Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο για τον ήχο, κι εγώ ο λόγος που άρχισα να τις χρησιμοποιώ είναι γιατί δεν άντεχα άλλο την βαβούρα που ονομάζεται ήχος στις συναυλίες. Αν και βγαίνουμε offtopic, όταν λέτε για ειδικές ωτοασπίδες ποιες εννοείτε; Δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο, έχω τις κλασσικές κέρινες. Ευχαριστώ για την απάντηση προκαταβολικά.
Κάτι τέτοιο πχ
Κρατάω τα πάντα για μια ακόμη φορά.
Να τραγουδάμε μαζί με τον Μαθιό το ρεφρέν του Point of View και να κοιταζόμαστε eye to eye (χεχ) (τι εννοείς αυτό συνέβη σε όλους; )
Την τρίχα κάγκελο στο Wish.
Το υπεραγαπημένο Pale Fire επιτέλους live για τις πρώτες ανατριχίλες της βραδιάς.
IS ALL WE DO AND ALL WE DREAM DOOMED TO DROWN IN A HOPELESS STREAM?
Το δάκρυ κορόμηλο στο We Only Say Goodbye.
Το τρυπανάκι που χώνεται στον εγκέφαλό σου στο Simple Human.
Την ζεστασιά του APSOG IX με τις πύλες του χωροχρόνου να ανοίγουν προς το 1997.
Τους καλοκάγαθους να κατεβαίνουν ενώ έχουν ανοίξει τα ηχεία του Gagarin για να φύγουμε με τις μπύρες στα χέρια, τον Ray να πετάει ένα “this it the only song we have left, ACCEPT IT” (raging boner alert) και να σου πετάει, έτσι, ρουτίνα, ένα Nothing Left to Say.
Ο ήχος μπορεί να ήταν κάκιστος, αλλά υπερκαλύφθηκε από το δυνατότερο ηχείο του χώρου, τις φωνές μας. 8) (ρομαντικός κι έτσι)
Και του χρόνου παιδιά, props στις εκλεκτές παρουσίες, γνωστές και άγνωστες, ξέρουν.
Ολη μερα στην δουλεια σκεφτομαι την συναυλια και τι μπανταρα που ειναι οι Fates… Νιωθω τυχερος που εχω μυηθει στην μαγεια τους. Οι Fates ειναι κατι παραπανω απο μπαντα, η μουσικη τους δεν ειναι απλα μουσικη, εχουν δημιουργησει εναν δικο τους κοσμο. Οσοι τους αγαπαμε ξερουμε ποσο βαθια μπορει να ειναι αυτη η σχεση, το [B]YOU[/B] στους στιχους του Parallels δεν ηταν τυχαιο…
να βγει ο μαθιος στο τηλέφωνο και να αφήσει τις υπεκφυγές . δεν είναι για τον ακροατή το you. η καρδούλα του είχε ραγίσει!
…Πάνο δεν θα μου στείλεις εμένα φωτογραφίες:?: :(…τι σόι επέτειο είχαμε:o
:):!:
Ερχονται, ξεχαστηκα ρε σορρυ…
…ελήφθησαν…θενκς…και του χρόνου στον Αλκίνοο:thumbup: :!:
Μια απορια μπορει να μου λυσει καποιος; Πως γινεται μια συναυλια με κακιστο ηχο να ειναι τελεια; Πρωτη φορα διαβαζω οτι ψαχνουμε ωτοασπιδες για να κανουν τον ηχο υποφερτο μετα απο μια τελεια συναυλια
γιατι σε μια συναυλια των Fates αυτο που παίρνεις, δεν είναι η ποιότητα του ήχου. ειναι η σύνδεση ανθρώπων που μόλις γνωρίστηκαν, καλλιτεχνών που είναι κοντά σου και ας έρχονται μια φορά στα 2 χρονιά απο τα μέρη σου, και κομματιών που είναι δικά σου και ας μην έχεις ζήσει τίποτα ή σχεδόν τίποτα παρόμοιο.
Aκόμα και η “χειρότερη” συναυλία των Fates είναι απόλαυση για τους οπαδούς. Αυτή η σύνδεση στην οποία αναφέρεται ο κρίμσον, είναι το κλειδί. Και, εννοείται, τα κομμάτια τους είναι κομμάτι της ψυχής του καθενός μας…
Οπως ειπαν και οι κυριοι απο πανω, αν μπεις στο κλιμα και στον “μαγικο κοσμο” αυτης της μπαντας μετα τιποτα δεν ειναι το ιδιο. Αν “νιωσεις” τι εστι Fates Warning, αποκτας μια ιδιαιτερη σχεση και συνδεση με αυτη την μπαντα. “Ζεις” τους στιχους καθε φορα που ακους ενα τραγουδι τους, νιωθεις σαν δικους σου ανθρωπους τους μουσικους που την απαρτιζουν και γενικα παιζει κατι που δεν παιζει με αλλες μπαντες…
Ξερω πολυ καλα τι εστι fates αλλα ειναι περιεργο να υποστηριζετε οτι ηταν η καλυτερη συναυλια τους ενω ειχε κακιστο ηχο και οι μισοι παρακαλαγαν να ειχαν ωτοασπιδες. Ας σοβαρευτουμε λιγο
Συγγνώμη μεγάλε. Χάλια ήταν η συναυλία.
Οχι ηταν γαμω με χαλια ηχο, οι paradose lost ηταν γαμω με τα 60 λεπτα τους στο μπουντρουμι .Καλα κανουν και μας δουλευουν ψιλο γαζι οι διοργανωτες,δεν ειπα οτι ηταν χαλια ειπα να σοβαρευτουμε και να μην λεμε μαλακιες.
I feel cheated
Δε μπορώ να σοβαρευτώ. Μου ‘χουν δώσει γραμμή απ’ τα κεντρικά να είμαι ασόβαρος και να λέω μαλακίες. Και για να 'χουμε καλό ρώτημα, σε τι συναυλίες πας και νιώθεις ότι σε δουλεύουν ψιλό γαζί οι διοργανωτές? Και αν στην τελική για 'σένα μετράει τόσο πολύ ο ήχος, βάζε να ακούς το CD. Αν μετράει η διάρκεια βάζε το στο repeat και άσε μας εμάς να χαζοχαιρόμαστε με τους Fates του χάλια ήχου.
ΟΙ PARADISE [B]T[/B]OST ΕΝΝΟΕΙΣ
ε
Εχεις δικιο η καλυτερη συναυλια των fates ηταν αυτη που πυροδοτησε την συζητηση για το ποιες ωτοασπιδες ειναι οι καλυτερες σε περιπτωση χαλιας ηχου σε συναυλια. Εχεις θολωσει.