Falkenbach - Tiurida

Απλά μου κόπηκαν τα πόδια μόλις το είδα!!!

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Ιανουαρίου 2011

Τα λόγια είναι εντελώς περιττά για όσους γνωρίζουν! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Μετά από τόσα χρόνια αναμονής ήρθε η επαναδραστηριοποίηση!!! :yahoo::yahoo::yahoo:
ΑΠΕΙΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!:vibrate::cry:

Ας κάνουμε και μια προσευχή για Summoning μπας κ εισακουστούμε :papas::bow2:

Εχω πολυ καιρο να ακουσω Falkenbach και το τελευταιο τους δεν το εχω ακουσει
και πολυ αλλα γιατι να μην ακουσουμε αυτο οταν με το καλο βγει !

Να ακούσεις επειγόντως το Heralding. Είναι και αυτό ύμνος όπως κ τα προηγούμενα! Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει βγάλει ούτε ένα μέτριο κομμάτι!

Αναμένουμε! 8)

Ξεκίνα από Ok Nefna Tysvar Ty και τράβα προς τα πίσω. Το Heralding είναι απλά συμπαθητικό.

Ε το Ok Nefna και το En Their Medh Riki Fara εχω ακουσει κυριως !

Ε αυτά ειναι και τα καλύτερα τους. Αφού τα χεις ακούσει γιατί μας τα κάνεις ζέπελιν πατρινε? :stuck_out_tongue:

Mererfin, αυτα ειναι τα καλυτερα νεα που ακουσα (ανεξαρτητου ειδους) τους τελευεταιους 2 μηνες.

Οι Φαλκεν ειναι μεσα στις 3 αγαπημενες μου μπαντες εβερ (οι αλλοι ειναι οι Scanner+paradise lost). Καλα εννοείται πως δισκοι οπως το En their… ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η σκηνη σε βικινγ μπλακ (και μη μου πει τωρα κανεις Thyrfing).

Αντε να δουμε τι θα βγαλει ο τυπος αυτη τη φορα.

[B]Album Preview[/B]

[B]Falkenbach - Tiurida[/B]

1. Intro
  2. …Where His Ravens Fly…
  3. Time Between Dog And Wolf
  4. Tanfana
  5. Runes Shall You Know
  6. In Flames
  7. Sunnavend
  8. Asaland [bonus]

January 28th, 2011

Γιατί έχουμε καθυστέρηση της κυκλοφορίας? Αλλά ντάξει λίγες μέρες είναι θα το αντέξουμε!

Ωραίο ακούγεται!
Σε ένα μήνα!:bounce:

Στις 18 εχω τη χριστιανικην εορτην μου! Φανταζεστε τι δωρο θελω ε?:D:p

μπαμ!

έσκασε…ας ελπίσουμε λοιπον…

:thumbup::yahoo:

:(:(:frowning: Δυστυχώς με τις πρώτες ακροάσεις δεν ενθουσιάστηκα. Περίμενα κάτι δυναμικό μετά από τόσα χρόνια απουσίας αλλά μου φάνηκε ότι επαναλαμβάνεται πάρα πολύ και μάλιστα με ‘‘κακό’’ τρόπο. Σίγουρα δεν αγγίζει τις υπέρτατες παλιές συνθέσεις. Θέλει και άλλο άκουσμα μέχρι να μάθω καλά τα κομμάτια αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξω κατά πολύ γνώμη…:frowning:

που ρε παιδια???

Έχεις PM…:wink:

μια απο τα ιδια και για μενα…

Καλούλι ειναι :hippy: