Είμαστε οι Experimental Souvenir ένα συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη το οποίο αποτελείτε από δυο άτομα (Κιθάρα κ Drums) με επιρροές κυρίως από την Progressive, Psychedelic και Kraut μουσική σκηνή των 60?s Και 70?s.Μόλις ηχογραφήσαμε το πρώτο μας E.P. το οποίο αποτελείται από έξι δικές μας συνθέσεις κ μπορείτε να ακούσετε ένα μέρος τους στην σελίδα που έχουμε στο Myspasce www.myspace.com/experimentalsouvenir
Μου’ πε ο φίλτατος βιολιστής Έρεβος για τη μπάντα και μου άρεσαν αρκετά όσα έχω ακούσει στο myspace, πολύ καλή δουλειά! Μιας και θέλετε διάφορα όργανα πάντως, σε λίγους μήνες που έρχομαι Θεσσαλονίκη μπορώ να βοηθήσω με σαξόφωνο.
επισης οι “κοπιες” ειναι ετοιμες!
οποιος ενδιαφερετε να αποκτισει το CD ειτε σε ηλεκτρονικη μορφη(τζαμπανταν) ειτε στην κανονικη(10 euro μαζι με τα εξοδα αποστολης) του, εας επικοινωνήσει μαζί μας στο Mail experimentalsouvenir@yahoo.gr
__Οχι, όχι αγαπητέ… δε θα μας παραπλανήσεις! Σιγά μη το κατεβάσω τσαμπαντάν και όταν θα γίνει συλλεκτικό το cd να το ψάχνουμε και να το ακριβοπληρώνουμε στα Ebayγια! Πριτς!
__Ακουσα μια γρήγορη από το YourSpace. ΣΟΥΠΕΡ! Ελα ρε, δεν ήξερα ότι γουστάρεις να παίζεις και Ρας /Κινγκ Κριμσονιές! 8) Με ένα πολύ γρήγορο άκουσμα και ήδη μου έκατσε πολύ-πολύ καλά στ’ αφτί -έχει πολύ ψωμί μέσα το πράμα!
__Μπράβο, ΠΟΛΥ ωραία δουλειά, το καλύτερο σου μετά τον “Φαντάρο του Διαστήματος”! :lol: Οχι σοβαρά τώρα, μου άφησε πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις! Πολύ ωραία δουλειά μαν!! 8)
__Κράτα μου μια κόπια, αλλά θα έρθω να την πάρω από Θεσσαλονίκη το Μάη που ανεβαίνω, για να γλυτώσω τα ταχυδρομικά (τσιιιφούυτηηηηηηη! :D).
ευχαριστουμε πολυ το ροκιν για τον “χωρο” αλλα κ τον Κωστα για τα πολυ καλα του λογια τα οποια μα κανουν να ανεβασουμε τον πιχι ψηλοτερα στην επομενη ηχογραφιση.
ιδικα με αυτο κωστα ενιωσα μια μεγαλη δικαιωση8)
Πάντως η συναυλία των Amon Duul ΙΙ πλησιάζει. Αν οι διοργανωτές έψαχναν να βρουν support συγκρότημα για να την ανοίξει, δύσκολα θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο στην εδώ πλευρά του 7ου αστρικού παράλληλου.
οι διοργανοτες ειχαν την προταση στα χερια τους…
ελπιζω το επομενο CD να σας το στειλει μια εταιρια…