Fallout : The official thread

Μετά απο popular demand (godsmackGR) άνοιξα αυτό το thread για το τρομερό αυτο game με το όνομα fallout (όλα της σειράς).Εδώ μπορούμε να γράφουμε απορίες ή ότι αλλο έχει σχέση με το παιχνίδι

εε όχι μόνο για το 3, υπάρχουν άλλες 3 παιχνιδάρες πιο πίσω!
Νταξ ότι και να πω είναι λίγο για το καλύτερο rpg game κατά τη γνώμη μου. Έχω φάει ώρες πάνω στο παιχνίδι, όσες φορές και να το αρχίσω δεν το βαριέμαι. Ειδικά τα 2 πρώτα που είναι καθαρά rpg υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις!

http://www.play.com/Games/PC/4-/12103233/Fallout-Collection/Product.html

Αυτό θα τσιμπήσω την δευτέρα μαζί με τα tickets για το wacken!


Now playing: Broilers - Meine Sache
via FoxyTunes

νταξει χαλαρα απο τα καλυτερα rpgs ever,με τονους απο μαυρο χιουμορ,επαναστατικο σεναριο που εβγαλε το ειδος των rpgs απο το κλισε των δρακων και των μπουντρουμιων,οξυτατη κριτικη στο ανθρωπινο ειδος και πολλα μα πολλα easter eggs(στο σαιτ που θα σας προτεινω παρακατω θα βρειτε πολλα).Τετοια παιχνιδια οπως τα fallout αλλα και ταινιες οπως τα mad max μας υπενθυμιζουν οτι καποιοι κυριοι εχουν κουμπακια που αμα τα πατησουν θα αφανιστουν χιλιετιες προοδου σε ωρες.Στο παιχνιδι υπαρχει αφθονη βια,μπινελικια,χρηση ναρκωτικων,μπορεις να γινεις σκλαβεμπορος,πορνοσταρ,μαφιοζος και πολλα αλλα που κανουν το παιχνιδι απιστευτα ρεαλιστικο.Καθε gamer που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να παιξει τα δυο πρωτα παιχνιδια της σειρας.Trivia:τα fallouts ειναι εμπνεσμενα απο το πρωτο post-apocalyptic rpg ever το wasteland.


καταπληκτικο fan site για το συμπαν του fallout πολλα easter eggs,ιστοριες,links για mods και πολλα αλλα καλουδια!

παω τωρα να τακτοποιησω τον μαster

ναι είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ.Απίστευτο gameplay και σενάριο όπως και οτι σου αφήνει πολλές επιλογές για την διαμόρφοση του χαρακτήρα αλλα και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

φοβερο γκειμ οχι αστεια,ετσι?

ετσι :!:

φυσικα να αναφερουμε οτι μες το καινουριο χρονο,θα βγει και το Fallout:New Vegas το οποιο δε θα ναι sequel του 3,αλλα ακομα ενα παιχνιδι στο σε στυλ του 3,αλλα στο λας βεγκας

8O8O8O8O
πάλι θα πορωθούμε

αναρχια σε post nuclear σκηνικα με πορνες ναρκωτικα(ακομα και παπαδες πουλαν ναρκωτικα),αιρεσεις τι αλλο να ζητησει κανεις?

το 3d δεν εχω παιξει ακομα ,φοβαμαι μηπως ειναι μουφα

Το 2 πιστευω ηταν οτι καλυτερο εχει βγει στο συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιων.
Δε το εχω βαρεθει ακομα και σημερα.Το 3 αν και καλυτερο απο πλευρας σχεδιασης και ισως πιο πλουσιας ιστοριας δε με εχει πορωσει τοσο πολυ οσο το 2.