Eyehategod live at Temple Κυριακή 24 Ιουνίου

Λεπτομέρειες
EYEHATEGOD live in Athens
Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Κυριακή 24 Ιουνίου
Πόρτες: 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Περιορισμένη προπώληση: 18€
• Προπώληση: 20€
• Ταμείο: 23€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η έναρξή της θα ανακοινωθεί σύντομα):
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Reload Stores
• Media Markt Greece
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
• Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

*** Όλες οι αποδείξεις εισιτηρίων του viva.gr θα ανταλλάσσονται με κανονικά hard copy συλλεκτικά εισιτήρια, την ημέρα της συναυλίας, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν μιλάμε για sludge metal, μιλάμε για EYEHATEGOD!

…Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καταγωγή τους από τη μητέρα του είδους (και του southern metal φυσικά) Νέα Ορλεάνη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έχουν επηρεάσει τη σκηνή (τόσο της χώρας τους, όσο και την πολύ μεταγενέστερη αντίστοιχη Ευρωπαϊκή), με κάποιες εκ των κορυφαίων μπαντών του είδους (ή μήπως όλες;) να τους αναφέρουν μέσα στις βασικές επιρροές τους.

Με εμβληματική φιγούρα τον πολυπράγμονα Jimmy Bower (Down, Crowbar, Mystick Krewe of Clearlight, Corrosion of Conformity και όχι μόνο) και με το όνομά και την ύπαρξή τους να περιβάλλονται διαρκώς από μία απροσδιόριστη επικινδυνότητα, οι EYEHATEGOD αποτελούν την πεμπτουσία του ήχου που πρεσβεύουν, όντας ταυτόχρονα καταξιωμένοι στη συνείδηση των οπαδών ως μία από τις πιο αλητήριες μπάντες που θα συναντήσεις εκεί έξω.

Με 30 πλέον χρόνια ύπαρξης στην πλάτη τους και καταπονεμένοι από τις κακουχίες που χαρακτηρίζουν τον τόπο τους και συνοδεύουν ανθρώπους του είδους τους, οι EYEHATEGOD δεν πεθαίνουν. Μόνο γίνονται πιο δυνατοί.

Οι απόλυτοι κοινωνοί της ανίερης βρωμιάς και του ισοπεδωτικού βάρους, οι προπάτορες της σαπίλας και πατριάρχες του sludge metal επιστρέφουν στην Αθήνα, στα πλαίσια του περάσματός τους από τα καλοκαιρινά Ευρωπαϊκά φεστιβάλ, τη Κυριακή 24 Ιουνίου στο Temple της Αθήνας, για να κατεδαφίσουν, να διαλύσουν και να πολτοποιήσουν ότι βρεθεί στον διάβα τους και να βάλουν ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα που κάποια χρόνια μετά θα αποτελέσει μία σπουδαία κληρονομία για τον ακραίο ήχο.

1 Like

nice!

1 Like

Τεράστια χρόνια φέτος στο Ελλαντα. EHG ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ

1 Like

Πουτάνα ΟΛΑ

1 Like

την ξεχάσαμε αυτή την συναυλία. Λογικά θα πάω

Θα τα πούμε.

1 Like

Βαλτώδες, αρχετυπικό sludge. Πολύ καλοί οι EHG και με πολύ καλό ήχο, όπως έπρεπε, δυνατό και σαπισμένο. Τους είχα χάσει την προηγούμενη φορά λόγω χτυπημένου ποδιού, όμως αποζημιώθηκα και με το παραπάνω.

Στις 22 έπαιξαν στο Hellfest και στις 24 έπαιξαν στο Temple, πολιτισμικό σοκ θα πάθαιναν αν ήταν νηφάλιοι :grin:.

4 Likes

πρώτη φορά temple , πρώτη και EHG

Το temple με τρόμαξε στην αρχή επειδή είναι μικρό και πίστεψα ότι θα ακούμε σκατά . Τελικά όλοι είχαν καλό ήχο και με μια καλή προσέλευση μπορούσες να βλέπεις και να ακούς από παντού μια χαρά … Είχαν και πολύ καλό εξαερισμό και δυνατό κλιματισμό σε σημείο μετά να νιώθεις και ψύχρα . Μπράβο σε αυτά

Οι Gagulta που άνοιξαν μου άρεσαν. Το παλικάρι είχα ηχάρα στην κιθάρα αλλά ήταν και ο μόνος εγχορδος οπότε ήθελε να πιάνει πολλ’ες συχνότητες. Καλή ριφφολογία . :love_you_gesture:

1η φορά και Sadhus και παρατήρησα ότι το κοινό τους γουστάρει . Ήταν πολύ καλοί αλλά διάολε , οκ sludge μπλα μπλα … αλλά στα πρώτα 20 λεπτά έτριζαν οι τοίχοι , χτύπαγε το μπάσο το επιγάστριο ρε . Επίσης αν θέλει ο φίλος στην κιθάρα θέλει να έχει σκηνική παρουσία Matt Pike πρέπει να φάει . Πολύ όμως :stuck_out_tongue:

για EHG δεν ήξερα τι να περιμένω μιας και δεν είμαι σχετικός με τον χώρο , απλά μου αρέσει σαν μπάντα . Ό,τι είπε ο Παντελής αποπάνω . Πάρα πολύ καλοί , καλός ήχος , diy φάση με διαλείμματα ανά 3 κομμάτια για να ψωλάρουν , να πιουν , να πάνε πίσω να κατουρήσουν , να καπνίσουν . Αλλά όταν έπαιζαν ήταν μάγκες :+1:

1 Like

μλκια δλδ που δεν πηγα τελικα…το φοβηθηκα λογω temple

Τους ειχα δει το 15 και τα χανε γαμησει, δυστηχως δουλευα βραδυ προχθες και δεν τους προλαβα!στα λαιβ γαμανε συμπαντα