Faith No More

O jim martin εκτος των αλλων ηταν και πολυ καλος φιλος του cliff burton(στο video του epic ο martin φοραει μια μπλουζα με τον cliff στη μνημη του)με τον οποιο ειχε τη πρωτη του μπαντα που αν θυμαμαι καλα ονομαζοταν vicious hatred,επισης οι 2 τους παιζαν στο project spastik children μαζι με τα υπολοιπα μελη των metallica.

Nταξ, νομίζω δε το έχεις ακούσει και πολλές φορές το cd :stuck_out_tongue:

Όλα τα κομμάτια του είναι εξαιρετικά. Όλα όμως. Τα δύο που ανέφερες είναι τα χιτάκια…

καλα το ποσο θεοι ειναι οι faith no more τα χουμε πει πολλες φορες…

το θεμα ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος τους δισκος… θεωρω τα The Real Thing, Angel Dust, King for a Day τους κορυφαιους τους, αλλα απο τα 3 πιστευω πως το πρωτο ειναι και το κορυφαιο. Ειναι ισως το μονο αλμπομ που μαρεσουν ολα τα κομματια το ιδιο

νταξ μάγκα μου, έκανες το poll που δε πρόκειται να ψηφίσω ποτέ.

Τρελό tie μεταξύ Real Thing και Angel Dust.

Ηaliseco, το ξέρεις φαντάζομαι οτι το poll αυτό είναι πολύ δύσκολο… και οτι όλα θα παιχτούν ανάμεσα σε 3 άλμπουμ στην ουσία…! (αν και η προ-Patton εποχή έδωσε κάποια φοβερά κομματάκια…!)

Θα επανέλθω, μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα σε Real Thing, Angel Dust και King For A Day…

Angeldust για μένα. Δίσκαρος.

Το “Real Thing” κερδίζει στα σημεία τα υπόλοιπα. Είναι και ο πρώτος δίσκος που άκουσα ποτέ από τους Faith No More οπότε έχει και συναισθηματική αξία. Τέλος έχει μέσα το Woodpecker from mars. Τελεία 8)

ψήφιζω angel dust, αν και δύσκολη επιλογή γενικώς.

Πολύ δύσκολη η επιλογή,αλλα θα πω το King…γιατί ήταν το πρώτο τους album που ακουσα + οτι περιέχει τις απόλυτες κομματάρες evidence και digging the grave…

Υ.Γ το digging the grave εχει διασκευαστεί εκπληκτικά από τους Sentenced…just for the history…

Oχι ρε μαγκιτη,τι λες τωρα?με παρεξηγησες.Κι εγω αυτο λεω για το real thing απλα ανεφερα τα "χιτακια"εντελως τυχαια.Ειναι πολυ καλος δισκος.

τεραστια μπαντα που ποτε δεν ειδαμε δυσυχως εδω…

και πως αλλωστε σε μια εποχη που οι εδω μεταλλαδες αλλα και γενικοτερα οι οπαδοι του σκληρου ηχου ηταν πολυ στενομυαλοι…

περισσοτερο οσοι εβλεπαν mtv γνωρισαν και αγαπησαν τους fnm…

τελως παντων για μενα καλυτερο το the real thing…με τοσα επη μεσα (epic…επος το λεει και ο τιτλος)…και
το ομονυμο τραγουδι (the real thing)…κτλ…

οι δουλειες του πατον μετα νταξει εξυπνες αλλα δεν μου λενε και πολλα απο ενα σημειο και μετα…πχ ας πουμε να ακους ηχους απο παιδικα γιαπωνεζικα και μετα ντραμιδι για 5 δευτερολεπτα και μετα το ιδιο κτλ…δλδ τραγουδια χωρις δομη αρχη μεση και τελος κτλ…νταξει εξυπνο αλλα μετα απο λιγο κατανταει βαρετο…

ελπιζουμε σε reunion

εχουν να πουν παρα πολλα ακομα…κυριως γιατι εφυγαν στο pick τους…

αλλα και για να βαλουν τα γυαλια σε μερικες απο τις σημερινες κυριαρχες μπαντες στον σκληρο ηχο…

συμπερασμα…διαγαλαξιακη μπαντα…

Μπορει να μην ειδαμε faith no more αλλα ειδαμε mike patton το 2004(κι ομως εγω τα καταφερα μεσα στο αχουρι)οπου παρα την αθλια διοργανωση και τον ανυπαρκτο εξαερισμο ο μιχαλακης μαζι με τον razhiel τα εσπασαν.Μακαρι να μπορουσα να δω και το all tomorrows parties το δεκεμβριο(καλα να περασετε οσοι πατε τυχεροι).Τωρα για reunion,μακαρι πραγματικα.

Το King For A Day είναι τιτανοτεράστιος δίσκος και με διαφορά το καλύτερό από τα αριστουργήματά τους. Πώς διάολο κατάφεραν και συνδύασαν από lounge (το Evidence το χω ακούσει κάμποσες φορές σε trendy καφετέριες) μέχρι thrashcore και παραταύτα ο δίσκος είναι ομοιόμορφος, παραμένει ένα θαύμα της μουσικής.

angel dust χρησταρα.

angel dust.

ολα υποκειμενικα ειναι (και το king ειναι δισκαρα) αλλα αυτα που επαιξαν στο angel dust δεν τα ξαναπαιξαν ποτε τους.

αλλα στην τελικη ειναι απλα η αποψη σου οποτε επιτρεπεται να εισαι λαθος :slight_smile: (να δω τσιμπαει ? )

evidence ? παρε ενα RV που ειναι 100 φορες πιο αρρωστο

digging the grave ? σε’ βλεπω’ με land of sunshine και σου κανω και raise

νταξ το king for a day ειναι οντως απαικτη κομματαρα αλλα και παλι ενας κουκος (βολοντε) δεν φερνει την ανοιξη (την καβα )

κλεινοντας να πω οτι το angel παροτι πιο πολυεπιπεδο απο το king εντουτοις ακουγεται πολυ πιο συνεκτικο.

ετσι ειναι τα αριστουργηματα.

για μενα μαζι με αenima/superunknown ειναι ισως η top-3 των 90’s

Reunion εχουν κάνει, θα κάνουν? Ξέρει κανείς?

Δεν έχουν κάνει, ο Patton όπως θα δεις σε πιό πάνω ποστ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο reunion, αλλά είναι πολύ δύσκολο.

Ναιι! και μάλιστα πολύ καλά!
Ψήφισα Real Thing γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που άκουσα το Epic…

Mόνο δύο ψηφίσαμε το King for a day, fool for a lifetime;:-k

Ποιός ήρωας ψήφισε Introduce? Είσαι μεγάλος, όποιος κι αν είσαι.

Τρεις.