Fates Warning\Pagan's Mind - European Tour

Gay. Π-ουστ! :stuck_out_tongue: :lol:

8O 8O 8O
O Steven Adler ειναι drummer στους Fates Warning???

A μπραβο, για το ξεκαρφωμα!:stuck_out_tongue: #-o :lol:

Εσύ πού ήσουν??? …Α!Και εγώ γνώρισα τους 2 εκ των οποίο των εναν τον ήξερα +manos 87 kai rychehead …Kαλά παιδιά είστε βρεεεεε!!:stuck_out_tongue:

Φοβερη συναυλια απλα…Απο τις καλυτερες που εχω παει!!Πολυ θετικη ενεργεια πολυ ωραιο σετλιστ(ελειπε το we only say goodbye,through different eyes αλλα οκ) φανταστικος ηχος!!Δεν σκεφτηκα ουτε μια στιγμη τα 25 που εδωσα…
Αν και δεν νομιζω οτι η 1 ωρα και 40 λεπτα ειναι το μεγαλυτερο λαιβ που εχουν δωσει οι φειτς…:roll: …Πανως ηταν πολυ ωραια η ολη φαση μπραβο τους…Και ελπιζω να τους ξαναδουμε με ενα δισκαρα!!

WTF??? Δεν ηταν ο Aresti ρε παιδια??? Γιατι??:-k

Ο Aresti ήταν απλώς δεν το καταλαβα εγώ…:lol:

Y.Γ Βασικά δεν ήξερα οτι περιοδευει μαζί τους…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Και εγω απο τη δεξια πλευρα ημουν και ειχα aresti μπροστα μου…Σοβαρος οσο ο matheos και γενικα φοβερος:) …Καλα ο vera τα παιζει ασχημα8) …Τετοιες γκριματσες δεν εχω ξαναδει ρε γαμωτο!!!
Παντως και ο κοσμος πολυ καλος και συνετος(ας το πουμε ετσι)…Ισως να εφταιγε και το υψηλο επιπεδο ηλικιας(ημουν η διαφορα εκει μεσα)…Μ αρεσε παρα πολυ που παρακολουθησα το γκρουπ καθαρα χωρις στριμξιδι και ηλιθιο σπρωξιδι χωρις λογο ακομα και σε δυνατα κομματια!
Καλυτερες στιγμες
11th hour
eye to eye
one

Που να τον είχες δει και με Armorent Saint:D :smiley: :smiley:

εμεις που δε τον ειχαμε δει τον ρωταγαμε μπας και κανουν τιποτα αλλα… μπα. λεει ισως του χρονου.#-o

Λοιπον σλδκξγσδοφμς;ελφωαξσεπρνδφοβσ[ρφκσμβωποσνςε φσδοβ. Αυριο που θα εχω συνελθει, θα το κανω εντιτ και θα ειμαι πιο επεξηγηματικος!:bounce:

Με τι κουράγιο να ξαναρθούν! Θυμάμαι Υδρόγειο είμασταν δεν είμασταν 100 με 120 άτομα. Και ήταν φθινόπωρο, 22/09 για την ακρίβεια χωρίς να έχουν ξεκινήσει μαζεμένες συναυλίες.

Τωρα που συνηλθα. Τους ειδα το βραδυ της Τεταρτης στο Underworld του Λονδινου. Μια τρυπα ειναι με 400(!!!) ατομα χωρητικοτητα. Ειχαν σαπορτ τους To-Mera που θα τους κατετασα στον χωρο του προγκρεσιβ. Γυναικεια φωνητικα και περιεργες αλλαγες στα κομματια(απο τα Στρουμφακια σε Σλεϊερ ενα πραμα) αλλα καλοι ηταν, δεν ηταν τυχαρπαστοι σιγουρα οπως εχει τυχει με πολλα σαπορτ. Ο ντραμερ ιδιως ξεχωριζε.
Ο χωρος δεν ειχε γεμισει ουτε οταν τελειωσαν(αλλα ουτε και μεχρι το τελος της συναυλιας βεβαιως,ντροπη) οποτε πηγα περπατοντας στην πρωτη σειρα, ουτε στιμωξιδι ουτε τπτ. Στην ιδια την σκηνη και τα μονιτορς ακουμπουσα καθοτι η σκηνη ειναι κανα μετρο μονο και ουτε καγγελα ουτε σεκιουριταδες αναμεσα στον κοσμο και το συγκροτημα. Αυτα ειναι τα καλα καθοτι παροτι συνηθως ο συγκεκριμενος ο χωρος εχει κακη ακουστικη εγω τα ακουγα καμπανα αφου τ’ακουγα κατευθειαν απο τους ενισχυτες τους. Βγαινουν οι Fates και αυτο ηταν, το 'χασα. Μπαινουν με One και το υπολοιπο σετ-λιστ τους ηταν σχεδον ιδιο με αυτο στην Ελλαδα αλλα μας κλεψανε το Nothing Left to Say και το In Trance παροτι το ειχανε στο σετ-λιστ(ελεοσσσσσσ). Ολοι τους ηταν καταπληκτικοι, αυτος που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση ηταν ο Aresti ο οποιος ηταν ΑΨΟΓΟΣ. Τον ειχα στο ενα μετρο και αυτον και τον Vera!:stuck_out_tongue: Kαλα οι γκριματσες του Vera δεν παιζονται! Ο Alder πολυ καλος παροτι δεν την πολυπαλευει με τα παλια του εξωπραγματικα φωνητικα αλλα αυτο δεν χτυπουσε ασχημα καθοτι απλα τα κατεβαζε μια οκταβα κατω. Ο Jarzombek εδωσε εναν ποιο χυμα και επιθετικο τονο στα κομματια τους(χωρις ομως να χασει τιποτα σε χτυπους ή ρυθμο) σε σχεση με τον D’Virgilio o οποιος παρα ηταν μετρημενος το 2005. Δυστυχως η μιαμιση ωρα που παιξανε ηταν το μεγαλο μειονεκτημα της συναυλιας αλλα η ποιοτητα υπερσχυσε της ποσοτητας! Επειδη ειδα και στο ριβιου του ροκιν τα περι κοσμου η ξεφτιλα ολη ηταν εδω. Οι Fates ειχανε να παιξουν στο Λονδινο απο το 1995 και χθες σ’αυτην την πολη των 13 εκατ. κατοικων ειμασταν ολοι και ολοι 150-200 νοματαιοι! Ασε που οι Ελληνες/Κυπριοι ειμασταν τουλαχιστον 10!
Στα ποζεριλικια τωρα, επιασα 2 πενες του Αρεστι και 1 του Βερα και μετα το σοου η Ελληνικη αποστολη τους περιμενε απο την πισω πορτα μεσα στο ψιλοβροχο για φωτος και υπογραφες. Ευτυχως δεν αργησαν(τους σφυριξε και ενας roadie τους οτι ειμαστε εξω και σπευσανε) και βγαλαμε φοτος με ολους και γεμισα τα αλμπουμ μου με υπογραφες!:smiley: (Καλα,ενταξει, δεν εκανα καμμια καγκουρια να βαλω τον Jarzombek να υπογραψει καθοτι δεν εχει παιξει σε κανενα, οπως και στα υπολοιπα, ο Aresti και ο Vera σ’αυτα που εχουν παιξει! Σε παρακαλω…) Πειραξα και λιγο τον Alder για το κοντο μαλλι και τα ειπα και με τον Matheos(ολοι ηταν ευγενικοι αλλα αυτος μια σκαλα παραπανω) για το μελλον του συγκροτηματος(ο κινδυνος για διαλυση ορατος και δεν θα το 'θελα με τπτ) και δεν ξερει τπτ για την ωρα. Στην κρισιμη ερωτηση παντως για το αν εχουν συμβολαιο μου απαντησε οχι… Κριμα, κριμα. Περιμενω ηδη τον επομενο δισκο τους καθως και την επομενη φορα που θα τους δω live…!
Eν τελει, αυτο το λαιβ με εκανε να ξανα-ανακαταξω στις προτιμησεις μου τους 3 μεγαλους του προγκ που καθε λιγο και λιγακι αλλαζουν στο μυαλο μου! Πχ. μετα την πρωτη φορα που ειδα το Operation LiveCrime oi Queensryche πηγανε πρωτοι! Εναν αλλο καιρο ειχανε παει οι Theater. E, μετα το χθεσινο λαιβ την πρωτη θεση την εχουν καπαρωσει χαλαρα οι Fates!:stuck_out_tongue: 'Νταξει, το 'χω ακουσει το Μοnument καμμια 10αρια φορες απο χθες.:stuck_out_tongue:

Απολαυστε: http://www.youtube.com/watch?v=AUxTqB1pgYE&feature=related

Ακου rudolf ποιο ξεχασμενο(αλλα κορυφαιο) παιζουν μετα το τελους της “εκστασης”…!:wink: