Ποιον προτιμάτε κατά τη συνεργασία του με Blackmore???
Δεν είναι λίγο άκυρο να συγκρίνεις τον Dio με τους υπόλοιπους? Κρίμα για τους άλλους είναι.
Μόνο ο Κοβ μπορεί να συγκριθεί… (Χάνει βέβαια)
Γι αυτό τον ψήφισα. Κρίμας είναι:p
Βάζω κα Doogie White στο πολλ. Όχι ότι πρόκειται να τον ψηφίσει κανείς, αλλά είναι και αυτός πάρα πολύ καλή φωνή
Ναι, μου διέφυγε. Σάμπως θα ψηφίσει κανείς Night???
O Turner αν και φωνάρα, είναι πολύ υποτιμημένος. Ο Hughes είναι απλά Θεός. Ο Dio τραγούδησε στα πιο δημοφιλή rainbow άλμπουμ. O Bonnet είναι μεγάλη μου αδυναμία. Τρομερός τραγουδιστής. To down to earth είναι το αγαπημένο μου άλμπουμ των rainbow ενώ έχει τραγουδήσει και σε δισκάρες όπως τα Stand in Line, System x, Heavy metal anthem, Assault Attack, No parole from rock and roll. Ο Coverdale και αυτός μεγάλη φωνή, ενώ το Burn είναι για εμένα το καλύτερο άλμπουμ των Purple.
Μεταξύ αυτών των 5 μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω.
Αν και ο ιστορικά συνδεδεμένος με το Richie είναι ο Gillan, εγώ είμαι (έτσι κι αλλιώς) με το Dio. Stargazer και Gates of Babylon δε βρίσκεις κάθε μέρα…
Εννοείται Ian.
Το κορυφαίο κομμάτι έβερ κατά τη γνώμη μου.
DIO DIO DIO DIO:roll:
[SIZE=“5”]1)DIO O ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ…Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΚ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ DRUMMER EVER…[/SIZE]
απο κει και περα gillan coverdale κορυφαιοι και οι δυο τους βαζω στην ιδια μοιρα σχεδον…με τον πρωτο υπαρχει π.χ. το μνημειωδες made in japan με τον δευτερο το αριστουργηματικο burn…απο κοντα τους και ο hughes με τη φωναρα του…
bonnet γουσταρω τρελλα …doogie white Ο τελευταιος των rainbow φωναρα…rod evans καλος…ο turner ηταν που κωλοφαρδος που συνεργαστηκε με τον BLACKMORE…
H candice ειναι μονο για κανα κλαρινο…
Ο Turner κωλόφαρδος; Προφανώς για να τον επιλέξει ο Blackmore να τραγουδήσει και σε rainbow και σε purple κάτι παραπάνω θα ήξερε. Πολλοί πάντως δεν τον γουστάρουν γιατί γνωστό περιοδικό τον έθαβε για χρόνια.
Τα άλμπουμ που έβγαλε με τους rainbow είναι εκπληκτικά με κομματάρες και για την παρακμή των purple δεν ευθύνεται αυτός.
Συμφωνώ 100% με Starstruck…
Οh my Dio
ετσι!!πεστα!! επιτελους βρισκω brothers of rainbow… σαν τον dio τιποτα ,αλλα o turner ειναι σκατοπορωση…πρεπει ν τν δειτε τωρα πως ειναι… 8) …καλα κ η candice φωναρα…blackmore ρε παιδια…
τι λες ρε φιλε??? ο turner εχει δωσει παρα πολλα στν μουσικη κ ακομα δινει…κατα τν γνωμη μ ειναι απο τς κορυφαιους…οτι εχει κανει με malmsteen,rainbow k deep purple σπερνει…μν ακουω βλακειες λογω αγνοιας.!!
Gillan , meta Dio kai meta Candice
Το ότι δεν μας αρέσει ο τύπος που γύρισε μια Symphonic / Epic μπάντα σε ξενέρωτο AOR δείχνει άγνοια?
πες μου οτι λεω βλακειες επειδη δεν ταιριαζουν τα γουστα μας πανω στον turner…αλλα οχι και λογω αγνοιας…
τελος παντων αν θες να κανω συγκριση μεταξυ DIO-turner επειδη ηταν και στο ιδιο γκρουπ,θα σου πω οτι μου θυμιζει κατι απο μπιθικωτση-καζαντζιδη να συγκριθουν με μιχαλη χατζηγιαννη…