Faith No More

Lewnidas Vranas >>>>>>>>>>>> 90s Burnout Night <<<<<<<<<<<< Swthrhs Diamanths

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;            Tool                                Faith no More                        Queens Of the Stone Age    &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Kyuss                                Soundgarden                               Monster Magnet

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;          Mars Volta                          Smashing Pumpkins                            Porcupine Tree       &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Nine Inch Nails                       Alice In Chains                               Pearl Jam

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;     Rage Against The Machine                 A Perfect Circle                                  RHCP             &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Place : Alley Cat , Kwnstantinoupolews 50 , Gkazi

Date : Thursday April 10th , 2008

Time : 22.30

Entrance : Free

Prepare yourselves

Τι Να Πει Κανεις Για Την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Του Μπαντα…???
:dunno:

Αι Σιχιτιρ,συγκινηθηκα…Παλιοπαιδα…:cry:

μεγαλη μπαντα στα στουντιο αλμπουμ

10 φορες πιο μεγαλη μπαντα στα live τους

οποιος εχει ακουσει καλο bootleg tους ξερει…

αν θελει κανεις site με τρελα bootlegs τους ασ με pm

συγγνωμη για το απολυτο υφος μου αλλα οι soad δεν αξιζουν ουτε στην ιδια σειρα να μπαινουν με τους FaithNoMore…αποψη μου :roll:

Λανθασμένη άποψη.
Συγγνώμη για το απόλυτο ύφος μου.

δηλαδη τους θεωρεις ισαξιους?

Διάβασε τι γράφω στο πρώτο ποστ που κουόταρες. :wink:

οκ
ισως ειμαι προκατειλημενος απεναντι στους soad αλλα γουστα ειναι αυτα, για μενα δεν εχουν καμια σχεση

FNM θεοι,πρωτοποροι,παιχτουρες κτλ…αλλα κ γω θεωρω soad ως πιο αξιουςσυνεχιστες τους…α ρε πατον,θεε…πηρα προσφατα το δισκο των fantomas Με τις διασκευες σε μουσικες απο ταινιες,κ τα ειδα ολα…ποσο ταλαντουχο ατομο ειναι ρε γμτ,ετη φωτος μπροστα…

Faith No More και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Θεοί!!!:bow2: :respect:

Τεράστια μπάντα. Απορώ πως κάποτε κάποιοι παρουσίαζαν τους FNM σαν grunge ενώ οι τύποι δεν είχαν καμιά σχέση. Απλά έπαιζαν τα πάντα.

γιατι συγκρινουμε fnm με soad ρε μαγκες ?

τι συγκρινουμε δλδ ?

οκ η βουρτσα με την πουτσα εχουν την ιδια καταληξη (-τσα ) αλλα ειναι διαφορετικες λεξεις…

ελεος δλδ

απλα η αποψη μου

α και το angel dust ειναι ηχητικο μindfuck και πολυ ‘φευγατος’ δισκος

Συμφωνω απόλυτα. Τρομερό γκρουπ, έπαιζαν τη δική τους μουσική και μεις παλεύαμε να τους φορέσουμε ταμπέλα, αλλά… Από το evidence μέχρι το digging the grave και το from out of nowhere…

A και κάτι σημαντικό. Όταν τα σπάνε… ΤΑ ΣΠΑΝΕ!

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ:bow2::bow2::bow2::bow2:

Γιατι το The Real Thing παει πισω? Mαζι με το Angel Dust τα καλυτερα τους. Μετα εφυγε ο Jim Martin και εχασαν λιγο πιστευω. To Κing For A Day καλο ειναι, αλλα οχι σαν τα 2 προηγουμενα

Νταξει ρε Γιαννη μη βαρας.Ολα μου αρεσουν απο faith no more και το real thing(που εχει τις κομματαρες from out to nowhere,epic)απλα τα 2 που ανεφερα ειναι τ’ αγαπημενα μου.

Τα Real Thing, Angel Dust και King For A Day είναι απλά τεράστιοι δίσκοι, απο τους καλύτερους που έβγαλε οποιοδήποτε συγκρότημα μέσα στα '90ς…

Βαρεσε κανεις?:roll:

Eπισης δισκαρα το Live απο το Brixton Academy με Patton φωνητικα στο We Care A Lot

Patton = GOD

Δε νομίζω πως θα καταλήξω ποτέ ποιό είναι καλύτερο: Real thing ή Angel dust.

ακουω τωρα ενα live τους απο 1992 απο angel dust tour

παιδια τι φωνη που ειχε ο patton…

ακουω το zombie eaters.ο παττον ‘περναει’ φωνητικα απο τον frank sinatra στον serial killer σε μερικα δευτερολεπτα.

πολυ αγαπημενο επισης το edge of the world

μονο ο τρελαμενος patton θα εγραφε ενα τετοιο τραγουδι για εναν…παιδεραστη (δειτε στιχους και γελαστε με το διεστραμμενο χιουμορ(?) του patton.

κατ’εμε στις 5 κορυφαιες/αγαπημενες μπαντες των 90s.οσο σκεφτομαι οτι το 1992 κανανε κοινο tour με soundgarden μου ερχεται εγκεφαλικο…ουφφφφ