Tυφλα να 'χει το τζοκερ ενα πραμα.
αψολιμαν…καπως ετσι θα νιωθω!
Πολύ ωραίο νέο!
Μιχαλάκη, για κάμ του δώθε να μας ξαναπείς κανά ΩΠΑ.
Φέρτε τους ή τώρα ή ποτέ!
παντως οποιος μαθει και την παραμικρη φημη ας την ριξει να παιρνουμε και καμια ελπιδα…
δεν μας εχει μεινει και καθολου σαλιο να παμε εξω να τους δουμε…
emot που πρήζει τα @@ όλων των διοργανωτών εν ελλάδι
ti xaritwmeno festivalaki einai ayto?
Me onomata tupou all american rejects kai gaslight anthem, o aeras murizei green day…
Kai bonus oi titanes faith no more
LAB POST
Είμαι ήδη εκεί
Αν ψήνεται και κάνας άλλος μη-ανώμαλος, ας στείλει κάνα πμ
δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να τους δουμε φετος αφου και το rockwave εκλεισε απο μεγαλα ονοματα…
παντως αν συνεχισουν τις συναυλιες και βγαλουν και δισκο του χρονου ας πουμε με μεταλλικα θα ταν μια χαρα
Ναι σιγά μην τους φέρουν μαζί, στην Ελλάδα ζούμε. Ξεχωριστά και διπλασιάζονται τα κέρδη.
Πάντως το συγκεκριμένο live απ’ότι φαίνεται (δεν υπάρχει πλέον και στο επίσημο site) ακυρώθηκε.
Οπότε πλέον το πιο κοντινό μας live είναι αυτό στην Ελβετία στις 13 Ιουνίου!
Εύχομαι όμως να αρχίσουν να μας ξαναπλησιάζουν.
watafaka?
Επειδή δεν υπάρχει στο fnm.com δε σημαίνει ότι ακυρώθηκε.
Μη μας πριζώνεις στα καλά καθούμενα.
Χοχοχοχο, θα τους δω κατά 95% τον Ιούνιο! :vibrate:
Αν προσφέρεται κανένα παιδί για στήσιμο σκηνής, κουβάλημα αποσκευών και λοιπές αγγαρείες, ευχαρίστως να τον πάρουμε μαζί μας. 8)
Πού θα τους δεις ρε;
Nova rock festival αγαπητέ.
Aw… Είπα μήπως συναντιόμασταν στο hurricane
Χεχε, το καλοκαίρι προβλέπεται θερμο! Faith No More ρεεε!
Cya in Novarock
Δεν έχω φήμη να διατηρήσω εδώ, οπότε θα τα πω όπως μου έρχονται.
Βρε παπαράκο. Συγχώρεσέ μου τον φιλικό χαρακτηρισμό.
Πριν πετάξεις την εξυπνάδα, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το θαύμα της ανθρώπινης διανόησης, τον Γούγλη; GIYF. Το σάιτ του φεστ δεν είχε κάνει καμία τέτοια ανακοίνωση, και εικάζω ότι θα ήταν οι πρώτοι που θα το ανέφεραν. Το σάιτ με τα εισιτήρια το ίδιο. Ντάμιτ, πουθενά σε ολόκληρο ίντρενετζ δεν υπήρχε αναφορά σε αυτό. Εκτός φυσικά από το πρωτοπόρο ρόκιν και τους know-it-all του.
Δεν θα καθόμουν να ποστάρω αν δεν μου είχες αναστατώσει τόσο τον ψυχικό μου κόσμο τη μέρα που έκανες το ποστ. Είχα ορκιστεί σχεδόν να σε κράξω όταν ξεκαθαριστεί αυτό. Και ξεκαθαρίστηκε.
Καινούριο fnm.com στον αέρα.
Rock in Idro ΡΕ.
Δεν ήτο δικός μας know-it-all αυτός, ένας απλός παπαράκος που πέρασε να πει την εξυπνάδα του ήταν. Posts: 1 λέει.
Τι περιμένεις από κάποιον που έχει για όνομα το χειρότερο FNM τραγούδι άλλωστε.