Fates Warning - 19/10/13 Thessaloniki @8ball. 20/10/13 Athens @Gagarin205

[B]I hold on clutching to the hope that i’ll be strong
When it comes down to the wire
I’ll hold on to with every ounce of strength within me
When it comes down to the wire[/B]

Ευχαριστω οσους μοιραστηκαν μαζι μου αυτες τις στιγμες!

αυτον τον κιθαριστα που τον βρηκανε;κενταγε με την 7χορδη.

Εξαιρετικοι οι fates για αλλη μια φορα! τελευταια φορα τους ειχα δει ως support στους DT αλλα δεν τους χορτασα τοτε λογω του μικρου setlist.
Εφτασα στο fuzz 5-10 λεπτα πριν βγουνε οι Parthian Shot, ενα γρηγορο περασμα απο τα merch οπου ειχε μεινει ενα τελευταιο 2XL μπλουζακι #-o
ξεκινανε οι παληκαροι οι Parthian Shot και ο ηχος σχεδον βαβουρα και λεω “ωχ την πατησαμε…”, αλλα ευτυχως διαψευστηκα στη συνεχεια

Οτι και να πεις τους fates ειναι λιγο! ειναι τεραστιοι στη σκηνη και καθε νοτα προκαλει ριγη συγκινησης!
ως επι το πλειστον θα συμφωνησω με τα παιδια πιο πανω, αλλα η γνωμη μου ειναι οτι τελικα το I am ακουγεται καλυτερα συναυλιακα παρα στο δισκο
Επισης μεγαλη χαρα μου ηταν οτι δεν ειδα πολυ πιτσιρικαρια, αλλα ως επι το πλειστον ηλικιες 30-40 αλλα και μεγαλυτερους ακομα!
οπως ηταν μαλλον αναμενομενο στα καινουρια κομματια οι αντιδρασεις ηταν λιγο χλιαρες, ενω στα παλιοτερα ο κλασσικος χαμος και ξελαρυγγιασμα :stuck_out_tongue:

Αντε παντα τετοια! :smiley:

υ.γ. εκεινο το βραδυ καποιος guitar technician εχασε τη δουλεια του :stuck_out_tongue:
οταν μετα το One Thousand Fires ο Μαθιος αλλαξε κιθαρα πηγε να παιξει και δυσανασχετοντας αρχισε να την κουρδιζει! στην επομενη αλλαγη κιθαρας κατι ψιθυρησε στον guitar tech του :lol:

Είπαμε, όχι πια…κοσμεί τη γκαρνταρόμπα μου. Και ακόμα και για μένα είναι μεγάλο…Αλλά τέτοια προσφορά δεν μπορούσα να την αρνηθώ…:slight_smile:

Μια και ειπώθηκε κάτι για τις κιθάρες του Matheos, αυτή η μπλε PRS είναι ερωτεύσιμη…

Tην ξέρω. Να στη γνωρίσω, να βγείτε;:stuck_out_tongue:

Αμέ. Έχω και ελιές στο χωριό πες της. :stuck_out_tongue:

μπορει να θελει να την παιξει :lol: :stuck_out_tongue:

ετσι για να περασει ομορφα το απογευμα

Ναι εγω ημουν, την επομενη φορα να συστηθουμε.

Εμπειρια ζωης δεν λες τιποτα, ακομα δεν εχω συνελθει απο την Κυριακη, ολο στριφογυρνανε στιχοι, μουσικη και εικονες στο μυαλο μου.

Ηθελα πολυ t-shirt με ημερομηνιες αλλα μας τα πηρανε ολα τα καρντασια…

Οσο για τα καινουρια κομματια το I Am δεν με τρελανε ουτε live ουτε στο δισκο, το One Thousand Fires παρα πολυ καλο και το Firefly απο τα καλυτερα του δισκου και αψογο live, κομματαρα.

Το Eleventh Hour θα το ανεβάσει κανείς τέλος πάντων;;;

το ανεβαζω ειναι στο 30% ακομα

Εαν και λιγο αργοπορημενα αλλα τωρα θυμηθηκα να ποσταρω την γνωμη μου για την συναυλια της Αθηνας αφου ειμουν χαζεμενος στην μαγεια του λαιβ. Λοιπον 4η φορα βλεπω αυτη την πολυαγαπημενη και λατρεμενη μπαντα και μπορω να πω οτι ηταν ΑΝΕΤΑ η καλυτερη τους εμφανιση. Πολυ καλο ηχο (τουλαχιστον εκει που καθομουνα εγω) σε ενα αρκετα γεματο FUZZ το οποιο συνηθως εχει μετριο προς κακο ηχο, με εναν Alder σε πολυ καλη φορμα ισως τον πιο καλο Alder που εχω ακουσει σε λαιβ, εναν Bobby Jarzombek που μας κανει να χαζευουμε με το απιστευτο drumming του αναπληρωνει πολυ καλα τον Zonder, ο sesson κιθαριστας στην θεση του Frank Aresti να παιζει πολυ καλα τα παρτς του και να απογειωνει τα σολο και γενικοτερα φοβερη αποδοση της μπαντας, σιγουρα υπηρχαν και λαθοι αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο μονο σε ανθρωπινο βαθμο. Σετλιστ επισης παρα πολυ καλο 3 τραγουδια απο το καινουργιο πολυ καλο δισκο και πολλα αγαπημενα παλια τραγουδια μας στειλανε 110 λεπτα σε εναν κοσμο ονειρικο και γεματο και γεματο συναισθηματα. Προσωπικα δεν τους περιμενα τοσο καλους και επαθα πλακα και σε πολλα τραγουδια τερμα ανατριχιλα και κλαμα. Respect λατρεια και αγαπη.

Βλέπω κάποια απ’ τα βιντεάκια που έχουν βγει ως τώρα και έχω χαζέψει με τον Ray. Συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι αυτή η απόδοση που είδαμε δεν ήταν τ’ αυτιά μας που θέλαμε να μας κάνουν πουλάκια. Νιώθω ευλογημένος.

Υ.Γ. Τα VI, Life in Still Water δεν το 'χει κάποιος;

the 11th hour

Ποιο VI ωρέ. Στο VI είχαν δακρύσει και οι τοίχοι…

Περασε κιολας μια ενδομαδα και νιωθω λες και το εζησα χτες, πολυ εντονες οι αναμνησεις απο το καθε τραγουδι, την καθε στιγμη αυτου του υπεροχου live… Ενας εντονος ερωτας που εγινε παντοτινη λατρεια και συντροφος ζωης…

…θα μιλάμε γιαυτήν την βραδιά, μετά από κάποια χρόνια:):!:

Πείτε τα βρε. Να μην νομίζω ότι είμαι γραφικός για άλλη μια φορά…

Κάνα βίδεο του VI υπάρχει;

Οχι δεν εισαι γραφικος, απο την προηγουμενη Κυριακη καθε μερα που περναει σκεφτομαι σε πολλες φασεις την συναυλια και την “Fates Warning εμπειρια” που νιωθω τοσο τυχερος που εζησα…

Αυτο πιστευω και εγω.