Favorite Blackmore Frontman

Άλλο να μην αρέσει σε κάποιον το ύφος των Rainbow επί εποχής Turner(που σίγουρα δεν ήταν ξενέρωτο AOR) και άλλο να λέμε μια φωνάρα σαν τον Joe Lynn, κωλόφαρδο και Χατζηγιάννη. Τι σχέση έχει τώρα ο φλωράκος ο Χατζηγιάννης με τον Turner ένας Θεός ξέρει. Μάλλον έχει παίξει το ρόλο του ότι το Hammer μια εποχή τον έθαβε με ελεϊνό τρόπο

Σύγκρινε και τους στίχους για να καταλάβεις.

[SIZE=“6”]DIO[/SIZE]

[COLOR=“DarkSlateBlue”]Look away from the sea
I can take you anywhere
Spend a vision with me
A chase with the wind

Move closer to me
I can make you anyone
I think youre ready to see
The gates to babylon
The power of what has been before
Rises to trap you within
A magic carpet ride a genie maybe more
A city of heavenly sin
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away
Oh gates of babylon

You can see but youre blind
Someone turned the sun around
But you can see in your mind
The gates of babylon
Youre riding the endless caravan
Bonded and sold as a slave
A saber dance removing all the veils
Getting as good as you gave
A saber dance removing all the veils
Getting as good as you gave

Look away from the sea
I can take you anywhere
Spend a vision with me
A chase with the wind

Move closer to me
I can make you anyone
I think youre ready to see
The gates of babylon

The power of what has been before
Rises to trap you within
A magic carpet ride a genie maybe more
A city of heavenly sin
Black gates of babylon

The devil is me
And Im holding the key
To the gates of sweet hell
Babylon[/COLOR]

[SIZE=“1”]Turner[/SIZE]

[COLOR=“DarkRed”]I surrender to your heart babe
do anything that you want me to do
please be tender I’m in your hands girl
this is a feeling I never knew
you know I tried to make it on my own
that’s not the way it was meant to be
spend my time waiting by the phone
oh darling come back to me

I surrder, I surrender
I’m giving up the role of pretender
oh be tender, girl be tender
can’t you feel the love that I send you
I surrender.

I remember, seems like a lifetime
can’t believe it’s a matter of days
since you left I’m near to heartbreak
I want you so bad don’t turn away
what does it take to stay by my side
you know I’ll do what you want me to
don’t take away this feeling inside
I’m still in love with you

I surrender, I surrender
I’m giving up the role of pretender
oh be tender, girl be tender
can’t you feel the love that I send you
I surrender.
I surrender, I surrender
darling now won’t you be tender
surrender, oh surrender
feel the love that I send you
I surrender.
[/COLOR]

εγω φιλε προσωπικα οτιδηποτε εχει παιξει ο blackmore το γουσταρω…π.χ. το sportlight kid ειναι κομματαρα αλλα με turner χανει…και πολλα αλλα…ειμαι fan ρε συ πως να το πω…

δεν συγκρινα τον turner με τον χατζηγιαννη αυτο ελειπε τον dio με τον turner συγκρινα…απλως τον θεωρω τον χειροτερο τραγουδιστη που ειχε ποτε ο blackmore…εκτος απο την candiice…

Δεν τους συγκρίνουμε σαν στιχουργούς αλλά σαν τραγουδιστές οπότε για ποιο λόγο μου βάζεις τους στίχους; Άλλα πράγματα ήθελε να κάνει ο Blackmore όταν έβγαζε τα έπη με Dio και άλλα όταν έβγαζε τα πιο εμπορικά αλλά επίσης ποιοτικά άλμπουμ με Turner (by the way και το Mistreated ερωτικούς στίχους έχει αλλά είναι κομματάρα). Κι εγώ προτιμώ πχ το long live από το difficult to cure αλλά κάποιες αξίες πρέπει να αναγνωρίζονται.
Το ρεζουμέ για εμένα είναι το εξής: αν εξαιρέσεις τον απλά καλό Evans και τη μέτρια Candice, όλοι οι τραγουδιστές με τους οποίους συνεργάστηκε ο Blackmore είναι τρομερές φωνές ανεξάρτητα από συμπάθειες που έχει ο καθένας μας.Άλλος προτιμάει τη δύναμη και το εύρος του Bonnet, άλλος την φωνάρα του dio, άλλος τον φοβερό και τρομερό Hughes κλπ. Το κοινό τους όμως είναι ότι είναι όλοι εκπληκτικοί και ταλαντούχοι τραγουδιστές.

O φανμποϋσμός ξέρωγω. Dio με γραμματοσειρά μεγέθους 7 και Τέρνερ με μέγεθος 1 #-o:lol:

Τεσπά, δε ξέρω γιατί παρέθεσες στίχους από δύο τραγούδια διαφορετικού στυλ, δε καταφέρνεις κάτι.
Vulgar display of fanboism.

ε βασικα το οτι αλλαζε συνεχεια τραγουδιστες ηταν το τραγικο του λαθος,οχι οσων αφορα την καλλιτεχνικη ποιοτητα αλλα την εμπορικη επιτυχια…

π.χ. η φυγη του gillan απ τους purple ενα χρονο μετα το made in japan στο αποκωριφωμα της καριερας τους,και λιγους μηνες πριν εμφανιστουν στο callifornia jamming…

εμφανιστηκαν πρωτο ονομα στο callifornia jamming με εναν αγνωστο τραγουδιστη…ερασιτεχνικο λαθος…:lol::lol::lol:…τους εριξε πολυ πισω στο θεμα αγορας…

οι zeppelin η οι sabbath Π.χ. τετοια παπαρια δεν θα εκαναν ποτε…

Καλά μωρέ, το θέμα δεν είναι αν είναι άγνωστος κάποιος, αλλά αν είναι ταλαντούχος ή όχι.
btw, δεν έχω ιδέα για ποιόν μιλάς

για τον coverdale μιλαω ο οποιος τοτε ηταν παντελως αγνωστος…και ξαφνικα βγηκε να παιξει μπροστα σε 200.000 κοσμο που περιμενε να δει τον gillan, να ακουσει το child in time k.τ.λ…:lol::lol::lol:…μεγαλο πισωγυρισμα για τους Purple oσων αφορα πωλησεις,φημη,χασιμο οπαδων…

το διευκρινησα δεν μιλαω για καλλιτεχνικη ποιοτητα…τους Purple με τον coverdale και τον hughes τους καραγουσταρω…αλλα ανεξαρτητα απ αυτο δεν χειριστηκαν σωστα το ολο θεμα…ισως δεν ειχαν και σωστους managers…

Μέρος του κόλπου.

Το AOR που παιξανε τοτε η Rainbow τα σπαγε και για να το λες ετσι σημαινει οτι δεν σ’αρεσει το ειδος. Ακομα και ετσι ο Blackmore και μονο αυτος ηταν υπευθυνος για την αλλαγη του μουσικου στυλ των Rainbow. Aς μην ξεχναμε οτι ΑΠΕΛΥΣΕ τον Dio για αυτον τον λογο. Ο Blackmore εκοβε και εραβε παντα στους Rainbow.

Ρε παιδιά ποιος σας είπε ότι τους στίχους τους έγραψε ο Turner?

Καταρχάς το I surrender δεν το έχουν γράψει καν οι Rainbow#-o

Ειμαι αναμεσα στους Dio/Gillan(τι πρωτοτυπο!!).Περα απο τις φωναρες τους ο καθενας τους εχει τραγουδισει κομματαρες με τον Ritchie στην κιθαρα.Ψήφισα Ian μονο και μονο γιατι εχει τραγουδησει ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια.Sweet child in time…

Υ.Γ:Γιατι δεν ψηφιζει κανενας την Candice ρε παιδια?? :stuck_out_tongue:

Γιατί έβγαλε το ΜΑΙΤΑΛ απ’ την καρδιά του Ρίτσι!

Αστα να πανε… :frowning:

Μου αρέσει το AOR, αλλά όταν η μπάντα του Stargazer και του Gates Of Babylon βγάζει τα Spotlight Kid και Can’t Happen Here, τα πράγματα είναι ανησυχητικά.

Καθολου ανησυχητικα. Και τα τεσσερα τραγουδια που εγραψες τα σπανε. 8)

dio
οχι βεβαια οτι με χαλανε οι αλλοι εκτος της καντιςαλλα ο ντιο ειναι ντιο

+1 8)

ειμαι αναμεσα σε dio κ gillan…
χμμμμ DIO:)

Gillan για να γουστάρει και ο ίδιος ο blackmore… :lol::stuck_out_tongue: