Ε ρε γλέντια σήμερα…
Ζηλευωωωωωωω!!! Θελω και 'γω εδω μεγαλο σετ-λιστ, τραγουδια εκπληξη και μπλουζακια της μινι-περιοδειας!!! Ελπιζω να ειναι τελεια και περιμενω σετ-λιστ!
Παιδες γυρισα πριν απο λιγο…Οι εντυπωσεις παρα πολυ καλες!!Εμενα προσωπικα μου αρεσαν πολυ…Μαλλιασε η γλωσσα του Alder να λεει πως ειμαστε το καλυτερο κοινο του κοσμου!σε φοβερα κεφια η μπαντα αλλα ο κοσμος ηταν εκδηλωτικος μονο στα “hitakia”…καλος μεν αλλα θα μπορουσαμε να κανουμε και λιγο παραπανω φασαρια!εκπληξη το in trance αλλα ειχαμε καλους πληροφοριοδοτες μεσα στο forum!!τελος θελω να ρωτησω αυτο το αναθεματισμενο “we only say goodbye” γιατι δεν το παιζουν στις τελευταιες περιοδειες??και κομματαρα ειναι και hit και ο κοσμος συμμετεχει…τεσπα ας μην τα θελουμε ολα δικα μας!
Is it a passion,or just an obsession??
Άπειροι καλοί τραγουδιστές ανά τον κόσμο δεν γίνεται να συγκριθούν ούτε καν με τον ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ Alder.
Οι Fates ειναι απλά [SIZE=“6”] Θ Ε Ο Ι [/SIZE]
Από μερικές μπάντες δεν περιμένεις ποτέ τπτ λιγότερο απο το τέλειο…Ε λοιπόν σήμερα οι Fates το επιβεβαιώσαν αυτό περίτρανα…Αψογη εμφάνιση,setlist πραγματικα best of (Leave the past behind? )πολύ καλή σκηνική παρουσία…Ο Alder το κατέχει ακόμα το sport (αν και στα σημεία με τα ψιλά δυσκολευτηκε),o Μatheos πραγματικά μιλουσε με την κιθάρα,ο νέος κιθαριστας (ποιος είναι αλήθεια?ξέρει κανείς?:-k ) αψογός τεχνικά βγάζοντας ανετα ολα τα leads (τον έχωσε ο Matheos για τα καλά…:lol: ) και ο Zarzombek είναι πραγματικά η εννοια του η επιστημη σηκώνει τα χερια ψηλά…(Που να ρθει και με Spastic ink τι θα ακούσουμε…:lol: )…Μοναδικό αρνητικό η σχετικα μικρή διάρκεια της συναυλίας…Πιστεύω μπορούσαν ακόμα 3-4 κομμάτια ανετα…Ας όψεται…Σημερα ηταν πραγματικά A night to remember…Η μοίρα μας προειδοποιησε…
Υ.Γ Τελικά στο revenge έσκασε ο Alder,Vera και Zarzombek (και φυσικά υπέγραψαν και τα cd μου…:D.)Ο Matheos μάλλον θα πήγε για ύπνο τελικά…:lol:
Υ.Γ2 Στα + επίσης η αψογη διασκευή του In trance των Scorpions (Rudolf αυτομαστιγώσου τώρα…:lol: ) και το Eye to eye που είχαν να το παίξουν γυρω στα 15 χρόνια συμφωνα με τα λεγόμενα του Alder…
:o :o :o
Γιώργο, με απογοητεύεις… :-s
O μόνος λόγος που θα πήγαινα στο live θα ήταν για να δω τον Frank Aresti, τον έτερο κιθαρίστα των Fates Warning από το 1986 μέχρι το 1996, ο οποίος επέστρεψε και περιοδεύει μαζί τους τα τελευταία χρόνια!
Έχει παίξει στο αριστουργηματικό “Awaken The Guardian” και σε όλα τα επόμενα μέχρι και το “Inside Out”!
[SIZE=“1”]Ευτυχώς δεν σπίλωσε το όνομά του παίζοντας στο επόμενο… :lol: [/SIZE]
#-o Σοβαρα μιλάς Δημήτρη?Παντως δεν εμοιαζε στον Aresti πολυ…Πιο πολύ σε Κurt Cobain εφερνε…:lol:
Μαλιστα…Φοβερός κιθαρίστας ο Aresti και φοβερό δίδυμο μαζί με τον Matheos…Hταν το trademark του ήχου τους πιστεύω πριν την μεγάλη ηχητική αλλαγή του A pleasant shade of gray…(Το οποίο είναι ισως το καλύτερο τους album…γκουχ γκουχ…:lol: )Περαιτέρω αναλυση του live και των Fates αυριο…Καληνύχτες…
Μόλις γύρισα από Revenge εγώ…
Davidian δε σε είδαμε ρε!
Τεσπά, με τη σειρά.
Το live ήταν χορταστικό και καθηλωτικό
Ο Alder με συγκίνησε.
Η μπάντα τρελά κέφια, εκτελιστικά ΑΨΟΓΟΙ και γενικά, οργασμός.
Στο Revenge μίλησα με τα μέλη της μπάντας, υπέγραψαν το εισητήριο μου, έβγαλα φωτογραφίες… φυσικά ανεβαίνουν myspace ε!
Ήταν ΤΕΛΕΙΑ. Όλοι ήταν πολύ μετριόφρονες και μου έκανε πολύ εντύπωση.
Εν κατακλείδι, ήταν μια ΑΨΟΓΗ εμπειρία. Ένιωσα απίστευτα
[SIZE=“1”]δέχτσα μακάρι να ήσουν μαζί μας ρε…[/SIZE]
Ρε παιδια δωστε οποιος μπορει ενα σετ-λιστ με ολα τα τραγουδια γιατι θα τους δω και 'γω την Τεταρτη! Θενκς.
…Το setlist ήταν πάνω -κάτω αυτό που ανακοινώθηκε με μερικές αποκλίσεις…Περιμενα πιο πολλά απο το parallels…To eye to eye ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα.Δεν το περίμενα αν και το ήλπιζα όταν ανακοινωσαν οτι θα περιείχε κομματια αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό…Ήταν πολύ καλοί παρόλαυτά…Όντως απ τα μεγάλα λαιβ κ κάλυψαν κ τη δισκογραφία τους σε σημεία…Ο Adler ήταν όντως πολύ ξεσηκωτικός… Πολύ καλοί…Μπράβο στους fates…
βρε εδώ δεν είδε τον matheos στο Revenge … για τον Aresti λες…!!
O Matheos, ήταν αυτός με τον σκούφο και τα μακριά μαλλιά κύριε μου!
Όντως χτές ήταν μια πετυχημένη βραδιά… να είμαστε όλοι καλά να κάνουμε και άλλα τέτοια…
Οχι ρε γμτ…Εχασα υπογραφή Matheos…#-o Γαμώ την νύστα μου μέσα…:lol:
Life in still water, The eleventh hour, Point of View, Eye to eye. Ήθελες κι άλλα??
Εγώ θα προτιμούσα κάτι από το Perfect Symmetry ή Inside Out επιπλέον…Αλλά επειδή έπαιξαν γαμάτα δεν το λέω.
Πάλι καλά που αποφάσισα τελευταία στιγμή να πάω!! (ξέθαψα την κασέτα parallels και είπα “δε γαμιέται θα πάω”)
Ωραία πράματα χθες!!! Eye to eye! Τέλος!! Ο Vera μορφή!! Όλοι τους έπαιζαν τα κέρατά τους!! Jarzombek κορυφή. Δεν είναι Zonder, αλλά είναι ο Jarzombek, οπότε no problem.
Αλλά γαμώτο δεν ήμασταν απ’ τη μεριά του Matheos!! Anyway, όσοι progressiv-άδες δεν ήρθαν, έχασαν γιατί ένας θεός ξέρει αν θα τους ξαναδούμε ποτέ.
@ Davidian, ελπίζω να μη μου το σούφρωσες το cd
Y.Γ.: Μετά τη διασκευή του In Trance ο Alder μας επιβεβαίωσε το προφανές. Ότι οι Scorpions είναι η κύρια επιρροή τους.
ΠΕΣ’ΤΑ ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΕ!
Και εγώ μαζί σου αλλά χλωμό να παίξουν. Εδώ στο Silent Cries οι περισσότεροι κοιτάγαν λες και έπαιζε άλλο συγκρότημα ξαφνικά. Μπροστά αριστερά στο πρώτο σκαλοπατάκι μόνο και εγώ και ένας τύπος γύρω στα 35+ χτυπιόμασταν, μην πω μόνο εμείς το το αναγνωρίσαμε. Κατά τα άλλα δεν θα διαφωνήσω με τους υπόλοιπους. Απλά, άλλη μια ΕΜΠΕΙΡΙΑ ζωής από τους Fates. Όπως και να παίξουν (π.χ. 1999 μια κιθάρα πλήκτρα) ή πιο σκληρά όπως χτες είναι μοναδικοί (αν και μπορούσαν ακόμα 3-4 κομμάτια ). Άντε και του χρόνου.
Γεια σας και απο εμένα!
Πολύ ωραίο το live. Δεν άκουσα κανέναν να λέει κάτι διαφορετικό…
Η απόδοση της μπάντας ήταν σε υψηλά επίπεδα, καλύτερη μάλλον σε σχέση με τη συναυλία για το DVD, πράγμα αξιοθαύμαστο, όπως σωστά παρατήρησε ένας φίλος, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν πρόκειται για κανονική μπάντα επί της ουσίας. Δείχνει και την ποιότητα των μουσικών.
Ήταν γενικότερα καλή ατμόσφαιρα και σε αυτό βοήθησε πολύ η καλή παρέα.
Να αποδόσουμε και τα δέοντα σε αυτούς που το οργανώσαν. Άντε και σε μεγαλύτερα πράγματα…
Υ.Γ. Τα δέοντά μου στους Angmar και Davidian που, έστω και λίγο, γνώρισα χτες από κοντά. Ακόμη πιο ωραίοι τύποι in real life…
Setliiiiiiiiiiiiiiiiiistttttttttt…AAAAAAARRRRGGGG…
αιντε
Stranger (With A Familiar Face)
A Pleasant Shade Of Grey Part III
A Pleasant Shade Of Grey Part IV
One
Life In Still Water
Island In The Stream
A Pleasant Shade Of Grey Part VII
The Eleventh Hour
Point Of View
Still Remains
Another Perfect Day