Fates Warning - 19/10/13 Thessaloniki @8ball. 20/10/13 Athens @Gagarin205

Εγω θελω Anarchy Divine για να κανω headbanging σε συναυλια FW.

[SPOILER]μπα το θελω το pieces ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου[/SPOILER]

…και οι μέρες περνάνε και η μέρα φτάνει…

Πάμε ρε γκρουπάρα…

ξερει κανεις ρε παιδα τι ωρα θα ξεκινησει η συναυλια στην Θεσσαλονική? για το support δεν καιγομαι και τοσο, για fates ρωταω…

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 19 Οκτωβρίου (8Ball Club)

Doors open: 20:30

Wardrum: 21:15 - 22:00
Fates Warning: 22:30

Αθήνα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου (Fuzz Club)

Doors open: 20:00

Parthian Shot: 20:15 - 20:45
Silent Wedding: 21:00 - 21:30
Fates Warning: 21:45

τενκς

To σετλιστ αρκετά καλό για εμένα που θα τους δω για πρώτη φορά. Κρίμα πάντως που θα μείνουν έξω ύμνοι όπως το Νοthing Left to Say ή πχ το Outside Looking In για τα ολίγον τι ανέμπνευστα I am και Pieces of me[-X
Όπως και να’χει θα γουστάρουμε σίγουρα, άντε λιγο ακόμα υπομονη ναρθει το Σαββατο!

…ωραία, άρα παίζει και το λεωφορίο μετά…και το σετ-λιστ μπορεί νά’ναι μεγαλύτερο…νά παίξουν κανά δύωρο δηλαδή
:):!:

Το Pieces of Me είναι για να χορέψουμε εμείς οι ντισκόβιοι. :hippy:

Pieces of me κομματαρα αν και τα αποπανω ειναι οντως υμνοι που θα προτιμουσα

Το Pieces Of Me και το I Am ειναι τα πιο χαλαρα κομματια του setlist, ανετα τα αλλαζα με καμποσα αλλα. Ευχομαι να μας παιξουν και τα 17 πιθανα κομματια και γενικα να εχουμε ενα χορταστικο set.

2 μερες μεινανε ακομα και η ανυπομονησια μεγαλωνει, παμε ρε μπανταρα…

…κιεγώ το ίδιο:):!:

καλη διασκεδαση σημερα στα καρντασια που θα πανε και περιμενουμε σχολια και αναφορες για αναγνωση με τον πρωινο καφε αυριο, να ξερουμε τι μας περιμενει! :stuck_out_tongue:

παιδες εμαθα οτι σημερα θα εχει ημιμαραθωνιο στην Θεσσαλονικη,θα κλεισουν καποιους δρομους κτλ οποτε το νου σας…

Καλα να περασετε οσοι πατε στη Θεσσαλονικη σημερα, περιμενουμε post με report και αναλυσεις απο την συναυλια για να μας βαλετε και αλλο στο κλιμα για αυριο. Και ριχτε και μια ματια στο merchandise να ξερουμε τι παιζει.

Οι Θεσσαλονικείς να γράψετε εντυπώσεις, τυχούσες αλλαγές στο setlist κτλ…

επίσης ο τίτλος στην Αθήνα γιατί λέει Gagarin ενώ είναι στο Fuzz…? :-k

Αρχικα ηταν να γινει Gagarin και υστερα μεταφερθηκε, αρα πιστευω πως απλως δεν εχει διορθωθει ο τιτλος.

Δεν το ήξερα…Απλά σήμερα λύγισα και πήρα εισητήριο και είδα Fuzz για αυτό και η απορία…

αντε ξεκιναω εγω!καλα να περασουμε!

Αιμα δακρυα και ιδρωτας

[SPOILER] nothing left to say[/SPOILER]