Fates Warning in Greece 26 & 27 Μαρτιου 2010

Eπομενως τα αρχιδια μου θα παρουν…

έχω χαλαστεί αφάνταστα, σκέφτομαι να συνεισφέρω κι εγώ τους όρχεις μου.

Αμα θεσσαλονικη ειναι 25 και αθηνα 30 ευρω, ε τοτε μαλλον στην αθηνα θα εχει και σαππορτ.

δεν λέει για support. υπάρχει περίπτωση να φταίει το fuzz επειδή είναι καινούριο?

Διοργανωση Παναγιωτης Ποσπορελης

νομιζω οτι υπαρχει παντα διαφορα 5 ευρω σε αθηνα κ θεσσαλονικη… απο οτι θυμαμαι κ απο τους winger εδω ειχε 25 κ πανω 20…

δε μιλάμε για 5, μιλάμε για 10 ευρώ διαφορά.

Σίγουρα υπάρχει, τα ενοίκια των χώρων σε Αθήνα και Θεσ/νίκη μπορεί να είναι διαφορετικά και αυτό να επηρεάζει τις τιμές των εισητηρίων. Γενικά στην Αθήνα το κόστος της ζωής είναι ακριβότερο αλλά τεσπα, ας κρίνει ο καθένας τι θα κάνει με το live.
Εγώ ήμουν σε όλες τις συναυλίες των Fates εδώ ως τώρα και δεν θα αλλάξω αυτή τη συνήθεια τώρα αφού θεωρώ πως το να δώσω 30? για να δώ ξένο συγκρότημα δεν είναι ένα παράλογο ποσό, χωρίς να σημαίνει πως δεν καταλαβαίνω τον Dude και όσους λένε “γιατί φτηνότερα στη Θεσ/νίκη;”

10 ευρώ ίσον μιαμιση με δυο τιτανομαχίες, καταλαβαίνεις :lol:.

πέραν της πλάκας, οκ, κι εγώ λατρεύω τους fates warning και με το parallels έχω κάποιο άλλο δέσιμο, αλλά

α) τα 30 ευρώ για ένα συγκρότημα είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά (δε βλέπω κάνα γερό όνομα για σαπόρτ, δε βλέπω κανένα όνομα για σαπόρτ βασικά).
β) νιώθω ελαφρώς μαλάκας που θα πληρώσουμε 50% πάνω σε σχέση με τους θεσσαλονικείς.

τελικά δεν είναι ο ίδιος και πάνω και κάτω που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, σωστά? θα ακολουθήσουμε την γνωστή οδό πιθανότατα…

:lol:

Κοίτα, άσχετα με το αν οι Θεσσαλονικείς την βγάζουν φτηνότερα αυτή τη φορά, γενικά για συναυλίες σε χώρους αυτού του μεγέθους παίζουν 30ρια και στην Ελλάδα και έξω, άντε να πληρώσεις 25 στην καλύτερη. Αν το σκεφτείς, κάτω από τα 25 μόνο σε χώρους τύπου Αν, Underworld κλπ. πέφτουν οι τιμές.
Το χωρίς support ίσως να είναι και καλό, γιατί σημαίνει πως θα μπορούν να παίξουν και λίγο περισσότερη ώρα

Άντε μια Σαρακοστή έχουμε μπροστά μας, σχεδόν:):!:

Στην Θεσσαλονίκη υπήρχαν τα discount tickets από την eventbride.
Πάντως τα 20άρια εισιτήρια ήταν λίγα και ήταν η limited έκδοση (έχουν εξαντληθεί ήδη). Τα πιο πολλά είναι τα 25άρια (30 στο ταμείο).

Για την πλειοψηφία των συναυλιών, τα 30 ευρώ πια θεωρούνται πια το ελάχιστο (βλέπε Gathering, Gamma Ray κλπ).

Πάντως καταλαβαίνω τους Αθηναίους… φαίνεται λίγο άσχημα η διαφορά… και έχει και support στην Θεσσαλονίκη.

στη θεσσαλονικη είχε εισιτήρια 18.5 + fee (σύνολο κάτι λιγότερο από 20 ευρώ) που εξαντλήθηκαν, τώρα έχει 20 + fee και τέλος τα ακριβότερα θα είναι 25 ευρώ.

α, btw, στον ίδιο χώρο στους isis υπήρχε προπώληση απο eventbrite με 25 ευρώ ε.

Γιατί νιώθω ότι μας κοροϊδεύουν :-k:-k Γιατί υπάρχει η διαφορά στην τιμή?? να βγάλουν και για Αθήνα discount tickets :lightsabre::lightsabre:
το support που θα παίξει ποιο είναι?

Μπας και είναι η κατάλληλη στιγμή, το πρέπον lineup και οι περιστάσεις για να παίξουν ολόκληρο το ΕΠΟΣ, “The Ivory Gate Of Dreams” ;

:!:

πηρα και γω το εισιτηριο για τον παραδεισο…

25 ευρο για σαλονικα…
FATES WARNING REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Στη θεσ/νικη, ο χώρος ανήκει στον διοργανωτη.

Στην Αθήνα, όχι!

Οπότε, ο ένας έχει να πληρώνει ενοικιο, ο άλλος όχι. Για αυτό και η διαφορά. Όσοι παντως μένουμε στη μέση…θα πάμε και στα δυο λαιβ με μεγαλύτερη ευκολία.

Το πήρα, το πήρα, το πήραα…

39 και σήμερα. Χε χε χε…

toxikos…
ποσες μεινανε ρε???:):stuck_out_tongue:

Ωπ, με φώναξε κανείς;

34 και σήμερα guys…