…
Λοιπόν με έβαλε σε σκέψη…:-k
Peart, Bonham, Paice??:-k
τελικά Bonham:bow2:
Χμμ, δυσκολο θεματακι…ειμαι μεταξυ Gonzo, Peart και Cozy. Με υπερβολικη δυσκολια και ξεροντας πως κατα 99% θα απανταγα διαφορετικα σε 1 ωρα, θα πω Powell. Το στιβαρο παιξιμο του γεμιζε με εκπληκτικους ηχους τα τραγουδια των Rainbow. Επισης, μου αρεσε πολυ ο ηχος του, ειδικα μποτα-ταμπουρο. Κυριως ομως το παθος του, ο τροπος που κατευθυνε ολους τους Rainbow - το επος Rising νομιζω εχει τη σταμπα του. + οτι ηταν κι απο τους πρωτους που παιξαν δικαση.
Bonham χαλαρά. Δε θα ξαναϋπάρξει τέτοιος βομβαρδιστής.
Μάλλον για Powell το πάω αλλά δεν έχω καταλήξει. Στα Stargazer - Gates Of Babylon - Light In The Black είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.
Βonham
John Bonham ευκολα.
[SIZE=“3”]John Bonham[/SIZE]
Δυσκολο και αυτο. Ειμαι αναμεσα στους Ward, Paice kai Bonham.
Ψηφισα Ward.Μπορει να μην ειναι τοσο καλος οσο ο Bonham ή ο Powell αλλα ειναι ο πιο πορωτικος απ’ολους.Στο War Pigs τρελαινεται.
Εγώ ψήφισα τον ποιητή μας.
cozy ανετα .
Peart, Peart, Peart. Τιμή και δόξα σε όλους, (θεοί) αλλά ψήφο χωρίς δεύτερη σκέψη στον proffessor. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να τον δω τρεις φορές live και καλά νάμαστε, πάμε και γι’άλλα.
- 1000
Mitch Mitchell,John Bonham,Keith Moon στην κορυφή για εμένα και από κοντά Cozy powell,Ian paice,Bill Ward και Appice αλλά όχι ο Vinnie, o Carmine!!!
Bonham… Η ψυχη των Zeps και ο συναισθηματικοτερος drummer της hard rock…
o αγαπημενος μου ειναι ο cozy powell!!!cozy R.I.P
κορυφαιος ομως ειναι ο μεγαλος drummer των thin lizzy ο brian downey που ενταξει δεν περιμενω να παρει καμμια ψηφο…
Ρε σεις ούτε μία ψήφο ο Paice???8O
Bonham Bonham Bonham!!! Απλα θρυλος…
Ρε ξεχασα τον αλλο θεούλη.Ginger Baker!