Κι εγώ από τη στιγμή που θα έπαιζαν το Εleventh hour θα γούσταρα να παίξουν το Perfect Symmetry.Koρυφή βέβαια και το Parallels.
Φτιάξε ένα poll ρε,μη βαριέσαι.
Κι εγώ από τη στιγμή που θα έπαιζαν το Εleventh hour θα γούσταρα να παίξουν το Perfect Symmetry.Koρυφή βέβαια και το Parallels.
Φτιάξε ένα poll ρε,μη βαριέσαι.
EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
57 και σήμερα (ήδη μεσημέριασε)
Μπα εγώ με το parallels είμαι απόλυτα happy αν και στο προηγούμενο λαιβ προ διετίας το είχαν παίξει σχεδόν όλο αλλα η επανάληψη…
Πολύ χαίρομαι…πολύ!!!
+1 8)
Βέβαια θα προτιμήσω να παίξουν και τίποτα δικό τους από αυτά που δεν παίζουν τόσο συχνά από το να διασκευάσουν Scorpions πάλι!
Εμένα δε με ενδιαφέρει τίποτα, αρκεί που θα τους δω ξανά.
56 και σήμερα…
Ποστάρω κι εγώ λοιπόν σ’ αυτό το τόπικ, για δύο λόγους:
Παρ’ όλο που έχω ξαναδεί τους Fates (το 2005 στο Γκαγκάριν, και ήταν ΚΑΥΛΑ), αυτή τη φορά θα μου δοθεί η ευκαιρία να τους δω με έναν από τους 2-3 κορυφαίους drummers στην Ιστορία (όχι ότι με είχε χαλάσει το παλικάρι από τους Spock’s Beard, αλλά ντάξει Zonder δεν ήτονε!) και παίζοντας έναν από τους κορυφαίους δίσκους των 90’s. Am I game? Και το συζητάμε; Μόνο για τ’ αδέρφι μου στενοχωριέμαι που είναι από τους μεγαλύτερους Fates φανμπόηδες σε τούτη τη χώρα αλλά θα τους χάσει γιατί βαράει σκοπιές στη Λήμνο…
ο σημαντικότερος Για να μη χρειαστεί ο Τοξικός να διπλοποστάρει ώστε να μας θυμίσει ότι 55 και σήμερα!
Άντε θείο, τί περιμένεις;
Πρώτα απ’όλα, καλή θητεία και καλό υπόλοιπο στον αδερφό σου.
Δεύτερον, δεν διπλοποστάρω.
54 και αύριο.
Τοξικέ,αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και δεν έρχονταν τελικά,τι θα έκανες?Πώς θα συνέχιζες την ζωή σου:D?
μαλλον θα ειχε μια καλη δικαιολογια για ταξιδακι στο εξωτερικο!!!:)
θα τσέκαρα την επόμενη τουρ των RUSH. Όχι ότι τώρα δε θα το κάνω…
Μη μου λέτε τέτοια. Φοβούμαι…
sold-out τα limited εισιτήρια των fates για Θεσσαλονίκη 8)
Εννοείται πως πρέπει να γίνει sold-out και στα υπόλοιπα.
Στις συναυλίες αυτές το συγκρότημα, για πρώτη και πιθανότατα για τελευταία φορά, θα παίξει ζωντανά ολόκληρο το “Parallels” album. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στην Ελλάδα οι Fates Warning θα παίξουν και μερικά ακόμη θρυλικά τραγούδια τους από την περίοδο 1989-1994, τα οποία οι περισσότεροι οπαδοί τους δεν έχουν ακούσει ποτέ live!
8O
Δηλαδή θα ακούσουμε μόνο τραγούδια απο -> Perfect Symmetry-Parallels-Inside Out
έχει ξεκινήσει η προπώληση; πόσο έχει το εισιτήριο;
Αυτό είναι μόνο για τη Θεσσαλονίκη. Θα ισχύει το ίδιο και για ΑΘήνα; Και βλέπω καλά…η τιμή είναι 20?-25?;
Οταν κυκλοφορησουν τα εισητηρια ριχτε μια φωνή παρακαλώ…:!:
ΓΚΑΥΛΩΣΤΕ !!!
Γκαυλώσαμε…
51 και σήμερα…
Αυτα ειναι…8)8O
Γαμάτη αφίσα, γαμάτη τιμή…σούπερ:!:
ποσο ειναι το τικετο για αθηνα???