Γεια σας παιδιά,
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να δείτε το νέο unofficial site που δημιούργησα με πολύ αγάπη για την σειρά “Στο Παρά Πέντε”. Είναι μία νέα προσπάθεια με αρκετό υλικό, που μέσα στις επομένες ημέρες θα προστεθεί ακόμα περισσότερο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε βιογραφικά των ηθοποιών, νέα(σύντομα θα προστεθούν), φωτογραφίες, καθώς και να γίνεται μέλη στο forum μας. "ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ || FanSite
Υ.Γ. Οι βασικές κατηγορίες του site θα είναι έτοιμες τις επόμενες μέρες. Άν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε μία μικρή γεύση ή και να γραφτείτε στο forum, δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε και τώρα.
πολυ φασαρια για το παρα πεντε ρε παιδι μου. εχει δυο τρεις καλες ατακες και λενε ολοι οτι ειναι η καλυτερη ελληνικη σειρα ολων των εποχων! ενταξει, κι εγω οταν βαριεμαι το βλεπω καμια φορα αλλα οχι κι ετσι!
Η σειρά ήταν πολύ καλή, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε σειρά που πουλάει, το έχουν παρατραβήξει. Οπότε λογικό είναι να χάνει σιγά σιγά την ενέργειά της. Πόση έμπνευση να έχει πια και ο άλλος;
Πάντως όπως και να χει, η καλύτερη δεν είναι με τίποτα. Μην τρελαθούμε!
+1[/quote]
+1 κι απο μενα…[/quote]
+1[/quote]+1
Poio poly trend egine…
Yparxoun toulaxiston 10 seires pou mou erxontai kateytheian sto myalo pou to patan to para 5.
Οι χειροτερες σειρες εβερ.
Οσο για τον Μπεζο, εχει κανει καλυτερες σειρες απο το Εκεινες κι εγω, οπως της Ελλαδος τα παιδια π.χ…
Η καλυτερη ηταν το Κων/νου κ Ελενης αλλα πλεον το χω δει τοσες φορες που γελαω πριν το αστειο.
Το Παρα5 ειναι συμπαθητικο,σε σχεση με αλλες βλακειες…
Μπααααααα TV Sucks Anyway!!! Ειδικά η ελληνική τηλεοραση ειναι super άθλια!
Μόνο καμιά μπαλίτσα και κανα μπασκετάκι… Ααααααχ να μπορούσαμε να δούμε Comedy Central…