Falloch - Where Distant Spirit Remains

FALLOCH - Where Distant Spirit Remains

Οι Falloch ειναι ενα ντουετο απ τη Σκωτια και το περσινο ντεμπουτο τους “where distant spirit remain” ειναι απ τις περιπτωσεις που ειτε θα το ακουσεις και θα σου μεινει αδιαφορο ειτε θα το λατρεψεις .Προσωπικα το ακουω το τελευταιο διμηνο και δν εννοω να το βαλω στην ακρη .

Ιδανικη βραδυνη παρεα κινειται στο ατμοσφαιρικο ροκ/μεταλ και συνδυαζεται με τους folk κελτικους ηχους του Φλαουτου,τις ποστ ροκ μελωδιες και το blackgaze .

Οτι κοντινοτερο στους Αlcest εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο,στην (ακομα) πιο σοφτ βεβαια εκδοχη τους,αφου τα black φωνητικα ντυνουν τα αραια αλλα πετυχημενα ξεσπασματα του δισκου.Σε οσα ριβιους διαβασα αλλωστε το σημειο “τριβης/ενστασης” ηταν τα απαλα/φλατ φωνητικα,που προσωπικα θεωρω πως ντυνουν αψογα τα οργανικα-μελωδικα μερη των κομματιων .

Ο δισκος ακουγεται ολοκληρος σαν μια συνεχεια και δν ξεχωριζει καποιο τραγουδι ιδιαιτερα απ τα υπολοιπα.Γενικα ειναι μια απ τις ομορφοτερες περσυνες κυκλοφοριες και νομιζω πως αξιζει προσοχης . [B][I][U]Falloch - Beyond Embers and the Light[/U][/I][/B]

τους πετυχα σαπορτ σενα λαιβ
και στην αρχη που ειδα κατι πιτσιρικια να ανεβαινουν στη σκηνη
λεω: ωχ μαλακιες θα ακουσουμε!!

αλλα νοτα με νοτα
αποδειχθηκαν πολυ γαματοι
φανηκαν αρκετα δεμενοι και προβαρισμενοι
με αρκετα καλο ηχο
η μουσικη τους ειναι ακριβως οπως την περιγραφεις
και σε σημεια μου θυμησαν και λιγο primordial
αυτο το folk που συνδιαζουν με το post rock/blackgaze ειναι πολυ ωραιος συνδιασμος
και το κανουν πολυ καλα
πιστευω οτι εχουν μελλον μπροστα τους
χωρις να ειμαι μεγας φαν του ηχου αυτου
μου κεντρισαν το ενδιαφερον!!!

ωραιος !

Οντως ειδα και εγω κατι λαιβ βιντεακια και δν σου"φερνουν" σαν φιγουρες πως παιζουν τετοια μουσικη.

Το θεμα ειναι πως προκειται για πολυ καλη μπαντα και ο δισκος αξιζει σιγουρα να τσεκαριστει.Ειδικα οσοι γουσταρουν το ατμοσφαιρικο μεταλ στυλ Alcest,Agalloch θα αρεσκουν πιστευω .