προσπαθώ να βρω κάτι να γράψω για χτες, αλλά απλά δεν υπάρχουν λόγια.
Είχα την ψευδαίσθηση ότι θα τους δω από πάνω με την ησυχία μου. Χαχ, ούτε καν.
Τόσο απλά.
Τελειότητες χθες.
Το κακό είναι ότι ακολούθησα λάθος στρατηγική και τα έδωσα όλα στους Church που γάμησαν όλο το σύμπαν και στους EHG έκανα την κότα και πήγα πιο πίσω. Και πάλι βέβαια παραλίγο να μου φύγει το κεφάλι αλλά τεσπά.
Gomgoma γαμάτοι, ότι έπρεπε για ορεκτικό. H διασκευή στο Wolverine Blues από Entombed έσπειρε.
Απ’ ότι κατάλαβα 2 από τους Gomgoma (κιθάρα, ντραμς), είναι και στους Routes.
CoM, εντάξει. Δεν υπήρχαν τα παλίκαρια. Εκπροσωπούν ό,τι αγαπάω στο stoner/doom. Πρέπει να έχασα κουβάδες ιδρώτα. Born to Raise Hell και El Padrino με έκαναν κομμάτια! Μόνο άπειρα ρισπέκτ.
EHG εντάξει τι να λέμε… Απερίγραπτοι. Δεν έπαιξα ξύλο τελικά γιατί όπως είπα δεν είχα και πολλές δυνάμεις (ΦΛΩΡΟΣ), αλλά απίστευτη η εντάση που βγάζουν λάιβ. Όλοι τους θεοί. Ρισπέκτ, ρισπέκτ, ρισπέκτ!
Δεν εχω παει σε πολλα λαιβ,αλλα το χθεσινο χαλαρα ηταν το καλυτερο που εχω παει.
Gomgoma πολυ καλοι και μετα απο αυτο θελω να τους ψαξω.Γαματη διασκευη του Wolverine Blues.
Church Of Misery τα εσπασαν.Γενικα δεν τους εχω ψαξει πολυ αλλα γουσταρα τρελα και εδιναν την εντυπωση οτι και αυτοι γουσταραν.
Καλα για τους EYEHATEGOD δεν ξερω τι να πω.Hμουν κεντρο και κοπανιομουνα μεχρι που στο Sisterfucker,που βγηκαν και οι Church Of Misery,και εγινε ενας χαμος γατζωθηκα δεξια στο καγκελο μπροστα απο τον Patton και εμεινα εκει.Τρελαθηκα.Νταξι θεοι ολοι τους.Σημερα ξυπνησα 7.30 με πονοκεφαλο,ζαλαδα και πονο σε σβερκο και ποδια και πηγα φροντηστηριο. \m/ Το δεξι μου αυτι ακομα βουιζει.
Τυχεροί όσοι πήγατε, άντε να δούμε και απο κοντά τώρα όλη την NOLA (Down, Crowbar, C.OC. και EHG)
Μυθική συναυλία. Δεν έχω λόγια. Πούτσα και ξύλο και σούβλα.
[SPOILER]Αν δεν με απατά η μνήμη μου από παλιότερες φωτό που έχουν ποσταριστεί, είχα σε κάποιες φάσεις δίπλα μου τον μπλήντινγκ αλλά είχε εκστασιαστεί τόσο πολύ και γινόταν τέτοιος χαμός που δεν έπαιζε να κάθομαι να συστήνομαι μέσα στο πιτ. Hail φίλε![/SPOILER]
^α δεν ξέρω, εγώ ουρανοκατέβατος βρέθηκα στο πιτ
μπδγ κάνα βίντεο δεν τράβηξε κανείς? DrDoom?
:anyone:
yeap, bleeding έχω ανεβάσει δυο στο youtube:
και θα ποσταρώ το link με κριτική όταν γίνει upload και των Gomgoma.
Όπως και στους Weedeater, έτσι και τώρα τα βιντεάκια του DrDoom είναι τα μόνα που υπάρχουν από το live. Το sludge στην ελλάδα είναι η φάση όπου εκατόν πενήντα κατσίκια κοπανιούνται σα ζαβά κι ο DrDoom τραβάει βίντεο.
Μερικαί κακαί φωτό και ένα ανούσιο ριπόρτ:
…ανέμελος…
http://drdoomslair.com/2011/07/08/eyehatgodchurch-of-miserygomgoma-live-αν-club-7711/
video και κριτική…όπως θα έλεγε και ο bleeding ανούσιο μιας και by default όλοι ξέρουν τι έχασαν/τι δεν έχασαν…
μάλλον αυτή τη βδομάδα θα ανεβάσω στο foundry of doom radio ένα κάρο Eyehategod και Church of Misery, έχει αφήσει aftermath αυτή η νύχτα!
Μαριε, δεν ξερω αν σημαινει τιποτα αυτο αλλα εδω μεσα υπαρχουν 15 ανθρωποι κι αλλοι 135 που δεν εμφανιζονται παροτι σ αγαπανε. Καθομαι και τα σκεφτομαι ρε πουστη μου ΤΙ ΥΠΕΡΕΜΠΕΙΡΙΑ ηταν αυτη. 3η φορα που εβλεπα EHG και μου φανηκε διαστημικα καλυτερη απ ολες. Για Church of Misery, ο τραγουδιαρης δε τα σκασε το ιδιο με τη πρωτη πρωτη φορα, αλλα εκει εκανε stagediving σ ενα εντελως ξενερωτο κοινο. Σαν συνολο στεκεται κι αυτη στη καλυτερη που τους εχω πετυχει.
A night to remember, χωρις περιττα σχολια και φανφαρολογιες.
Λιγα λογια απο μενα…
Καταρχην, οι EHG ηταν να ερθουν στην χωρα μας περυσι αφου μετα την εμφανιση των Vitus στην χωρα μας, τοσο η εταιρια οσο και ο κοσμος (ακομα και η σκατενια πολη που ζουμε) ειχε τις καλυτερες συστασεις…Το κονε εγινε αμμεσα αλλα δυστηχως, η περιοδεια τους ηταν κλεισμενη και στην μονη διαθεσιμη ημερομηνια (τελευταιος σταθμος) δεν υπηρχε club διαθεσιμο…#-o
Anyway, φετος η μπαντα το ειχε κατα καποιον τροπο προγραμματισμενο και δεν υπηρχε περιπτωση να αφησει την ευκαιρια…
Το αεροπλανο λοιπον εφτασε με καθηστερηση 1ωρας και οι τυποι πατησαν το ποδι τους στο Ελ.Βελ. περιπου στις 15:30…Συνανταμε λοιπον 9 περιεργους τυπους και τις 2 κυριες που τους συνοδευαν…Τα ροκσταριλικια και οι μαλακιες, δεν εχουν καμια θεση…Μετα τις συστασεις, μας εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο ενθουσιασμενοι ηταν που θα παιζαν στην χωρα μας…Καντ γουειτ, αϊμ σο εξαιτιντ ηταν τα λογια που ελεγαν ολοι και το νιωθαν πραγματικα…
Στο δεκαλεπτο, ο χαβαλες ηταν τετοιος που νιωθαμε ολοι μαζι οτι ειμασταν φιλοι απο χρονια…οσοι ανταλαξαν μερικες κουβεντες μαζι τους αλλωστε, πιστευω οτι το αντιληφθηκαν…Οι ανθρωποι αυτοι, απλα δεν υπαρχουν…!!!
Κατεβαινουμε λοιπον την Αλεξανδρας, ΙΧ μπροστα και πισω το van με τους COM και τον Patton…Ξαφνικα, 2 μηχανες της διας, κανουν κλασικη ταρζανια και πανε να αλλαξουν λωριδα πισω απο σταματημενο-στην κινηση- λεωφοριο και προφανος ειχαν την απαιτηση να πλακωθει ενα υπερφορτωμενο van στα φρενα σε λιγοτερο απο 5 μετρα για να περασουν οι αρχοντες των δρομων…Πραγμα που φυσικα δεν εγινε και μερικα μετρα παρακατω, εσκασαν στο παραθυρο μας και κοιταγαν μεσα διερευνητικα λες και θα χαμε φυτευσει τιποτα αγριοχορτα στο πατωμα του αυτοκινητου ή θα χαμε απλωσει τιποτα γραμμες απο κοκα στο ταμπλο…Κανει νοημα να ανοιξω το παραθυρο και αρχιζει να λεει οτι του κατεβει…που πατε, γιατι κοιτατε,τι ειναι αυτοι,μπλα μπλα μπλα, κανε δεξια…Προσπαθουμε να το δουμε ψυχραιμα, και επισης ενημερωνω οτι τα παιδια ερχονται απο Αμερικη-Ιαπωνια και πως δεν υπαρχει λογος να γινει ολο αυτο…Παρ ολο που μιλαει λες και τα πιναμε χτες παρεα, προσπαθει να καταστησει σαφες οτι δεν ειναι φιλος αλλα ο αρχηγος…
-Μηπως θες να σε παω στο τμημα?
Δεν αντεχω και του λεω,- ολα αυτα επειδη δεν φρεναρα για να περασεις??Για να παρω την θείκη απαντηση:
-ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ…
Πιανω το κεφαλι μου και τον ακουω να ουρλιαζει…ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?? ΜΠΥΡΑ???
Γι ανα μην πολυλογω, μας τραβηξε στο τμημα με την αιτιολογια οτι απαγορευεται η καταναλωση αλκοολ μεσα στο αυτοκινητο και πως πρεπει να κανω εγω αλκοοτεστ και να φαω και προστιμο για την μπυρα που επινε ο συνοδηγος-Patton…ο κομπλεξισμος και ο πουστανθρωπισμος (!) σε ολο του το μεγαλειο…
George arrested ειπε ο Mike κατα την διαρκεια του live…Αυτο κι αν δεν περιμενα να ακουσω…:lol:
Για το live τι να πεις…Οσοι ηρθατε, το ζησατε και πολλες φορες, δεν περιγραφετε…Η περιγραφη και το τι περιμενει κανεις να δει/ακουσει, ειναι πολλες φορες περιεργη κατασταση…Οσοι ενιωσαν, ενιωσαν λοιπον…
Ναι, εχετε δικαιο…Τοσο οι COM οσο και οι EHG, ισως δεν εδωσαν το 100% παρ ολο που ισοπεδωσαν τα παντα στα ματια τα δικα μου…Οι ανθρωποι ειχαν να κοιμηθουν, δεν ξερουν κι αυτοι απο ποτε…Και ολα αυτα μεσα σε παρτυ,τονους απο ξυδια και “αλητειας” στους δρομους της καθε χωρας…Το μονο σιγουρο ειναι οτι εδωσαν το 200% των δυναμεων τους και φυσικα ο κοσμος που γνωρισαν και που ειδαν απο κατω, επαιξε το ρολο του σε αυτο…
Αν επρεπε να περιγραψω τι συνεβη μεσα σε ενα διαστημα λιγοτερο της μιας ημερας, δεν θα φταναν ουτε 15 posts…
Θα κλεισω λοιπον με το καλυτερο…Tοσο οι EHG οσο και οι COM, εφυγαν οχι μονο με την υποσχεση οτι θα ξαναγυρισουν (το οποιο ειναι το λιγοτερο)…Αλλα με τις καλυτερες εντυπωσεις…Ειναι χαρακτηριστικο το οτι εβαλαν την εμφανιση στην Ελλαδα ως την καλυτερη εμφανιση so far ακομα και απο το hellfest και μια απο τις καλυτερες ever…Ειπανα πως στο εξης οι περιοδειες τους θα ΧΤΙΖΟΝΤΕ γυρω απο την Ελλαδα και ολα αυτα με ενα σταρχειδισμο για οτιδηποτε εχει σχεση με την παναθλια μουσικη βιομηχανια…
Εμεις απο την πλευρα μας, θα θελαμε να ευχαριστησουμε τοσο τους Gomgoma οι οποιοι γαμησαν και εδειραν το συμπαν με ενθουσιασμο μικρων παιδιων, οσο και ολους εσας που εκαναν το event τοσο…μοναδικο θα το πω…!!! Τους Gomgoma δε, οσοι βρισκετε νοημα στη λασπουρια και την σαπιλα, απλα αξιζει να τους ψαξετε…Η μαλον, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ…!!!
Επι της ευκαιριας, θα πρεπει να πω απο την πλευρα μου ενα sorry για την τιμη των εισητηριων η οποια δυστηχως δεν μπορουσε μαθηματικα να πεσει πιο κατω… Συνολικα, 300 ατομα περιπου εδωσαν το παρον και η συναυλια ηθελε 400+ χωρις προπωληση για να βγουν τα εξοδα…Να ευχαριστησουμε ξανα λοιπον οσους στερηθηκαν για να δουν και να στηριξουν ενα τοσο ακριβο live…Eυχομαι να επιασε τοπο και η τελευταια δεκαρα…Tιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο…
Τι να λεμε,CHEERS ALL…!!!
ΥΓ Επειδη δεν αντεχω, θα το πω…Αφου εσεις αγαπατε το Μαριο, εγω θα δεχτω με χαρα την αγαπη της θηλυκης κοινοτητας…:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
George/Slam
Sorry για τι double post…
Υπηρχε καμερα στημενη στον χωρο…Δυστηχως, δεν μπορουσε να καλυψει ολοκληρα τα σετ αλλα σιγουρα υπαρχει καλο υλικο το οποιο θα ανεβει καποια στιγμη στο διαδυκτιο κατοπιν συννενοησης με τις μπαντες φυσικα (οι EHG ζητανε υλικο και επισημα)…
Στο μεταξυ, οποιος εχει φωτος,βιντεος η εχει κανει live report, μπορει να τα μοιραστει εαν θελει φυσικα, μαζι μας…Με χαρα θα τα ανεβασουμε και στις σελιδες μας μαζι με τα credits του shooter φυσικα…\m/
Μπράβο και εύγε στα παιδιά που έκαναν το live, εμείς στηρίζουμε και απλά ελπίζουμε να έχουμε συνέχεια και του χρόνου. Αν μπαίνεις μέσα όμως…
Να πούμε βέβαια ότι ήταν χαλαρά η καλύτερη συναυλία που έχει γίνει σε σάουνα!
Από κει και πέρα:
[B]GOMGOMA[/B]:Είχα ακούσει μόνο 3 κομμάτια σε ένα cd, δεν είχα δώσει πολύ σημασία αλλά νομίζω στο τέλος αρέσανε σε όλους
[B]CHURCH OF MISERY[/B]:αν και ένα κλικ κάτω από την εμφάνιση τους στο Hellfest αλλά όπως πάντα πωρωτικοί, για μένα είναι από τις μπάντες που μετράνε στα live, πραγματικά πολύ πιο απολαυστικοί σε σχέση με το στούντιο. O κόσμος κράταγε δυνάμεις πάντως ή απλά είχε έρθει για τους headliners
[B]EYEHATEGOD[/B]:απίστευτη εμφάνιση, δε βρίσκω λόγια, αντε με εξαίρεση την ατάκα «Athens is a cool place? όταν είχαμε λιώσει από τη ζέστη
Και 2 βιντεάκια:
GOMGOMA -[B][U]wolverine blues(Entombed cover)[/U][/B]
CHURCH OF MISERY ?[B][U]blood sucking freak[/U][/B]-
Την επόμενη φορά θα τους φέρω ένα ταψί μουσακά.
ΜΠΡΑΒΟ στο spit like a man ,για την πρωτοβουλια!
Pics:
Δε θα με χάλαγε να τους δω άλλες 34982095 φορές.
ΒΙΝΤΕΑΡΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΑΝ:!: