Eσύ ή οι Fates;
[SPOILER]επαιξαν οτι ειχα ποσταρει πριν 2-3 σελιδες + nothing left to say [/SPOILER]
γαματη αποδοση,πολυ δυνατος ομως ηχος με αποτελεσμα να παραμορφωνει αρκετες φορες…
απο merch μονο μπλουζακια…
ωραιο δεσιμο, καλος ο νεος αν κ λιγο σφιγμενος (λογικο), οι υπολοιποι οπως παντα αψογοι. κατι μικροθεματακια με το μπασο του τζοι στο τελος αλλα κατα αλλα τρε μπιεν. το σετ το κλασσικο μαζι με το δωρακι που αναφερθηκε απο πανω. χαβ φαν αθενς
θενκς. άντε και στα δικα μας.
Πρώτη φορά έχω τέτοιο άγχος, ανυπομονησία και σφίξιμο στο στομάχι για συναυλία…άιντε και στα δικά μας που λέει και ο τοξικός…
Κορυφαίες στιγμές του live για εμένα, αλλά και μάλλον για τους περισσοτέρους:
- The Eleventh Hour
- APSOG part VI
- Nothing Left To Say - δεν το περιμέναμε κιολας!
O Ray πολύ καλύτερος απότι περίμενα,πολλά κέφια,η φώνη του ζεστάθηκε στην πορεία, οι υπόλοιποι παιχταράδες!
Η μαλακια στο τέλος με το μπασο κρίμα για μια τέτοια συναυλιάρα.
Καλά να περασετε αυριο!
Παμε με χαρτομαντιλα δηλαδη.
Κατάμεστο Οχτάμπαλο, εκδηλωτικό κοινό, η καλύτερη των τριών τελευταίων εμφανίσεων τους στην πόλη μας…ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Alder, υπέροχοι και οι υπόλοιποι με τη μορφάρα Μatheos να μας ευχαριστεί και αυτός απο καρδιάς, χωρίς λόγια αλλά με μια μορφή ικανοποίησης στο πρόσωπο του…κάποια θεματάκια με το μπάσο του Vera ασήμαντες λεπτομέρειες…για μένα οι Fates δεν απογοητεύουν ποτέ, ούτε δισκογραφικά, ούτε συναυλιακά…σήμερα όμως υπήρξαν συγκλονιστικοί…και ήχος-τσιμέντο…
ΤΙ ΛΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ.
Να ειδοποιηθούν 20-30 ασθενοφόρα και ας είναι τα νοσοκομεία της περιοχής σε επιφυλακή. Ευχαριστώ.
Ειχα βγει με την παρεα και ολο σκεφτομουν το αυριανο live… Και μπαινω να δω τι επαιξε Θεσσαλονικη και βλεπω [SPOILER] Nothing Left To Say [/SPOILER]… Τι να πω εγω τωρα?
τελεια ρε παλικαρακια! τετοια να ακουμε!
αντε να παμε και μεις σημερα να καταθεσουμε λιγο ιδρωτα
…ώρες μείνανε…
μπορω να πω οτι μου αρεσαν πιο πολυ σε σχεση με 3 χρονια πριν στην περιοδεια του Parallels…ο Ray σε πολυ καλη φορμα και γενικως δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο ουτε στο σετλιστ ουτε στην αποδοση…Θα περασετε μια χαρα σημερα οι Αθηναιοι!
…αν συνυπολογίσουμε την τεράστια αποδοχή τους στην χώρα μας και την σίγουρη χθεσινή ικανοποίηση των μελών του γκρούπ απο την συμπεριφορά του κοινού (ο συνηθής σοβαρός και “αλλού” Matheos μας έδειξε με τον τρόπο του την χαρά του (χειροκροτήματα, thumbs up…) χωρίς λόγια και γλειψίματα, και προσθέσουμε το ό,τι συχνά στα live των Aθηνών o μπάντες παίζουν 1-2 παραπάνω τραγούδια, τότε το Silent Cries[SPOILER][/SPOILER], που ψιλοεμφανίζεται στο setlist, θα το έχετε πιθανότατα φίλοι Αθηναίοι…
liveαρα σημερα.εχουν ερθει Αθηνα.το θεμα ειναι να βρω το hotel.κατι μου λεει για κει που ηταν και οι ΑΝΤΗΡΑΧ.η για ενα αλλο εκει κοντα.για να δουμε σε κανα 2ωρο βγαινω για τσεκαρισμα.
ηρθανε τα παλικαρια Αθηνα πριν απο καμια ωρα.
γιατί να δεις βίντεο απο την χθεσινή νύχτα ρε τρόμπα…
*ο άλλος ξανάνιωσε!
μια χαρα ολα χθες εκτος απο τον ηχο που ηταν κακος…
Ειμαι ηδη ευτυχισμενος.
Ελπιζω το Fuzz να μην χαλασει την εμπειρια. Να εχουμε ηχο εστω οπως στο Parallels, αξιοπρεπη δηλαδη.