Καλό reunion αυτό! Παίζει ?
δεν υπαρχει περιπτωση…
ειχε βγει μια εντονη βρωμα πριν κανα 2 χρονακια
οτι ειχανε μπει στουντιο και γραφανε!!!και με γνωστο παραγωγο
τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο…
Είχαν έρθει ποτέ στα μέρη μας για live οι FNM? :-s
χαχα καλο :!:
Το περίμενα
Nαι support στους Μanowar…:lol:
Δηλωσεις Patton για τα 20 χρονια του Real Thing (συμπληρωνονται το 2009):
[size=“3”]Δεν θα το απεκλεια[/size] (σ.σ. το reunion) αλλα δε νομιζω οτι χρειαζεται και να ενωθουμε ξανα, μπορουμε να κανουμε κι αλλα πραγμτα για να γιορτασουμε τα 20 χρονια του αλμπουμ
Μενουμε στο bold κειμενο και στελνουμε θετικη ενεργεια.
XAXAXA
και μενα το αυτι μου εχει πιασει την ραδιοαρβυλα!!
τα φραγκα λογικα θα ειναι δελεαστικα
για να δουμε…
positive vibes emoticon υπαρχει???
Αμε! Κανει! Ολα κανουν!
Patton/Martin/Gould/Bordin/Bottum ελατε στο λαο σας!
στο dimeadozen.org παιζουν τρελα βιντεο τους σε dvd
αν κανεις εδω μεσα εχει δει τη συναυλια 1992 στο warfield oy o patton τραβαει επιτοπου κωλοτουμπες και σκαει με την πλατη κατω καταλαβαινει…
το angel dust ειναι απιστυτος δισκος αλλα θελει ΠΟΛΛΑ ακουσματα
κριμα που δεν δεν ειδαμε ουτε αυτους live…
εχει πλακα ποσος πολυς κοσμος(ειδικα μεταλαδες) εχei θεοποιησει τους soad και δεν εχει ακουσει fnm…η επιτομη της υπερτιμημενης μπανατς απο την μια και η επιτομη της υποτιμημενης μπαντας απο την αλλη…
Δε ξέρω αν οι SOAD είναι υπερεκτιμημένοι, αλλά αυτό για τους FNM και τους μεταλλάδες ισχύει, ειδικά κατά τη δεκαετία του '90. Τι να γίνει, ήθελε το μέταλ κοινό τότε να βρει κάποιους αποδιοπομπαίους τράγους για την έλλειψη “αληθινού μέταλ” σε θέματα προβολής στα ΜΜΕ και στον κόσμο, βρήκαν λοιπόν τους Faith No More και τους Nirvana (κατά πρώτο λόγο). Ποιός ξέρει, αν έβγαιναν τώρα οι FNM, μπορεί το μέταλ κοινό να τους αποθέωνε, περισσότερο και απο τους Tool ή τους System Of A Down…
Θεοι μεγιστοι.-
Κομματια ασυλληπτα καλα,φωνη και φροντμαν απο αλλο πλανητη,δισκαρες χωρις fillers σχεδον,τι αλλο να ζητησει κανεις?
Ε λογικο δεν ειναι? Οι FNM διελυσαν το '97.
Ο πιτσιρικας που ακουσει μουσικη σημερα θα ακουσει πρωτα αυτους η τους SOAD?
Oι SOAD ειναι οι καλυτεροι συνεχιστες του πνευματος των FNM…
Η αλήθεια είναι ότι εάν είχαν γράψει οι Tool ή οι Soad το Woodpecker From Mars (για παράδειγμα) θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερη προβολή . Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Κανείς δεν σου εγγυάται την αναγνώριση…
MIKE PATTON IS GOD
communication breeds evolution.
παιζει τρομερο torrent με καταπληκτικα SBD συναυλιες των FNM 93-97
εχω παθει τρελη μουνοπλακα…
οποιος πιστος ας μου στειλει ενα pm να του πω διευθυνση…