Για ολουσ τουσ fan του classic rock

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ HARLEY BAR ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ, ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ CLASSIC ROCK. ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ 60’ , 70’, 80΄ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.
ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΟΠΩΣ OI LED ZEPPELIN, DEEP PURPLE, RAINBOW, BOB DYLAN, RORY GALLAGHER, JIMI HENDRIX, THIN LIZZY,ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ HARLEY BAR.

mhpws 8a nai kai live??? :?

( :lol: )

Καλο μαγαζι, καλα παιζει λιγο πιο φτηνη να ειχε την μπυρα θα ηταν ακομα καλυτερο :lol:

Οπισθοδρομικη Κομπανία, όπως συνήθως…

…και συνεχίζω, να μην ήταν και νερωμένη η μπύρα ακόμη καλύτερα. Λες και πίνεις Tourtel είναι!!! Α ρε καημένη σαλόνικα με τους απατεώνες σου.

o barman ειναι ακομα εκει ή τον διωξατε επιτελους?ενα νερο του ζηταμε και κανει λες και τον σκοτωσαμε.δεν πρεπει να γελαει ποτε αυτος ο ανθρωπος :cry:

…και συνεχίζω, να μην ήταν και νερωμένη η μπύρα ακόμη καλύτερα. Λες και πίνεις Tourtel είναι!!! Α ρε καημένη σαλόνικα με τους απατεώνες σου.[

…και συνεχίζω, ποοοοοοοοοοσο ηλίθιος μπορεί ναι είσαι? Πως ρε σπιρτόκουτο θα την νερωσουν? θα ανοίξουν το βαρέλι ή τα μπουκάλια για να βαλουν νερο. Α ρε καημένη Σαλονικα με τουσ Αινσταιν σου…!

Νερωμενη η οχι ειναι ακριβη.

Εσένα ο μπάρμαν σε πειραξε;ο,τι ειναι το ποιο ακριβο bar δεν σε ενοχλει;ο,τι πλεον εχει χάσει την ταυτοτητα του δεν σε ενοχλει;ασε που εχουμε ξεχασει τι θα πει κερασμα!!!Κάποτε γουστάραμε και πηγαίναμε συνέχεια τώρα μια φορά στις δυο βδομάδες πάμε και αυτό μετά απο πολύ σκέψη!!! :twisted:

…και συνεχίζω, να μην ήταν και νερωμένη η μπύρα ακόμη καλύτερα. Λες και πίνεις Tourtel είναι!!! Α ρε καημένη σαλόνικα με τους απατεώνες σου.[

…και συνεχίζω, ποοοοοοοοοοσο ηλίθιος μπορεί ναι είσαι? Πως ρε σπιρτόκουτο θα την νερωσουν? θα ανοίξουν το βαρέλι ή τα μπουκάλια για να βαλουν νερο. Α ρε καημένη Σαλονικα με τουσ Αινσταιν σου…![/quote]

…προφανώς, κρίνοντας απο την άπταιστη ελληνική σου, είσαι πολύ μικρούλης για να γνωρίζεις απο νερώματα και γενικά απο μπύρες.
Όταν μεγαλώσεις και μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος, ίσως και να σου πω.
Προς το παρόν κάτσε πάλι στην ωραιότατη κούνια σου και περίμενε να ενηλικιωθείς.

Εγω δεν ξέρω αν είναι νερομένη ή όχι.Αυτό που ξέρω είναι οτι την χρυσοπληρώνω!!!
Εχω απογοητευτει παρα πολύ!!! :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: