Faith No More

Πέθανε ο Cornell αλλά δεν το ξέρει :slight_smile:

Μακαρι να μεινουν μονο στον τομεα των live και να μην βγαλουν album…Γιατι μερικοι μυθοι ειναι καλο να συντηρουνται οπως ειναι…

ρε φάε τη γλώσσα σου…
μάγεια είναι και θα λυθούν, επειδή φλώρεψε λιγάκι…

από την άλλη τι να σας πω ρε παίδες εσείς που έχετε τις ενστάσεις σας για FNM.
πρώτον το να μιλάει κάποιος για συμβιβασμό και παράλληλα αναφέρεται στον Mike Patton κάτι λάθος έχει καταλάβει.
επίσης, οκ ο Martin θα ήταν super, αλλά δεν τρέχει τίποτα εκτός και αν υπάρχει άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με το άθλημα και δεν αντιλαμβάνεται ότι το King For A Day είναι αριστούργημα και το Album Of The Year πολύ καλό.

fingers crossed για οτιδήποτε.

ειπες πολυ μεγαλη αληθεια πλακα-πλακα…

ρε και αλμπουμ οφ δε γουικ ή άλμπουμ οφ δε ντέυ να βγάζανε θα έσπερνε.

Ναι,μακαρι να γινει ετσι,περιπτωση At the Gates.Μια περιοδεια και τελος.

Kαλά έχω τρελαθεί τώρα…Δεν ξέρω αν είσαι fake account μου αλλά πάντα έλεγα ότι αυτό το κομμάτι θα χορέψω με τη γυναίκα μου στο γάμο μου…ιχχχ ανατρίχιασα…ποιος είσαι???:smiley:

δε βάζουμε κι ένα πολλ που το χω περιέργεια? (για καλύτερο δίσκο τους)

ωπ, υπάρχει πολλ τελικώς.

λατρεύω παθολογικά τα 4 τελευταία τους (σικ) κι επειδή το album of the year δεν έχει ψόφο, θα το τιμήσω. κρίμα είναι, αλήτες :!: για του λόγου το αληθές, αυτή τη στιγμή ακούω το ashes to ashes, yeh~!

King For a Day κι απο μενα.:smiley:

Angel Dust γιατι ειναι το πρωτο που ακουσα…χμμ, το King For A Day όμως μαλλον μαρεσει περισσοτερο…δεν μπορω να ψηφισω!!

τελικα Angel Dust

angel dust ρε παλουκαρι.δεν τιθεται θεμα συγκρισης για το πιο ειναι το ΚAΛΥΤΕΡΟ(προσοχη οχι αγαπημενο).

πιο αγαπημενο αλμπουμ μπορει να ψηφισυν καποιοι εδω μεσα το kfad/aoty/trt και ειναι απολυτως λογικο

αλλα σε επιπεδο μουσικης πληρωσης το angel dust παιζει διχως αντιπαλο.

αλλα ας κανουμε ενα πολλ για το πιο αγαπημενο να δουμε που κινειται μουσικα ο ελληνας ροκας…

Συμφωνώ κι επαυξάνω.:stuck_out_tongue:

Σ’ αυτό το album oι Faith No More διασταύρωσαν τα πάντα. Υπερ-πειραματικό όσο δεν πάει. Aν δεν είναι αυτό μουσική πλήρωση, τι στο καλό είναι?

το King for a day,ηταν που με εμπασε να ασχοληθω με αυτους…μου το εκανε δωρο ενας φιλος,το ψιλοσνομπαρα αλλα οταν εκατσα σοβαρα να το ακουσω,επαθα τη πλακα μου…οντως,υπερπειραματικος δισκος,χωρις να εχω ακουσει ολα τους τα αλμπουμ,αλλα μονο τα 3 τελευταια,απο 92 δλδ κ μετα,μπορω να πω πως και γω το θεωρω το καλυτερο τους…

Lupin ακου και το The Real Thing του 90 (ή 89 δεν θυμαμαι ακριβως) που ηταν και το 1ο του Patton με τους FNM. Δεν ειναι πειραματικο (σε σχεση με τα επομενα) αλλα ειναι δισκαρα.

να λεμε και ποιος φιλος ε???8)
που του σνομπαρες καποτε και το fly to the rainbow:p

Συμφωνώ απολύτως! King For A Day rules!

Την πιθανότητα για live ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν την περίμενα! Θυμάμαι σε μια συνέντευξη που είχαν δώσει, έλεγαν ότι τον τελευταίο καιρό έκαναν διαγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος είναι ο πιο μισητός από τους άλλους!

σουτ ρε:oops::tomato::tomato::tomato::stuck_out_tongue:

γιεπ,το εχω ηδη ‘‘προμηθευτει’’ μιας και ακουγα λιγο το angel dust τωρα το βραδυ επειδη μου τους θυμησατε και τις επομενες μερες θα το ακουσω και αυτο…:smiley:

Real Thing ή King For a Day? Ιδού η απορία!

King For a Day, Fool For a lifetime!

κοιταχτε ομοιομορφια παντως στο πολλ :!: :lol: