αμα ερθουν μαζι με αλλο ονομα :slight_smile:
παντως ενα 30αρι πιστευω θα ηταν ιδανικη τιμη.

H ιδανικη τιμη θα ηταν 15-20 ευρω αλλα τι να κανουμε.
Ας ελπισουμε να απολαυσουμε ενα γεματο και χορταστικο λαηβ και ει δυνατον λιγοτερα
προβληματα και γκρινιες.

Ξέρει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ εισητήρια από Θεσσαλονίκη??? (Χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία της αγοράς μέσω ίντερνετ…)

8eloume kai overkiiiiiiiiiiiill :(:(:(:(:(:(:(:frowning:

Eνα δικιο το εχει το παληκαρι…

Στην περιοδεια των Exodus ειναι και οι Overkill,
αν και η συναυλια εδω ειναι ξεχωρη απο την περιοδεια.

Ενταξει ωραια θα ταν να ερχοντουσαν κι οι overkill αλλα και χωρις αυτους σουπερ ειναι το πακετακι.Εγω παντως το τσιμπησα το εισητηριακι μου…

παιζει να γινει ντου…παιδια ειναι τοσες οι συναυλιες που θα χρειαστω οντως συναυλιοδανειο…#-o

Κανονισε για ντου κ ερχομαι κι εγω…

Στο Gagarin ειναι απιθανο

Oταν τα λεγα γω κανεις δε μ’ακουγε.:stuck_out_tongue:

Ρε γαμώτο, η συναυλία είναι ακριβώς μετά το Up the Hammers και την επόμενη είναι εργάσιμη μέρα… Βλέπω τελικά μπροστά μου το ενδεχόμενο να μην έρθω… :frowning: Μαλακία χοντρή θα ναι γιατί τους Sabbat δεν έχεις πολλές ευκαιρίες να τους δείς live… :frowning:

Αυτό είναι πλεονέκτημα, όχι μειονέκτημα…Πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα 3ήμερο κολασμένου, τίμιου, αγνού, αμόλυντου, απέθαντου(και πολλά άλλα κλισε) heavy metal? :stuck_out_tongue:
:band:

Τι σχεση εχουν τα φλωρια οι επικαδες με το μανιασμενο thrash/death της 8-3???:p:lol:

πες τα, πες τα :p:p

πλατωνική.

Μάγκα, ξεστραβώσου! :stuck_out_tongue:

#-o

Αρχίσατε πάλι τις π@π@ριές ρε;!

Καλα μια πλακιτσα ηταν (με μια μικρη δοση αληθειας βεβαια:roll:)

Καλά κατουρήστε και λίγο ρε “βάρβαροι”…

Ασχετο, οι γουνινοβρακοφοροι αυτοαποκαλουνται ετσι…