Αχ αυτά τα κόμπλεξ!
Ναι, ναι τι να σ πω. τεραστιο κομπλεξ…
δε ξέρω για το up the hammers, αλλά από το λαηβακι της Κυριακής θα φύγουμε με σπασμένα κοκκαλα.ναι.
evilyn is seeing red
Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι σοβαροί 45αρηδες με οικογένεια(πρώην πρεζάκια) που το παίζουν ακόμα πως έχουν μίσος προς την κοινωνία, και είναι αδικημένοι κλπ,τα σπάμε όλα και γουστάρουμε.Ας μείνει και κανένας ονειροπόλος…Άσε που ο χαρακτηρισμός που δίνεις άντε να ισχύει για 1-2 σθγκροτήματα και αυτά το κόψανε πολύ νωρίς!Απορώ τι είναι πιο αστείο…
Αυτα παιδια δε τα λεμε ουτε γι αστειο. Επειδη
Και μετα μου λετε για Θρας. =p
Ασχετο: Twisted Sister, εισαι γειτονας βλεπω.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, απλά τσαντίζομαι με την προκατάληψη.Και προφανώς χωρίς να γνωρίζουν.Τα σπάει η φωτό!
¶σχετο, όποιος δεν έχει δει το get thrashed το ντοκυμαντερ, να το δει επειγόντως, μαμεί!
Angmar κι εσύ Καισαριανιώτης?
Και γω με την ελλειψη χιουμορ… Μια μαλακια πεταξα στην αρχη, συνεχισα την πλακα και απαντανε σοβαρα αλλοι. Αντε γεια…
Βασικά ολοι καταλάβανε πως το εννούσες, γιατί ως γνωστό, τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα(όχι πως είναι πολύ σοβαρό αυτό,λέμε τώρα).Όπως είπες κι εσύ ο ίδιος: Καλα μια πλακιτσα ηταν (με μια μικρη δοση αληθειας βεβαια).Οπότε δεν υπάρχει έλλειψη χιούμορ, αλλά μάλλον απώλεια μνήμης.Βαρέθηκα, δεν ασχολούμαι άλλο, πάω να δω dexter.
το σημαντικότερο που ειπώθηκε στο θρεντ εδώ και αρκετές σελίδες 8)
χαχαχα! :drunk::drunk:
συγγνώμη dude αλλά το πιο σημαντικό ήταν αυτό που είπα εγώ για τα σπασμένα κόκκαλα!!!αργκχχχχχχχχχχ
δεν το λαβα υπόψιν αγαπητή, διότι εσύ ούτως ή άλλως με σπασμένα κόκκαλα θα πας
πφφφ ναι και θα κάνω ΠΑΤΑΓΟ!!!
Μακάρι ρε!!! Την προηγούμενη μέρα παίζουν μαζί με Exodus στην Πολωνία.
παιδια σας λεω υπαρχει περιπτωση να ακυρωθουν οι Exodus γιατι δν εχουν πουληθει αρκετα εισητηρια!εχουν πουληθει 123 εισητηρια μονο και αμα δν γινει κατι γρηγορα ,θα ακυρωθει η συναυλια:(
ΕΛΕΟΣ!Εγώ σήμερα αγόρασα εισιτήριο κι ήμουν το νούμερο 213!ΕΛΕΟΣ!Θα πάρει σιγουρα κι άλλος ένας φίλος μου,αλλά όλοι βλάκες είναι που δεν πάνε??!!Δεν ξέρουν τι χάνουν!
παντωσ δν εχει σχεση το πιο νουμερο εχεις.εγω kreator ειχα παρει απο παρα πολυ νωρις και ειχα το 500 και κατι
παντως μην χανουμε τισ ελπιδες μας γτ Ελληνες ειμαστε και παντα τελευταια βδομαδα και προπωληση παμε για εισητηριο
Δεν θα κατέβω τελικά, προέκυψαν έξοδα.
Προσπαθήστε να φτάσετε τον Martin στο Clerical Conspiracy (σιγά μην το κάνετε ακόμη και αν το παίζουν ένα σκαλί ταχύτητας πιο κάτω), να φωνάξετε DEEEEEEEEMOOOOOOOOON και have a good friedly violent fun στους Eeeexooduuuuuuuss (attack!).
ξερει κανεις πλειλιστ και για τα 3 συγκροτηματα?