To Face Yourself Festival ειναι ενα rock/metal φεστιβαλ που θα διοργανωθει και αυτο στον χωρο της Πατρας και πιο συγκεκριμενα στο γηπεδο της Παναχαϊκης που βρισκεται αρκετα κοντα στο κεντρο της πολης.Σας περιμενουμε ολους για να περασουμε οσο καλυτερα γινετεαι ακουγωντας πολυ μουσικη, πινοντας πολλες μπυρες και αλλα πολλα τα οποια κραταμε για εκπληξη…
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ…!!!.
Εχει φιλανθρωπικο χαρακτηρα και αυτο θα επιτευχθει με την συγκεντρωση χρηματων για τον φιλανθρωπικο οργανισμο “ΦΛΟΓΑ”.Το φεστιβαλ θα πραγματοποιηθει στις 30-31 Μαιου 2009. Στο φεστιβαλ θα συμμετασχουν συγκροτηματα απο ολη την Ελλαδα. Ας δειξουμε σε αυτην την χωρα οτι δεν υπαρχει μουσικη μονο στα μπουζουκια και οτι δεν ειναι μονο αυτοι ευαισθητοι. Πρεπει να κανουμε ολοι μας κατι για να τους το αποδειξουμε αυτο!!!Να ειστε ολοι εκει…
30 - 5 - 09
SOUL (sic)
DEFINITE X
MYST
POEM
RITUAL OF ODDS
BIOS
TARDIVE DYSKINESIA
31 - 5 - 09
BLACK HUMOR
HOLY OATH
LUCKY FUNERAL
THE CURF
DEADBEAT ESAPEMENT
A.T.M.
TSOPANA RAVE
DOORS OPEN 17:00
TICKET FEE 10 euro
Επι τη ευκαιρία, σήμερα παίζουν οι POEM στο Stone μαζί με κάτι Ολλανδούς που δεν έχω ξανακούσει ποτέ.
Η ΜΟΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ είναι πως την Κυριακή έχει την μπάλα 21.15.
Κατά τα άλλα θα έχει με το εισιτήριο 4 μπύρες βαρελίσιες
θα παίζουν κλουβιά με χορεύτριες και διάφορα events και θα είναι καλά.
επίσης, ενδεχομένως να δημιουργεί πρόβλημα το Σάββατο ότι έχει και άλλο φεστιβάλ με τους The Last Drive και τη (φυσαρ)Μόνικα.
Όποιος ΞΕΡΕΙ τι παίζει πίσω από κάθε festival, πέραν του ότι το συγκεκριμένο έχει και τον ιδιαίτερο σκοπό του θα πάει στο Face Yourself. Οποιος ελπίζει μαζί με τα ονόματα άλλων να δει και το δικό του στα πολιτιστικά τοπικής εφημερίδας μπορεί να πάει στο άλλο (να δώσει και 20 γιουρα). Καλοί οι Last Drive αλλά…
Α θα παίξει και after party στο ξενοδοχείο Αστήρ στο κέντρο της Πάτρας.
χχεχεχεχε…
δεν θέλω και να εκφέρω άποψη ως εμπλεκόμενος.
πάντως αν κάποιες στιγμές και στο μέλλον περισσότερο μπορεί να ακούσεις και πράγματα πιο κοντά σε γνώριμα ακούσματα, κάπου θα έχω βάλει το χεράκι μου…