Ε λογικα με το τελευταιο λαιν απ θα γινοταν
Από Blabbermouth :
According to Idolator.com, former FAITH NO MORE singer Mike Patton’s publicist has confirmed that the hugely infuential '90s alt-metal band will reunite for a summer tour. At the moment, it appears that the group will only perform in Europe and there are absolutely no plans to tour the States.
8O8O8O8O8O8O8O8O8O8O ΔΙΚΕ ΜΟΥ !!!
Σιγά μην έρθουν από δω =(
θα τους δουμε εξω τοτε, δε χανετε αυτο λεμε…με τιποτα
μόνο εγώ στράβωσα απ ότι φαίνεται :lol:
Επειδή δεν είναι και ο Jim Martin παρών ε ?
Γιατι δε γινεται για εδω;
Ολα εξαρτωνται απ το κασε. Αμα παιξουν σε δυο-τρια φεστιβαλ τυπου Ροκ Αμ Ρινγκ, ε, ναι δε γινεται.
Εαν ομως το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο, μιλαμε για πολυ χοτ ονομα. Δεν εχουν μεινει δα και τοσα πολλα που μπορουν να τραβηξουν το ελληνικο κοινο.
Παττον με Ραζελ => 700 ατομα στο Αν με αλλα 300 απ εξω να κλαινε.
Faith No More => 11 χιλιαρικα στο ανετο ομως, θα παει πολυς κοσμος για το hype της φασης.
Περιμενουμε τα dates… να δουμε και που παιζουν…
Συμφωνω οτι δεν ειναι καθολου απιθανο,ολοι ξερουμε οτι υπαρχει μια λατρεια για τον Παττον στην Ελλαδα.
Μακαρι γαμω.Αλλα οχι μακαρι στο χωραφι…
ειναι σιγουρο το reunion…?
γτ απο τι διαβαζω ολα αυτα βγαινουν απο κυκλους κοντα στον παττον…
[Φουσέκης]Ναι αγορίνα μου, είναι επίσημο[/Φουσέκης]
[B]FAITH NO MORE bassist Bill Gould has released the following statement to BLABBERMOUTH.NET:
"FAITH NO MORE has always stood out as some sort of unique beast; part dog, part cat ? its music almost as schizophrenic as the personalities of its members. When it all worked, it worked really well, even if the chemistry was always volatile.
"Throughout our 17 years of existence, the mental and physical energy required to sustain this creature was considerable and relentless. Though amicable enough, when we finally split, we all followed paths seemingly destined to opposite ends of the universe. Yet during the entire 10 years that have passed since our decision to break up we’ve experienced constant rumors and requests from fans and promoters alike. Nevertheless, for whatever reason, none of us kept in regular touch, much less to discuss any possibilities of getting together.
"What’s changed is that this year, for the first time, we’ve all decided to sit down together and talk about it. And what we’ve discovered is that time has afforded us enough distance to look back on our years together through a clearer lens and made us realize that through all the hard work, the music still sounds good, and we are beginning to appreciate the fact that we might have actually done something right. Meanwhile, we find ourselves at a moment in time with zero label obligations, still young and strong enough to deliver a kick-ass set, with enthusiasm to not only revisit our past but possibly add something to the present. And so with this we’ve decided to hold our collective breaths and jump off this cliff… BACK, GOD FORBID, INTO THE MONKEY CAGE!!!
"We can only hope that the experience of playing together again will yield results erratic and unpredictable enough to live up to the legacy of FNM.
“Who knows where this will end or what it will bring up… only the future knows. But we are about to find out!”
FAITH NO MORE 2009 is:
Mike Bordin - Drums
Roddy Bottum - Keyboards
Bill Gould - Bass
Jon Hudson - Guitar
Mike Patton - Vocals[/B]
Τώρα περιμένουμε μόνο τις ημερομηνίες…
Λειπει ο Martin…Δωρο αδωρο…
Αν και μου αρέσουν οι Fait No More δεν ενθουσιάζομαι με τα reunion έτσι κι αλλιώς, ειδικά αν είναι μόνο για περιοδεία, δηλαδή κονόμα! Βγάλτε δισκάκι και το συζητάμε. Δισκάρες πάντως τα Angel Dust και King For A Day…
κατσε ρε συ shadowking
δηλαδη σε περιπτωση που ερθουν ελλαδα
και εχουν ενα best of setlist εσυ δεν θα πας???
Xμ, θα δω τι άλλες συναυλίες παίζουν και θα δω. Ειλικρινά δεν μου αρέσουν τα reunion, ούτε Sabbath πήγα για να καταλάβεις.
Υπέροχα τα νέα, από το πρωί μας έφτιαξε η μέρα!
Μπορεί όντως να λείπει ο Μάρτιν, αλλά ο πυρήνας της μουσικής των FNM ήταν πάντα οι Patton-Gould-Bordin.
Δε μπορούμε να τα θέλουμε κι όλα.
Αν δισκογραφήσουν, η επανασύνδεση θα φανεί ακόμα πιο τίμια.
Oπότε για όσους δεν τους έχουμε δει, σταυρώνουμε δάχτυλα και τσεκάρουμε τις επερχόμενες ευρω-συναυλίες.:!:
Εγώ πάντως και από δω να περάσουν δεν πάω με τίποτα. :thumbdown:
[SPOILER]Σας άρεσε?
Ωραία, πάμε κι άλλο ένα. Ήταν ο τοτός… :cold:
ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! :vibrate::vibrate::vibrate:[/SPOILER]
Φοβερό νέο. Μακάρι να περάσουν έστω από Αθήνα. Αλλιώς δύσκολο το κόβω για φέτος για έξω.
πω πω…μακαρι να κατσει να τους δω!!! Ειτε Αθηνα, ειτε οξω…ποιος να το λεγε
αντε και οι Σαουντγκαρντεν μεινανε…δεν εχει πεθανει κανεις τους αποσο ξερω
παντως σας βλεπω που λετε για νεο δισκο…μακαρι να μη βγαλουν νεο δισκο (και κοβω φλεβα για fnm)
δηλαδη με ποιο κριτηριο ειναι κονομα η τουρ, αλλα ο νεος δισκος δεν ειναι κονομα? και μετα απο τοσα προτζεκτς ποση δημιουργικοτητα και πρωτοτυπια να υπαρχει? (σιγουρα υπαρχει μιλαμε για απιστευτους μουσικους) αλλα δε θελω ενα μετριο δισκο fnm…αν ειναι να βγει μετριος δισκος για να ‘επικυρωσει’ το reunion (που δεν με ενδιαφερει στο κατω κατω γιατι γινεται,το ‘it’s all for the money folks’ παει παντου και σε ολους), προτιμω να κοιμαμαι αγκαλιτσα με τα παλια και απλα να μου φυγει το απωθημενο μιας live εμφανισης…
Ποιος μίλησε για κονόμα τουρ? :-k
Εγώ είπα ότι απλά θα φαίνεται πιο τίμια, γιατί άλλη μορφή έκφρασης η συναυλία/περιοδεία, κι άλλη ο δίσκος.