Fates Warning 14-15/11 2014 Λάρισα & Αθήνα

nai paidia, pame oloi mazi rithmika

: )

Mην κοροιδευετε ρε σεις, ξερετε ποσο δυσκολευτηκα να ταιριαξω το Greece με το peace; :stuck_out_tongue:

Nομιζω αναλωνεστε σε αντιπαραθεσεις ενω η ουσια παραμενει οτι η συναυλια, παρα τον οποιο ηχο, ηταν μοναδικη για τους λογους που προαναφερθηκαν απο τους πιο φεητς-ικους απο μενα τη νεοφωτιστη. Θα μπορουσε να ειχε τον τελειο ηχο και να μην ειναι μοναδικη. Ποιο προτιμαμε; Εγω προτιμω να [B]μη γκρινιαξω/ξουμε[/B] [B]στο θρεντ των φεητς[/B] για τους διοργανωτες, τι εγινε στο παρελθον, τι θα επρεπε να εχει γινει… Ειναι - να το πω ασεβεια; θα το πω - σε ενα μεγαλο γκρουπ, που εδωσε και δινει την ψυχη του και ψιτ! ροκινγ και γκιγκαλάιζ, τους θελουμε ξανα πριν περασει χρονος, ενταξει;

Δεν γκρινιαζω για ηχο και συναυλια, απλα δεν μπορω να διαβαζω ασυναρτησιες

Μην τις διαβάζεις. Μην ασχολείσαι. Άσε εμάς τους ταλαίπωρους που υποφέραμε να τα λέμε…

Fa[B]K[/B]es Warning

Έτσι. Μόνο το “και γαμώ” και το “χάλια” υπάρχουν.

Ο ηχος δεν ηταν χαλια, τουλαχιστον εκει που ημουν εγω μπροστα και αριστερα, απλα ειδικα στην αρχη ηταν πιο μπροστα τα ντραμς και το μπασο απο τις κιθαρες. Στην πορεια εστρωσε, δεν ηταν ο τελειοτερος ηχος που εχω ακουσει σε συναυλια, αλλα ηταν πολυ καλος. Για πιο πισω δεν ξερω πως ακουγοταν, αλλα με τιποτα δεν νομιζω οτι ειναι απο τις συναυλιες που μπορεις να πεις οτι γενικα “ειχε κακο ηχο”…

Παντως περυσι στο Fuzz ειχε σιγουρα καλυτερο ηχο, αυτα για οσους κραζουν το Fuzz καθε φορα.

…έτσι είναι όπως τα λέει ο Πάνος:):!:

έτσι…όπως τα λέει ο Πάνος και ο αποπάνως…

κ εγω που καθομουν πισω αριστερα μια χαρα ηταν

Αν διαβασει το post καποιος που δεν εχει παει συναυλια θα τρελαθει. Καποιοι λενε οτι ειχε καταπληκτικο ηχο, καποιοι οτι ειχε κακιστο, αλλοι οτι ειχε υποφερτο και καποιοι λενε οτι ηταν η καλυτερη συναυλια των fates ψαχνοντας ταυτοχρονα τις καλυτερες ωτοασπιδες ωστε να ακουν καθαρα τον ηχο σε επομενες συναυλιες κατι που δεν καταφεραν στην συγκεκριμενη. Οι τελευταιοι προφανως θα θεωρουν επισης και μια απο τις καλυτερες συναυλιες που εχουν δει την μνημειωδη εκεινη συναυλια των mercyful στο ροδον οπου ο king diamond δεν τραγουδησε.

25 μερες εχουν περασει και ακομα το μυαλο και η ψυχη ταξιδευει εκει… Μαγικη βραδια, μαγικη μπαντα, παντοτινες μαγικες αναμνησεις.

Fates Warning σας ευχαριστω που υπαρχετε…