Eyehategod/Church Of Misery in Athens, [7/7/2011]

Σπουνμαν που χτυπιέται σα χταπόδι

Κρίμα που το χασα το live, θα πάρω το αίμα μου πίσω όταν ξανάρθουν. Πάντως μπράβο σε όσους της σλατζ κοινότητας - που λέει και ο μπλιντιν - μπόρεσαν και τίμησαν και έφτιαξαν ωραίο κλίμα.

Ένα τεράστιο respect για τον σεβασμό που δείχνετε στον κόσμο που σας στηρίζει - δεν έχω να πάω τίποτε άλλο! Προσωπικά, θεωρώ πως η τιμή του εισιτηρίου ήταν ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ και ευχαρίστως θα τα ξαναέσκαγα και πάλι για να δώ 2 τεράστιες μπάντες σαν και αυτές που είδαμε προχθές! Συνεχίστε έτσι, σας αγαπάμε πολύ!!! :respect:

Απίστευτο λάηβ, ίσως το καλύτερο που 'χω δει έβερ. Δε μπορώ να σουλουπώσω την ενέργεια και να την εκφράσω, πραγματικά αδυνατώ.

Την επόμενη φορά κατεβαίνω μπουσουλώντας.

έχοντας διαβάσει τα παραπάνω ποστς απλά έχω να πω γαμώ τον άγιο χριστόπουλο που δεν τα κατάφερα να έρθω. πουφ.

bump!

Εχω βαλει εδω περα Jackass In The Will of God και νομιζω πως το live των EHG πρεπει να ηταν το απολαυστικοτερο που ειδα φετος. Δηλαδη αν μου ελεγε καποιος κατι χρονια πριν οτι οι EHG 1) θα ερχονταν στην Ελλαδα 2) μαζι με τους Church of Misery και 3) θα ειχαν απο κατω κοσμο να φωναζει και να κανει stagediving θα ελεγα οτι νταξει καποιος με δουλευει το πιθανοτερο.

Δευτερος και βασικοτερος λογος για τον οποιο εκανα bump ηταν ενα στιγμιοτυπο που αφορα τον Bower. Ενα παλικαρι απο κατω του κανει σε μια φαση ‘‘Jim… BOWER… your name in Greece, IS MITSOS…’’. Του απαντα ο Bower ‘‘Mi-tso-s? MITSOS…’’ και το λεγε στο μικροφωνο μετα. Και να σου οι επεφημιες απο κατω ‘‘ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑ’’ :lol: Αυτο πρεπει να το βρουμε σε βιντεο ρε γμτ, ανεκτιμητο σκηνικο.

Σχολιο/απαντηση τον τοιχο του Mike Williams στο facebook σε απαντηση αναρτησης μιας κοπελιάς :

-thank you Mike… you guys left us,Athenians mesmerized…
Χθες στις 8:27 π.μ. · Μου αρέσει! ·

[B] Mike Williams - Athens was AMAZING....! One of the fucking best cities and gigs I've ever played. The amount of respect and brotherhood was incredible... We will be back. REVOLUTION!!!
    15 ώρες πριν · Δεν μου αρέσει · 4 άτομα[/B]

:bow::bow:

we will be back…
we will be back…
we will be back…
we will be back…
we will be back…

:vibrate:

Εχω την εντυπωση οτι τους ακουστηκε σα “Meat Sauce” και για αυτο το ξαναλεγαν και γελουσαν.

ΠΛακα μας κανει ο Mike?κανει search για Athens eyehategod live στο youtube???Μολις αφησε και comment … http://www.youtube.com/watch?v=cFtrcCsObFk

Οπως καταλαβαινετε, ο ενθουσιασμος [U]ολοκληρης της μπαντας[/U] για την εμφανιση τους στην χωρα μας, οχι μονο ξεπερασε τις προσδοκιες τους αλλα εχει περασει και σε φαση αποθεωσης…!!! Φανταζομαι οτι υπο αλλες συνθηκες, θα ειχαμε καρφωθει απλα στην κορυφη…

Respect για αλλη μια φορα σε ολους…!!! :bow::bow:

Συντομα θα δωσουμε και link σε Photo album…

Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθηκαν στη συναυλία παρά την τρελή ζέστη και το ΑΚΡΙΒΟ εισητήριο.

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να έχουμε χαμηλότερη τιμή εισόδου και να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους να βιώσουν απο κοντά αυτή την εμπειρία. Με πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης ΟΛΩΝ μας προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται το κόστος την συναυλίας κάτι που δυστυχώς στάθηκε αδύνατο.

Καταλαβαίνω οποιονδήποτε μπορεί να πεί ότι το εισητήριο ήταν ακριβό αλλά ειλικρινά δεν μπορούσε να είναι πιο χαμηλό.

Όσον αφορά τις μπάντες τα λόγια είναι περιττά.

Απο τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο παρ’οτι ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι τους , ήταν φιλικότατοι και μας συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας την τύχη να είμαι στο αμάξι μαζί με τους Bower, Williams, Lacaze, Mader και έχω να πώ τα εξής , τα παλικάρια είναι θεούληδες απλά.

Χαβαλές, πειράγματα και κάθε είδους συμπεριφορά που περιμένεις απο κάποιον φίλο. Έτσι μας συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαστε φίλοι.

Η σκηνή που οι EHG κάνουν headbanging υπό τους ήχους του Tomorrow’s Dream και ο Bower δυναμώνει τέρμα τον ήχο ενώ είμαστε πιγμένοι στην Αλεξάνδρας απλά δεν περιγράφεται.

Οι EHG σαν άτομα δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Και επειδή έχουν ακουστεί διάφορα περί ρατσισμού , νότιας συμπεριφοράς κτλ θέλω να διευκρινίσω κάτι.

Όλα αυτά είναι τουλάχιστον μούφες. Συζητώντας για αρκετή ώρα μαζί τους για το συγκεκριμένο θέμα οι τύποι είναι όσο πιο cool γίνεται.

Για παράδειγμα το southern discomfort που πολλοί παρερμηνεύουν σαν τίτλο, απλά αναφέρεται στην άθλια κατάσταση και στο άσχημο βιωτικό επίπεδο που βιώνουν οι κάτοικοι στη Νέα Ορλεάνη. Αν ακούγατε ιστορίες για το πως ζεί ο κόσμος εκεί ειδικά μετά τον τυφώνα Κατρίνα θα φρικάρατε άσχημα.

Οι τύποι ρώταγαν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια του τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα και όταν τους εξήγησα μου είπαν ότι το ίδιο ακριβώς γίνεται και στη δικιά τους χώρα απλά τα ΜΜΕ δεν τα βγάζουν προς τα έξω.

Με το που φτάσαμε στο an κόσμος ήδη περίμενε απο τις 4 το μεσημέρι για να φωτογραφηθεί μαζί τους και οι τύποι δεν το πίστευαν !!!

Έπαθαν πλάκα απο το πόσο τους αγκάλιασε ο κόσμος. Έβγαλαν φωτογραφίες με όλους και μίλησαν με οποιονδήποτε τους πλησίασε.

Η συμπεριφορά τους είναι απλά γαμηστερή και μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι μουσικοί.

Όσον αφορά την συναυλία αυτή καθε αυτή δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί όλες οι μπάντες τις γουστάρω τρελά. Απλά θα πώ πως βλέποντας τους EHG επί σκηνής εκπληρώθηκε ένα όνειρο χρόνων για μένα και ευχαριστώ την τύχη μου που το έζησα.

Μάριος
SLAM crew

ΥΓ 1
Μετά το τέλος της συναυλίας στα παρασκήνια οι EHG ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες για τους [B]GOMGOMA[/B] καθώς τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Καλύτερη επιβράβευση απο αυτή δεν υπάρχει. Κατά την άποψή μου οι [B]GOMGOMA[/B] είναι μπάντα που θα μας απασχολήσει πολλές φορές στο μέλον. Τα παιδιά είναι γαμώ τα άτομα και τους αξίζουν τα καλύτερα. Ευχαριστούμε για όλα μάγκες!!!

ΥΓ 2

Thanks στους Χρήστο, Βασίλη, Κώστα και Γιώργο η βοήθεια των οποίων ήταν ανεκτίμητη!!!

ΥΓ 3

Στο after party ο κόσμος ζητούσε Down, Sabbath κτλ και οι μπάντες ζητούσαν Curtis Mayfield, James Brown, Stevie Ray Vaughan κτλ. Νομίζω πως δεν χρειάζονται λόγια.

Ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την απίστευτη βραδιά.

Η φωτογραφία που τα αποτύπωσε όλα ----->>

Τα σέβη μου στο SLAM crew για άλλη μια φορά.
ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.

Ένα review, έστω με κάποια καθυστέρηση.

http://www.avopolis.gr/metal-live/39226-eyehategod-church-of-misery-gomgoma

Πολύ ωραίο το review Chris ! Τα είπες πολύ σωστά και κατέγραψες το κλίμα της βραδιάς.

[SPOILER]

…Όσο για τα φώτα των μεγάλων φεστιβάλ, μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα. Άλλωστε εκεί δεν θά 'ρθουν ο LaCaze με τον Bower να σας βάλουν μέσα επειδή ξεμείνατε από λεφτά…

:oops:[/SPOILER]

Thanx για τα καλα σας λογια παιδες…!!!

Cheers n respect…!!:drunk: